Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
half333
üzenetére
Bevallom évek óta nem futtatok elvből SQL szervert lokálisan, csak felhőből (esetemben Azure SQL). SSMS-t is csak a melóhelyen használok, kezdek egyre inkább átszokni a Visual Studio Data Tools-ra. De a 2,5 évvel ezelőtti emlékeim szerint az SQL Server 2012 telepítése win8 alá next-next-finish módon ment, szóval nagyon nem értem a problémádat.
Egészen biztos vagyok benne, hogy win10 + SQL Server 2014 (lehet, hogy időközben kijött a 2016 is?) telepítése is next-next-finish bonyolultságú, de most csak a te kedvedért nem fogok magamhoz SQL szervert telepíteni, csak hogy bizonyítsam az igazam.Szóval nem értem milyen megoldást keresel, milyen problémára? Itt van egy mini tutorial, hogy hogy kell kapcsolódnod a szerverhez az SSMS-el: [link]
Szerk: mire megírtam a hosszú hsz-emet, látom sikerült is megoldanod.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC AMD Ryzen 3500X/16GB DDR4 /Nvidia 1650 4 GB/256 GB SSD + 1 TB HDD 6 hó garancia, számlával!
- Eladó 2db Pixel 7 obszidián 128/8
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook Air M1 8/256GB
- ÚJRA SSD BAZÁR - SATA / M.2 / mSATA - KINGSTON, OCZ, SAMSUNG, INTEL, APACER - KÉSZLET EREJÉIG!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 5-6. gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Huawei Free Clip - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest