Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
Nekem egyetemen a 2.-at (JOIN-ok) oktatták, munkahelyen az 1.-t használjuk. Szerintem aki teljesen kezdő SQL-ben, annak könnyebben rááll az agya az 1. verzióra, mert ott az egyenlőségjelen kívül (+) jelöli a gyenge kötést, míg a 2. verzióban LEFT, RIGHT, OUTER stb. kulcsszavak is használandóak. Az 1. verzió egyetlen hátránya, hogy a FULL OUTER JOIN-t nem lehet szépen megvalósítani (UNION kell hozzá). Ebben az egy esetben használom én is inkább a JOIN-t.
Ja, és fórumtársak írták, hogy nekik a JOIN sokkal átláthatóbb, mert egyből látszik, hogy mi hova kapcsolódik. Ez igaz, de ha tucatnyi tábla van összekapcsolva, akkor talán jobb, ha előbb látszik, hogy egyáltalán milyen táblákat használ a lekérdezés (1. verzióban FROM után a legtöbb tábla felsorolásra kerül). Ha az ember az ideje 90%-ában ugyanazokkal a táblákkal dolgozik, akkor úgyis fejből tudja a kapcsolatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest