Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jeti1
    tag

Jelen esetben SQL Server 2008 R2. Egyébként SQL Server 2000-től SQL Server 2008 R2-ig vagyok kénytelen foglalkozni az SQL Serverekkel. Várhatóan bővül a sor nemsokára az SQL Server 2012-vel.

Akkor, ha jól értem, csak szimplán Integration Services-ben FTP Task-ot használok, aztán azt ütemezem Management Studióban Job-bal. Mondjuk nem tudom, hogy FTP Task-kal egyszerre több fájlt is lehet-e küldeni vagy ahhoz trükközni kell, de ma utána nézek ennek.

Utána néztem a dolognak, el is kezdtem megvalósítani a tervem, de problémám akadt. Az SSIS FTP Task Itemjét használva szépen fel és le tudok tölteni egy-egy fájlt az FTP tárhelyemről, de egyszerre többel már nem boldogulok. Érdekes módon letöltésnél (receive) a RemotePath résznél tudok joker karaktereket (?,*) használni, fetöltés (send) esetén a LocalPath résznél már nem, emiatt letölteni tudok egyszerre több fájlt, de feltölteni nem. Gondoltam használok egy For each Containert, összekapcsolva azt az FTP Taskkal, de ez sem hozta meg a várt sikert. Nem így kellene csinálnom vagy csak valahol valamit elírtam? Kellene kis segítség!

Új hozzászólás Aktív témák