Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wolandino

tag

válasz martonx #1258 üzenetére

kicsit arrogánsnak érzem a stíludod.
    Tudod az dobja az első követ aki még nem tévedett.
    Ha jól emlékszem pár napja még meg voltál győződve arról, hogy ubuntus környezetben mdb-t nem lehet elérni. Aztán nekem mégis sikerült, ráadásul amit írtál az csak annyiban "igaz", hogy olasz blogon találtam a csomaghoz helyes leírást, de maga a csomag nem "házi olasz tákolmány", ez egy linux csomag, amit lehet húzni. Ha elolvastad volna a linket, akkor tudnád.
    Ha meg nem érdekel annyira, akkor meg minek okoskodsz. És nem attól lesz valami gyenge, hogy nem egy szoftver óriás fejleszti. Könnyű fikázni, meg mondani valamire, hogy nem csinálom, meg nem lehet, mert szarok a feltételek, az már egy kicsit nehezebb ha az ember végigküzdi magát az ilyen lehetetlennek tűnő feladatokon és összedobb valami használhatót.
    Van egy alkalmazás, ami 12 éves, és van egy másik, amit én csinálok kb egy éve, és az elsőt kellene integrálni a másodikba, ami valóban nem lett túl szépen megvalósítva, de akkor és ott a célnak megfelelt, bár én nem úgy csináltam volna. Most pedig, mivel használatban van, nem lehet kidobni, amíg a másik nincs kész, erre kellene egy átmeneti megoldás, majd utána lehetne kidobni az mdb-t. De tudod a szoftverek vannak az üzletért és nem fordítva. Mondhatom, hogy dobjuk ki, aztán pár hét átállás olyan veszteséget okoz a cégnek, hogy egy főnöknek sem lesz kedve a rendszer konzisztenségét bámulva mosolyogni.

Új hozzászólás Aktív témák