Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- MWC 2026: Megjött az Anker új, megfizethető árú aktív zajszűrős fejhallgatója
- Yettel topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Na, a kérdés maga annyira megzavart, hogy már én is félrebeszéltem, meg pontatlanul is írtam, bocsi. A kérdező azt írta, hogy "A dátum 2003.11.26. 10:28:14 ilyen formátumban van.", én ebből úgy értelmeztem, hogy valamilyen oknál fogva string típusként van TÁROLVA az adatbázisban (most szándékosan írtam tárolást!! Mindegy, hogy varchar vagy egyéb ilyen jellegű típusról van szó, és NEM a dátumformátumok valamelyikéről, aminek nyilván megvan a maga tárolási módja, de attól még valamelyik tényleges dátumformátumról van szó), ezért kénytelen vagdosni, stb., de akkor valószínű félreértettem az eredeti felvetést.
Utána már azt is félreértettem, amit Te írtál, pedig így másodszor elolvasva elég világos, hogy itt csak dátum-megjelenítési formátumot változtatsz, attól még nem tárolod másik formában.
Akkor most megpróbálom értelmesen megfogalmazni: arra gondoltam, hogy még a megjelenítési formátumot sem biztos, hogy szerencsés, ha az ember változtatja, mert ha mondjuk egy alkalmazást megír (hogy most az asztali vagy webes, tök mindegy), ami az adatbázistól bizonyos formátumban (megjelenítési formátumban) vár adatokat, és tök más formában kapja meg, mint egy másik szerveren, akkor abból adott esetben probléma lehet - mondjuk a probléma kimerül annyiban, hogy át kell állítani a formátumot úgy, ahogy mutattad, de nem biztos, hogy azonnal leesik, mi is a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 13" 2019 - 4 mag i5, 8GB RAM, touchbar - garancia (13)
- DJI Flip Fly More Combo (RC 2)
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest