Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rumkola
üzenetére
Szíved joga, de ez nem a fürdővízzel a gyereket esete? Én azért fizettem elő, hogy sokféle zenét hallgathassak, legálisan, elfogadható minőségben. Ameddig ez teljesül eszem ágában sem lenne lemondani. Nálam is ott van négy olyan podcast, amikről el sem tudom képzelni, hogy mi lehet. Felül meg egy olyan előadó reklámja, akiről nem tudom, hogy kicsoda, de teljesen biztos vagyok benne, hogy utálnám. Ezeket ugyanúgy megtanultam teljesen figyelmen kívül hagyni, mint a weboldalakon villódzó reklámokat.
(És ha egy bizonyos az, ami annyira zavar, szerintem teljesen jó a fenti javaslat: amikor tévézel, értekezleten vagy, vagy alszol, indíts el olyan podcast-okat, ami nem irritál (MTA podcast, hwsw, Csillagvizsgáló, vagy random bármi, aminek a címe és a logója megfelelőnek látszik (pl. kínai, japán, koreai, stb. nyelvű podcastok, mutatós. ámde érthetetlen írásjelekkel a címükben)), és egy idő után azokat fogja ajánlgatni.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest