Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rumkola
üzenetére
Szíved joga, de ez nem a fürdővízzel a gyereket esete? Én azért fizettem elő, hogy sokféle zenét hallgathassak, legálisan, elfogadható minőségben. Ameddig ez teljesül eszem ágában sem lenne lemondani. Nálam is ott van négy olyan podcast, amikről el sem tudom képzelni, hogy mi lehet. Felül meg egy olyan előadó reklámja, akiről nem tudom, hogy kicsoda, de teljesen biztos vagyok benne, hogy utálnám. Ezeket ugyanúgy megtanultam teljesen figyelmen kívül hagyni, mint a weboldalakon villódzó reklámokat.
(És ha egy bizonyos az, ami annyira zavar, szerintem teljesen jó a fenti javaslat: amikor tévézel, értekezleten vagy, vagy alszol, indíts el olyan podcast-okat, ami nem irritál (MTA podcast, hwsw, Csillagvizsgáló, vagy random bármi, aminek a címe és a logója megfelelőnek látszik (pl. kínai, japán, koreai, stb. nyelvű podcastok, mutatós. ámde érthetetlen írásjelekkel a címükben)), és egy idő után azokat fogja ajánlgatni.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Kuponkunyeráló
- Wuthering Waves
- Gyúrósok ide!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hp250 G9 Akkumulátor probléma
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ableton Live 12 Suite Education
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest