Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
blizzrd
üzenetére
Mi is használtuk
Tavasszal vettem rokonnak utoljára akcióba 3647Ft-ért
Amúgy le van hagyva az eleje, mert amúgy DER WASCHKÖNIGAmi még egykutya ezzel az a KÖNIGLICHE WÄSCHE[link], csak egy ideje nem kapható a 5l verzió
Amúgy most ecofamily-be olcsóbb mint az alazán
[link](Ha jól rémlik akkor azt néztem hogy a Perfekte Wäsche nem németbe készül, ezt jó tudni)
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy aki Waschkönig mosogélt használ, neki mik a termékkel a tapasztalatai?
Persil volt eddig, de lehet váltanék egy kedvezőbb árura, ha hozza azt a minőséget.
Köszönöm!
-
Skillet
addikt
Szerintem nem ennyire egyszerű. Sok olyan cucc van, amibe jó, vagy akár jobb is az újratölthető, mint a sima elem. De van olyan készülék, ami mondjuk meg sem moccan vele, kevés hozzá a feszültség. Töltés után pusztán az állástól akár pár nap után is leeshet a feszültség 1.3V környékére, ami nem túl acélos. Van egy falióránk, amibe nem jó, illetve a kazánhoz a termosztát sem szereti.
Talán a légzésfigyelőbe azért nem ajánlott, mert az elején gyorsan esik a feszültsége. Még mielőtt észrevennéd, hogy jelzi a készülék a merülést, kikapcsolhat. Ki kell próbálni.
Az nimh akkuk nem rosszak, jó ha van, de nem mindenhatóak. Nekünk elég sok van itthon, de elájulva nem vagyok tőlük. Egy viszonylag jó töltőm is van hozzá, de nekem a töltéssel is akadnak gondok. -
Keef_Lee
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Kösz. Akkor nem kell

Bár most alászaladtam és na-benzoátos kovászos ubit vettünk. -
perempe
veterán
Lidl-ben vásároltam friss tojást (M): aug. 31-én még 675Ft, ma már 769Ft volt 10 darab.
-
freelancer68
tag
válasz
evitiguF
üzenetére
gemini AI
Ez egy nagyon fontos kérdés, különösen, ha a megbízhatóság a fő szempont, mint egy légzésfigyelő esetében. Mind az Energizer Max, mind a Duracell Ultra jó választás, de nézzük meg a különbségeket és az alternatívákat.
Energizer Max (AA)
Mellette: Az Energizer egy régóta megbízható márka. A Max sorozatuk hosszú élettartamot ígér, és jó teljesítményt nyújt átlagos fogyasztású eszközökben. Fontos szempont, hogy az Energizer Max elemeket úgy tervezték, hogy kevésbé hajlamosak a szivárgásra, ami egy értékes és drága eszköz, mint egy légzésfigyelő esetében kulcsfontosságú. A gyártó 10 évig garantálja a szivárgásmentességet a lejárati időn belül.
Ellene: Általánosságban elmondható, hogy az áruk kicsit magasabb lehet, mint az olcsóbb, noname márkáké. Bár megbízhatóak, egyes speciális, nagy fogyasztású eszközöknél a Duracell bizonyos sorozatai jobban teljesíthetnek.
Duracell Ultra (AA)
Mellette: A Duracell Ultra sorozata kifejezetten a nagy energiaigényű eszközökhöz lett fejlesztve, mint például a digitális fényképezőgépek vagy elemes játékok. A Powercheck technológiájuk lehetővé teszi, hogy ellenőrizze az elemben maradt energiaszintet, ami nagyon hasznos lehet.
Ellene: A szivárgásmentesség szempontjából a Duracell is sokat fejlődött, de régebben voltak problémák, amelyek miatt az Energizernek jobb a hírneve ezen a téren. Az Ultra sorozat ára is magasabb, mint az alap Duracell elemeké.
Összegzés és Ajánlás A te esetedben, mivel a megbízhatóság és a szivárgásmentesség a legfontosabb (egy légzésfigyelőbe), az Energizer Max lehet a jobb választás a szivárgásvédelemre vonatkozó ígéret miatt. Egy légzésfigyelő nem tartozik a legmagasabb energiafogyasztású eszközök közé, így a Duracell Ultra extra teljesítménye valószínűleg nem nyújt érezhető pluszt. A szivárgás viszont óriási kárt tud okozni, ezért érdemes a maximális biztonságra törekedni.
Alternatívák Érdemes lehet megnézni az alkáli elemek mellett a lítium elemeket is.
Pl. Energizer Ultimate Lithium: Ezek a piacon elérhető leghosszabb élettartamú elemek. Extrém körülmények között is jól működnek (például hidegben), és ami a legfontosabb: a lítium elemek nem szivárognak. A megbízhatóság terén verhetetlenek. Az áruk viszont lényegesen magasabb, mint az alkáli elemeké. Egy légzésfigyelő esetében ez a befektetés maximális nyugalmat biztosíthat.
Ha a spórolás másodlagos, és a megbízhatóság a legfontosabb szempont, javaslom, hogy nézd meg az Energizer Ultimate Lithium elemeket is. Ha az ár mégis szempont, akkor az Energizer Max a legjobb választás az alkáli elemek közül, a szivárgás elleni védelem miatt. -
evitiguF
senior tag
Sziasztok!
Elem téma. Nem is a spórolás, inkább a megbízhatóság lenne a fontos.
Baba légzésfigyelőbe kell, 4db AA
Energizer Max vagy Duracell Ultra néztem ki. Mellette, ellene szóló érv? Vagy más ajánlottabb márka?
Újratölthetős IKEA-s elemem van, külön jelezve van több helyen, hogy újratölthető elemet ne használjak. -
-
arcsin
senior tag
válasz
Keef_Lee
üzenetére
Na és szalicil ?
-
Keef_Lee
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Azt nem tudom, de nézd már meg kérlek, hogy még mindig van benne na-benzoat?
-
Mikor változtatták meg a Lime-os CocaCola dizájnját? Balra a régi, jobbra a legutóbb vett.
-
válasz
Soulfly842
üzenetére
az Apentával is tehetsz egy próbát, bár szénsavasabb, mint a Szentkirályi
-
Soulfly842
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ízesített vizekről én is leszoktam, mert a sok vacak minőségű édesítő és egyebek levittek róla.
Viszont azoknak, akik nem szeretik az ilyen émelyítő vackokat, az enyhén fanyarabb ízt viszont igen azoknak továbbra is ajánlom a szentkirályi egy csepp gyümölcsöt. Citomos és az erdei gyümölcsös nekem nagy kedvenc lett (cukor és édesítő szer nélküli) a mangós viszont nem jött be (mondjuk a mangót se preferálom igazán)
-
tisn
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
mivel kollagenes, azert van benne marhakollagen

-
-
tisn
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
pont illik a bicaj kulacstartojaba
sokkal jobb mint a 0.3, 0.5 semmire se jo mini kiszerelesek
-
-
tisn
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
kb. ennyivel hatekonyabb egy globalis multi egy lokalisnal.
de pl. az apenta izesitett 0.75-.os viz egy szazassal olcsobb a cba-ban, es azt vegtelenszer tobbszor veszek, mint parizert
-
kress
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
az árstoppos cetli meg csak véletlen volt mellette a lidlben gondolom 😃
-
iatti
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
fölösleges túltolni a témát. nagy szemléletváltás kellene
de hát lassan mindent felzabál a globalizmus. -
-
osztraksajt
őstag
válasz
fateless
üzenetére
Igen, teljesen elmebeteg árazások voltak a 3+3m támogatás környékén, itthon ilyen 220-240eFt/köbméter áron adták még a másodosztályú fát is, mi Romániából hozattuk 125eFT/köbméter áron, fuvarral együtt. De a polisztirol ragasztó is 2800Ft/zsák árra ment fel akkor hirtelen, tavaly meg vettem 1700-ért.
-
válasz
hmatyas
üzenetére
Már áttúrtam az emaileket, hogy megtaláljam, de még nem lett meg. Kérdeztem a barátomat, akit kértem, hogy "le-MEO-zza" a céget (építőiparban dolgozik), ő azt mondta, hogy szerinte 2022-ben vettük a fát (21-ben vettük a házat, én arra emlékeztem, hogy abban az évben, azóta áttúrtam a 22-es leveleket is).
Mikor mondtam neki, hogy miért keresem, azt mondta, hogy már nincs jelentős különbség, mert akkor volt a 3+3M-s támogatásos felújítás, és emiatt szálltak el itthon az árak nevetséges szinten, de már visszarendeződött a piac. Mondjuk így, hogy erre emlékeztetett, én is emlékszem, hogy ezért kerestünk kinti forrást, és az erdélyi fa is olcsóbb volt akkor, mint a magyar.Ettől függetlenül ha megtalálja, elküldi, és bedobom ide a közösbe...
-
hmatyas
tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Lassan itt is válaszolhat az, mert páran beálltunk az érdeklődők sorába…
-
Xtomi
tag
válasz
raziel01
üzenetére
Az csak idő kérdése és megveszi. Koromnál (és jó memóriám miatt) fogva én emlékszem amikor fél áron volt és nem nagyon akaródzik megvenni de a fiatalok ezt az ársávot fogják megszokni már és megveszik drágábban is. Ki van ez találva, főleg hogy az alapanyag drágulására fogják de tudjuk hogy Kunta Kinte a termelő 1 centtel sem fog több pénzt kapni a kakaóbabért.
-
Xtomi
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Benne van a cikkben hogy
Market speculation -
st6969
őstag
válasz
freelancer68
üzenetére
Ennek ezen a kilós áron kellene, hogy legyen az akció nélküli ára. Még úgy is csak akciósan vennék. Ne vicceljünk már, hogy 44%-os akció
Persze értem én, hogy Fresh corner, meg Pick.
Ha gyakran lesz ilyen "olcsó", akkor el lehet kezdeni gyanakodni, hogy a recept "optimalizálódott". Mert a profitból biztos, hogy nem fognak engedni. -
válasz
Vérboci
üzenetére
Én is azt élem meg, hogy kint olcsóbban vásárolok (Osztrák határ mellett - ha kimegyünk, nem minden, de sok termék jobban megéri kint). Szlovákia felé is megyünk pár havonta, akkor itt is bevásárolunk. Pár hete voltunk Olaszországban, telepakolt autóval jöttünk haza, Szlovéniában is vásárolgattunk.
Természetesen minden országra igaz, hogy egyes dolgok máshol olcsóbbak, de már túl sok dolgot tudunk olcsóbban megvenni kint, mint idehaza. A tartós élelmiszert, a tisztálkodási szereket, a tisztítószereket, ha úgy vagyunk kint, a napi fogyasztási dolgok egy részét előre, tényleg rengeteg dolgot kintről veszünk. Gyümölcs levet is megrendelünk 30-40 litert, és ha fogyóban van, veszünk újabb adagot. Még faanyagot is Lengyelországból rendeltünk, mert féláron volt szállítással együtt.Szóval nem a multiknak tulajdonítanám ezt ,mint inkáb...
... de politikába nem szeretnék belemenni itt... -
fess
őstag
Sziasztok
Lidl-ben kaptam 10% végösszeg kedvezményt maximum 15.000ft vásárlásig. Ha többért vásárolok akkor is levonódik vagy inkább szedjem ketté a vásárlásomat? -
-
bul07
nagyúr
válasz
raziel01
üzenetére
Így van
A múltkor volt valami amit nem vettem meg az ára miatt, de ha lett volna feles csomagolás, elhanyagolhatóan többért kilója mint a teljes csomagolású, akkor bizony vettem volna.Amúgy lassan mindenből jönnek a feles csomagolások, meg a háromnegyedes, mert lassan minden irritálóan sokba kerül
Akciósan 1250Ft 2db 1.75l Coca Cola, lassan 1000Ft lesz egy palackkal

-
pn4hvq
senior tag
válasz
INGJOKE
üzenetére
Ha lesz, akkor igen, 20% szokott lenni a kedvezmény. Viszont nekem úgy rémlik a néhány hónappal ezelőtti utolsónál kapott hírlevélből, hogy valami változtatást eszközölnek a promóciós dolgaikban és nem lesz több ilyen BioTech Day. De ne legyen igazam és emlékezzek rosszul...
-
Nem tudja vki mikor lesz Biotech USA nap? Megéri még akkor venni cuccokat náluk?
-
iatti
aktív tag
ne hagyd magad. drága multi barátaink nem szoktak kartellezni, összebeszélni. olyanok mint a ma született bárányok
aldis sütőkolbász/pápai/ 2500-ről felpattant 3500-re. persze van ellenpélda is. a mustárjuk meg 530-ról beakciózza 300-ra. meg vannak azok a francia camemberek. alapára brutál volt, 10-12ezer kilója. gondolom nem vitte a kutya se, most 6ezer körül van a normál ára. akkor mekkora haszonnal kaszálnak. én meg elkaptam múlt héten a camembert 50% címkével. 3rugót megér kilója 
-
Beni2360
félisten
Bocs de nem az összegekről írtam, hanem az akciós termékek kiválasztási rétegeinek szólt. Nézem a Pennys újságot és szinte semmi olyan ami pl kisnyugdíjasoknak szólna. Na van 2-3 db.
Lásd a kicsi képet a heti megosztástól.
Pl a Pennyből eltünk a 45 dkg- holland sajt. Utoljára 3 hete lett volna akcióban, de nem kapták meg. Azóta a kínálatban sincs. -
-
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
Xtomi
tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Amit írsz az így nem igaz. Leárazás mindig lesz csak a bázis ár növekszik szépen. Az már más kérdés hogy nem hiszem el hogy pl a kávé és kakaó ára csak úgy magától háromszoros lett. A nagy piaci szereplők összefogtak a háttérben mert dupla hasznot szeretnének kb ennyi a megoldás. Senki sem bünteti meg őket soha. Most kicsit a Milkát majd megpiszkálják a Németek de nem lesz eredménye sztem.
-
Vérboci
addikt
kéne vennem nagyobb mennyiségű kacsacombot. láttatok esetleg valahol akciót?
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Peterhappy
üzenetére
Volt ott sok izgalmas cucc: link. Promóció leírásában ott a kedvezmeny lista - hátha találtok még valami izgiset (DM nem partner, nem reflinkesek, de ha elléptek más boltokhoz, akkor ezt nem tudom garantálni - szóljatok, ha így is gond! ).
-
válasz
freelancer68
üzenetére
Koszi, akkor elbambultam.
Nem igazan nezegetem mar a husis akciokat
-
freelancer68
tag
válasz
Peterhappy
üzenetére
benne van

-
Ja és még egy, DM-ben féláron megy minden Vape termék!
Így azért akad egy-két elég erős BB. -
Lidlben 999Ft-ért volt ma a Fresh corneres virsli (300g).
Ár/érték arányban még így sem a legjobb vétel, de tudom, hogy sokan szeretik, ilyen olcsón én még sosem láttam, és szerintem az újságban sem szerepelt.De táblán volt ennyi kiírva, szóval szerintem nem lokál akció volt, hanem központi.
-
ZsZso
Közösségépítő
Megúszós gyűjtésem:
[kép] Rég osztottam utoljára, de nem is volt kedvem nagyon beleásni magam, a Lidl katalógusban sem voltak linkek, az Aldi is változtatott valamit, mert nem bírtam beolvasni automatikusan a Camembert sajt linkjét sem. Semmisenemjó! Ahhh, haza akarok menni!!! (még jó hogy itthon vagyok)
-
dannie_Hun
csendes tag
Dr Bubo-nak szánt válasz, csak szerintem rossz gombra nyomtam:
https://www.facebook.com/coffee66kft/reviews
Nagyon vegyesek a vélemények róla. Szintén műanyag kapszula.
Amúgy most packeta-ra ingyenes a szállítás, egy próbát megérhet, de én nem fűznék hozzá nagy reményt. Az oldalukon lévő vélemények egy része biztos nem valós/beépített ember.
Ha még nem kóstoltad én továbbra is a mantaro kapszulákat javaslom. Nekünk az van a legközelebb a gyári nespresso élményhez. A gyártója egyébként a Bravos kávé gyártója is

https://kavegep-kapszula-kaveparna.arukereso.hu/mantaro/ -
Stylewars_kp
őstag
Rossmann ingyenes szállítás gls automatába 09.01-09.05 között.
-
Timeola
aktív tag
válasz
dannie_Hun
üzenetére
Szerintem is, brutál rossz. 🤢
-
válasz
dannie_Hun
üzenetére
Köszönöm a véleményt, akkor inkább kihagyom. (Az az igazán spórolós.
) -
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Megnéztem a honlapjukat, van Dolce Gusto kapszulájuk is. De a Lidl-ben a Nespresso kapszula akciós.
-
dannie_Hun
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az ikeás ha ladda, nem is olyan rossz.

Persze értem én, hogy Fresh corner, meg Pick.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

MADcat