Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
iatti
aktív tag
válasz
Egyiksejo777
üzenetére
nem akarlak megzavarni a hitvilágodban, de amit bedobtál viszkiben, arra sas józsi bácsi megmondta az igazat. még gumicsizmából is. persze ez csak a pálinkára igaz.
-
-
-
iatti
aktív tag
válasz
Egyiksejo777
üzenetére
nálam marad a hazai pálesz. na persze itt is vannak turpisságok, de ez a viszki biznisz....
-
raziel01
veterán
válasz
Egyiksejo777
üzenetére
Lidlben szokott lenni a 3 eves queen margot whisky 3800 körül, akcióban olcsobb. Vállalhato, főleg ha kevered kólával vagy almalével. :-D
-
w.miki
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Már 13e van még vaalami nagy kuponod rá?
-
W.Wilson
aktív tag
válasz
w.miki
üzenetére
Én a Tokaj Spirit kutyulékait kerülöm, bár a krémlikőrjeik azért nem ihatatlanok, de jónak se mondanám. A legjobb Bailey's utánzat a lidlös deluxe ír krémlikőr, bár mostanában nem nagyon láttam. Talán lesz karácsony előtt.
Vagy krémlikőr vonalon jók még a Lidlben a banános, pisztáciás, amarettós saját márkás cuccok. Valamelyikből mindig szokott lenni. -
w.miki
veterán
Spórolós vendégváró alkoholos italt tudnátok ajánlani?
Én nem nagyon iszom, de ha jönne valaki ő tudjon.
Ez milyen? Melyik a finom belőle?
Tokaj Spirit madártej ízű krémital 14% 500 ml -
válasz
PainKiller13
üzenetére
momondo, kiwi, esky, kayak
-
bul07
nagyúr
DM kosaram eddig, ma adom le a rendelést, de még lehet kerül bele ez az
Ma adta a kalendárium a 15x pont szorzósat, pont jókor, utolsó a sorban

És ugye a pontok mennyiségét 3x kell szorozni beváltásnál
Tehát 25442Ft a végösszeg, kapok 3516pontott, tehát pontba visszakapok 10.548Ft-ot. És ez a pont 3évig felhasználható(attól a naptól mikkor jóváírásra kerül, itt 6pont.)
Korábbi vásárlásból van még 5152pontom, tehát ha jóváírják akkor lesz 8668pontom ami beváltásnál 26.004Ft.És lehet teljes egészébe ponttal fizetni
Egyszer már váltottam be 5445Ft értékben [kép] -
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
PainKiller13
üzenetére
travel.google.com
-
Ra3
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
USA vonatkozásában a Condor-t szokták ajánlani, Bécsbe jóval olcsóbbak a jegyek, de Bp-re is elhoznak.
De van még esky, kiwi is amit ajánlani szoktak. Meg hát a légitársaságok saját oldalai. -
PainKiller13
őstag
Sziasztok, repülőjegyet milyen oldalon érdemes keresgélni? (USA-BP) érdekelne, gondoltam hátha van olyan skyscannerhez hasonló oldal ami nem nagyar, pl amerikai és olcsóbban megtudnám venni a jegyet mint a magyar skyscanneren.
-
bul07
nagyúr
válasz
Beni2360
üzenetére
Oké, de csoki csoki(És simán lehet hogy a szavatossága jó volt mert lehet úgy volt gyártva a nyuszi)
Inkább egy nyuszi mikulás mint egy kukacos.

Az meg hogy kinek a raktárában történt a kukacosodás. Lehet hogy a gyár utáni első állomásnál.
Amúgy erről a kukacos csokiról egyből eszembe jutott a pár éves Tesco Lindt csokoládé esete
Ez a videó[link] -
bul07
nagyúr
válasz
Beni2360
üzenetére
Ettől még az is jobb
Gyomorforgató: kukacos volt a csokimikulás Hajdúböszörményben
(RTL)Videó durva, erős gyomrúaknak. És ha belegondolok hogy van aki már a mikulás java részet megette és akkor vette észre, fúúúúúú.
-
Ciccuka
veterán
Lidl-ben App-on most 5000 felett mikulást adnak, de csak adnának mert egy darabot se tudnak adni tegnap reggel óta, mert nincs nekik. Nem értem mi a francnak hirdették meg, ha nincs belőle kellő mennyiség.
-
Xtomi
tag
Sziasztok!
Van már valahol csoki Mikulás leértékelés?
Vagy esetleg hétfőtől? Habár 15k/kg-os ár még féláron sem lenne olcsó -
8
őstag
penny májas, kb ugyanaz mint a lidl-féle, ehető minőség
-
echterion
nagyúr
Tiltást / bant nem ér, de egy törlést igen, mert nulla relevanciája van ide, sőt, inkább ilyen politikai hangulatkeltés szaga van ennek, főleg egy ilyen gazdaságilag teljesen kitett kis ország esetében, mint mi. A nyugati országokat a keleti blokkal hasonlítgatni csak akkor lenne releváns, ha ők is egy emberöltőig élvezték volna a tervgazdálkodás szépségeit.
-
Degeczi
nagyúr
Így van, én egy örökölt Opelt újítgattam föl, hatalmas segítség volt benne a csatornája, ahol vetítéstől, nagyzolástól mentesen mutat folyamatokat, említve, elismerve saját hibákat, megfogadva kommentelői tanácsokat is - ettől hitelesen azt is. Ahol finn mindennapokról beszél, ott is ez jön át, nem fest semmit rózsaszínre.
-
bul07
nagyúr
Több vidójába is taglalja. De műhelye esetén fix az ár, mert úgy van a béleti szeződése. Ezt is elmondja lehet nem ebben a vidójában.
Van videója ahol a saját házuk esetén taglalja hogy akkár napota töbször is változik az ár, de lehet rosszul rémlik több mint egy éves videója.(van idő amikkor fizetnek hogy elhasználja, valami ilyesmi) Lehet hogy a másik csatornáján van ahol a házzal kapcsolatos dolgokat taglalja.
És amúgy se csak a jókat mond, simán elmondta hogy finnbe nagyon magas a munkanélküliség és csak az induljon oda akinek olyan képzetsége van ami nagyon kapós.
De azt is elmondja hogy a házat akkár olcsóbban is lehet venni ott mint itt, ha jól rémlik ő 250-300 négyzetméteres fa építésű nem fiattal házát valami 90millió körül vette.Hiteles forrásnak tartom, és mint érdekesség linkkeltem.
De hagyjuk is.
Szerintem ezzel az írással egy időre távozokk, mert valószínűleg megint kappok e miatt csak én kittíltást. Mint múltkor is. -
8
őstag
nem kell ám mindent egyből, szűrő nélkül elhinni ami beleillik az aktuális világképedbe, egy random youtuber beleböfög valamit a kamerába, akkor az már úgy van! (pont mint a propaganda, csak itt a másik oldalt hiszed el szűrő nélkül)
ott nincs szabott ár, sőt nap közben is sokszor változik, plusz komoly költségek vannak az áram árán felül a havi számlában
https://www.globalpetrolprices.com/electricity_prices/
Residential Electricity Prices by Country (2023-2025 averages)
Finland €0.182aktuális ár:
https://thingler.io/country/Finland -
bul07
nagyúr
Ki kikacsintás
Fin műhelybe fix 0.06€/kWh az áram ára [link]
Nesze neked rezsivédelem

-
-
tisn
veterán
neten nem latott valaki olcsobban szaloncukrot? szamos, milka, esetleg tibi, vagy barmi ami jo.
-
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
A moso szarito ami kondenzacios igen azt barmivel
probaltuk egett szaga lett a ruhanak,
de sima kulonallo hoszivattyus szaritogeptol jo illata is marad. Maga a hoszivattyus szaritogepezes utan is kellemes az a natur pamut illat nem hianyzik ha nincs extra illatanyag. De kinek mi.
-
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Hát nekem az illatával az a gondom, hogy a szárítógép kb mindegyiket kifújja... pedig még Coccolino illatosítő kendőt is vettem a szárítógépbe.
-
bul07
nagyúr
-
-
-
-
sherlock82
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Vidéken ilyen gond nincs.
-
perempe
veterán
Máshol is drágult, gondolom. A Spar tojás jó volt, de drágább.
Spar-t megszabadítottam 3 tömb Gouda sajttól (9kg), csak a hűtőm rekeszei bírják. Görög joghurtjuk 3 maradt (309Ft), elvittem. Ez volt 440 is talán az árstop ellenére. Tegnap a Blahánál is elfogyott, előfordul. Tapasztalataim szerint a Spar nem rendelkezik készlettel.
Tegnap láttam gyanús alakokat a Lidl-ben a Blahánál, a dobozok visszaváltása ezt hozta.
-
A Tescoban Perwoll akció:
7190 Ft lenne a teljes ára, ebből 3400 Ft jön le:
Tesco gazdaságos.😊 -
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
KIFLI10JO
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Spórolós topicban kifli.hu? Engem meg az ásványvízért szétszednek.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
valaki nem látta véletlenül, mi a kifli.hu-n az új kupon? egymilliomodik rendelés alkalmából, csak reflexből kinyomtam, mert hirdetésnek néztem
-
rgranc
aktív tag
válasz
Ciccuka
üzenetére
(Nem személyesen neked szól, általános kérdés)
Próbáltam rákeresni, hogy ez mennyire valóságosan jó ár, és mindenféle kiszerelésben kapható (még a por is, a folyékonyról már nem is beszélve), én pedig teljesen össze vagyok zavarodva, abszolút nem látok logikus kapcsolatot a tömeg (kiszerelés) és az ajánlott mosások száma között, van ebben valami logika? -
Ciccuka
veterán
-
iatti
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
oké főni
a felettesek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép OFF
- Haditechnika, harcászat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Jogász topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
bár szerintem veszélyesebb a telcsi bizergálás

Aldi-Lidli semmi
Tálca hegyek mennyiségben.

7190 Ft lenne a teljes ára, ebből 3400 Ft jön le:
Tesco gazdaságos.😊
a felettesek
MADcat