Hirdetés
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szombaton voltam Budaörsön megnézni az IKEÁS fenyőfákat. Délután 2 körül nem voltak sokan egyből be lehetett menni. Ilyen fos kicsi "ritkaszép" fákat még sosem láttam az ikeánál. Volt még 4-5 kaloda de ránézésre azok is tök kicsik voltak. Valaki esetleg volt az örsön? Ott mi a helyzet? Elég gyalázatos a felhozatal, lehet jó pár év után máshol kell fenyőfát venni karácsonyra.
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nekem csak 200 szívet adott
, de még ez is több, mint amennyit valaha pörgettem. -
Degeczi
nagyúr
válasz
st6969
üzenetére
Persze, itt sajnos kicsi az esély, h valaha is teljesen stabilan működjön, mert a hibás termékbeütés ellen szigorú limittel kell dolgoznia a mérlegnek, másrészt viszont pékárunál nem elhanyagolható az ingadozás, hiszen nem pont egyforma már a kiindulási tészta sem, de a vízveszteség sem attól függően, mennyire frissen sütöttet sikerül megvenni.
-
st6969
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Köszönöm, hogy felvilágosítottál. Most már így menni fog.
Én a 0.1-es vevőn akadok ki, akinek az egybites gondolkodása és a látóköre addig terjed, hogy ha neki 1x sikerült, akkor ez a rendszer mindenhol tökéletes, és minden felhasználó hülye.

Egy rakás alkalommal előfordult már, hogy hiába választottam ki a megfelelő pékárut, rátettem a mérlegre, és villant is a piros lámpa (nem pont annyi gramm volt, mint ami rögzítve van hozzá), így addig blokkolva vagyok, amíg oda nem jön egy kasszás. Miután ez 5-ből 3x megtörtént, felhagytam az űrtechnika alkalmazásával
Minden más időmilliomos okostojásnak jó szenvedést kívánok. -
ParmaBoy
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
8:30 a telekom, készülékkedvezmény (22k előfizura), és egy ajándék pörgetős kör szívekért.
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ugyanazt dobja.
Elindult a Praktiker adventi kalendárium is.
-
Rossmann app-ban elindult az adventi kalendárium.
Ma egy 35% PHILIPS kupon van az ablak mögött. -
Beni2360
félisten
válasz
Attila2011
üzenetére
Főzik, cukor- liszt- aroma- zsiradék.
-
bul07
nagyúr
Penny
Ha valaki kinézett valamit ponttal és nincs meg a kellő pontja akkor nyugodtan írjon rám, mindegy hogy digitális vagy fizikai(Két 10+-ot tudok felajánlani)
Ez: https://www.penny.hu/jatekespihenes -
4264adam
nagyúr
válasz
zoltan6
üzenetére
Azt nem tudom, két éve minden karácsony előtt veszek 20db AAA és 20db AA packot az aldiból amikor ilyen 1300-1600Ft között van egy doboz.
Régi teszt alapján amit Amerikában csinàltak 3 órával bír kevesebbet mint egy Energizer (47-51 óra használat)Az hogy 2024-2025-ben változott e a gyártási minőség nem tudom. Használjuk és amikor lemerul csere. 1 évre mindig elég a 20-20db a karácsonyi díszvilágitásokba. Tavalyi doboz a mai napig nem folyt ki így ennyiért nálunk tökéletesen elég
-
Top cat
addikt
Múltkoriban kerestetek elemet. Aldi 12.07-től.
Ez jó?
-
raziel01
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Mondjuk én nem értem miért nem tudsz törölni, full hülyeség a cég részéről. Nem hinném, hogy ezzel kevesebb csalás lenne.
Lidl-ben figyeljetek ha paradicsomot vesztek.
Önkiszolgálónál van cherry fürtös paradicsom, amint kiderült 2 ezer Ft/kg, a sima fürtös paradicsom pedig most csak 600 Ft.
Eladó csaj sem volt vele tisztában de jött törölni mikor szóltam neki. -
bul07
nagyúr
válasz
Attila2011
üzenetére
Ó annyi fajta kitöltő anyag van ami nyomja a súlyt de olcsó. Olcsóbb mint mondjuk a cukor.
-
Cs1csó
titán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A Lidl-ös xar. Véletlenül a "bandázsolt" (amikor x db össze van ragasztózva) banánt ütöttem be a "lédig" (amit magad raksz össze tetszőleges darabszámból)
helyett, és nem engedte törölni/módosítani eladót kellett hívni.
Szánalmas. -
perempe
veterán
x
-
Cheif
tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
szerintem lidlben nem lehet megadni, hogy 6x(de az is lehet, hogy spar nem tudja)
tesco tudja -
válasz
Vérboci
üzenetére
Zsugor víznél be kell ütni, hogy "6x", pékárunál meg meg kell keresni a "pékáru" gombot, majd a menüben kiválasztani a megfelelő típusú bucit

Hiába, ez az űrtechnika kifog nagyon sok 1.0-ás vevőn

Tévedés ne essék, én is gyűlölöm az önkiszolgáló kasszát, de ha odakerülök, akkor nem kapitulálok sírva egy zsugor víz előtt

-
-
Xtomi
tag
válasz
Attila2011
üzenetére
És itt nincs különadó mint a kólánál 😉
-
perempe
veterán
Lidl Blaha: zsinórban két mérleghiba két különböző önkiszolgáló kasszánál este 1/2 7 után.
-
bul07
nagyúr
válasz
Attila2011
üzenetére
De ha kevesebbet rak bele az olcsóbbítja, még ha mást nem is tesz helyette
Kókuszosnak jó lenne nagyon az íze, csak nagyon édes.
A rumos viszont kevesebb cukorral se lenne jobb ízű, én inkább érzetem kakaóporosnak mint rumosnak -
bul07
nagyúr
Penny szaloncukor
Tényleg nagyon édesek, túlságosan is.
Sokkal de sokkal jobb lenne ha nem lenne ilyen édes(gyártónak is kevesebbe került volna ezért nem is értem), mert pl a kókuszosba van elég kókusz de olyan édes hogy így nem jó
Zselés az jó -
Beni2360
félisten
-
Dzsano
tag
Barátom is így volt, mindig éhes., se normális étel, se vacsora, nálunk vagy másik barátunknál evett normálisan. ( nem csóró család volt) A szilveszteri "buli 2 = fejenként 1 pár virsli sajttal leöntve...
Szerencsére volt alternetív útvonal Édesanyám felé ,aki megette mindannyiónkat. És áldalssék a neve a mennyenben Panni néniért, a meggyes piskótáiért! Valami hihetetlen volt.
-
st6969
őstag
Senki sem tudja leírni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gejl (geil). -
Beni2360
félisten
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Túlzottan érezni, már sok.
Sok a cukor benne kevés a mandula. 8db vettem most megettem egyet de ugyan olyan gejjjjjj.
Mandulas-marcipános íz. Maga a marcipán mandulából van és annak az izét nevezik marcipánnak. Tíz évvel ezelőtt minden karácsony előtt vettem német 20 dkg marcipán kenyeret. Na az finom volt. Most már nagyon drága lett. -
Zeki
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Marcipános vs ízű.
Ez a különbség. A marcipán drága. -
whiskeys
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Én vettem. Tűrhető.
-
Top cat
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nekem meg túl édes ez.
-
tisn
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
-
sherlock82
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ezt a penny szaloncukrot marcipán ízben , kipróbálom,
De a szamosi nagyon komoly lehúzás. Nem csak olyan szaga van , hanem szerintem az is. -
válasz
Beni2360
üzenetére
Hmmm, mégis mit vártál

A Szamos marcipános szaloncukor kilója 16 - 20 eFt
A Penny-s kilója 1900 Ft 
Lehet, hogy a Szamos jobb, de azt én sosem fogom megtudni

Önmagában semmi baj a penny-s marcipánossal, kicsit édes, de érezni rajta a jellegzetes kesernyés mandulás-marcipános ízt

-
Beni2360
félisten
Pennyben kimért etcsokis zöld színű marcipanos, a csoki rendben a belseje túl émelygős és túl aramás. Köze sincsen a marcipánhoz.

-
Top cat
addikt
Penny vajkaramella 300 g, még ma appos kuponra, csak 600 pénz. Így 2K kilója.
Nem kemény, a közepén töltelékkel.
-
bugizozi
őstag
válasz
st6969
üzenetére
Nekünk az Aldis vált be: CHOCEUR Kakaóitalpor, 800 g
-
st6969
őstag
Ha már kakaó: Aldi/Lidl/Penny/Tesco (messzebb Spar) elérhető, ezek közül melyikben van a legjobb instant kakaópor (Nesquick utánzat)? Oldódjon hideg tejben is. Jó régen vettem Lidl-ből és Pennyből is, egész jók voltak. De most mi a helyzet?
-
robag93
aktív tag
válasz
LurkerSheik
üzenetére
És ez az alapelv nagyjából igaznak is bizonyul. A fizikát nem lehet megerőszakolni, még a biológia sem tudja

-
bul07
nagyúr
Tesco földimogyoró
Ugye akciós a előrecsomagolt [kép]
De akciós a kimérős is, ha jól rémlik 1599Ft annak kis a kilója
Berettyóújfalu megkóstoltam lopva egyet és bejött, és vettem egy kevesett. Most itthon ettem belőle és azt kell mondjam hogy nagyon jó, jó a pörkölése, friss ropogós.(Jobb mint amit az Auchanba vettem nemrég)Nézzetek rá ha szoktatok földimogyorót venni
-
Zeki
nagyúr
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Mindegy miről mit hiszel a világon, komplett ipar/vallás épül rá. Te kellesz nekik és a pénzed .
-
lumpy92
aktív tag
Sziasztok!
NesPuik kakaóport hol érdemes jó áron venni? CBA-ba 4.330 Ft/kg. -
-
Santi22
aktív tag
Az ALDI-s gofrisütő (AMBIANO) megéri az árát? Van valakinek vele tapasztalat?
5555 Ft az újságban, neten sem nagyon látok ilyet ennyiért. -
bul07
nagyúr
válasz
Atomantiii
üzenetére
Én is ismerek olyan családot ahol vacsorára a gyerek csak két darab kockasajtot kapott kis darab kenyérrel, mert csúnya az elhízott ember. És nem csórók hogy ne futotta volna ételre.
Amúgy persze ahogy kikerült tinédzser korában bepótolta amit gyerekkorába nem ehetett meg.Ki milyen vallást követ
Én iszok kólát is de napi 2-3liter víz is lemegy
Heti olyan 5-6üveg kóla fogy, ez az egy luxus cikk amit még nem hagytam el, jégkrémet már alig eszek és veszek ezt már kénytelen voltam elhagyni -
Atomantiii
addikt
-
bul07
nagyúr
Tesco mandarin 449Ft, egyet ettem meg, nem volt savanyú de nem is volt annyira édes, és kiszáradva se volt. Azt tudom mondani hogy ennyiért nem volt pénzkidobás
Lidl narancs 499Ft, ezt nem kóstoltam még megPenny 4x2l Pepsi 1999Ft, ha még nincs penny kártyátok akkor friss reg és első vásárlásnál 10e Ft felett -1000Ft
5csomag kóla meg kimérősből 1db édesség és akkor pont 10e Ft felet lesz, és akkor 450Ft-ra jön ki a Pepsi üvegje(persze plusz betétdíj ami úgyis visszajön, meg lehet kockáztatni hogy a betétdíj beleszámít e a 10e Ft-ba de én nem szoktam kockáztatni)
Egy 4fős családba se perc alatt elmegy 20üveg kóla -
tomci
csendes tag
válasz
GhostVector
üzenetére
köszi
-
tomci
csendes tag
csöppet benéztem egy rendelést, magyar címre saját költségen kell visszaküldenem, a kihívás a termék mérete.... Csak 1 kg, de 160*10*15 cm a doboz. Mi a legolcsóbb megoldás ezt visszaküldeni? Köszi!
-
-
No megérkezett az új mosógép:

Az Alzán akciós a Calgon:
Mivel itt kemény a víz

-
sherlock82
senior tag
https://www.youtube.com/watch?v=9olnqxF0qnw
Bosnyák Máté videója.

Spórolás is téma némileg, ha van egy kis időtök nézzétek meg.
Szerintem jó lett. -
Top cat
addikt
válasz
Cs1csó
üzenetére
A légy tojja bele a dióba a petéket. A kikelő nyüvek károsítják a diót. A lepotyogó dióból bemásznak a talajba és ott bebábozódnak. Tavaszra légyformájában előbújnak és minden kezdődik előröl.
A fatörzs meszelése, semmit nem ér ellenük.
-
cd930
senior tag
válasz
pietrrr
üzenetére
Amikor arra járt a család az ARC kiállítás idején, mi is vettünk egy kilót asszem 3300-ért.
Mondta az árus, hogy tavalyi, levákuumozott csomagolású, átszitált termék. Erről azt olvastam, hogy ez a fajta talán román eredetű.
Nem volt rossz az íze, azóta már alig van belőle. -
A mogyoró és a dió kiváltásán más is gondolkodott már? Ami nálam a listán szerepel: törökmogyoró, pekándió. Kérdés hogy ezeket mennyire fúrják meg, utóbbit állítólag nem károsítják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Projektor topic
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Torrent meghívó kunyeráló
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ASUS F751L LAPTOP i5-5200U 8GB DDR3 GeForce 940M 2 GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Bontatlan Asus ExpertBook B5602CVN i5 13 gen/8GB/512GB, bontatlan gyári dokkolóval eladó!
- Tarr Béla A Curson Collection Blu-ray díszdoboz eladó! Új
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de még ez is több, mint amennyit valaha pörgettem.

A Penny-s kilója 1900 Ft 

MADcat