Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Az ötödik Sam Fisher kaland, amely már egy kiégett, lánya halála miatti bosszútól hajtott exügynök irányítását adja a kezünkbe, aki mindent feléget maga körül, hogy Sarah gyilkosát megtalálja, ám a szálak alaposan összegabalyodnak... Sam ebben az epizódban sem az NSA-nak, sem a JBA-nak nem dolgozik. Öregebb, de mégis gyorsabb, erősebb és brutálisabb. Nem kap speciális támogatást a fegyverek területén. A vallatás sokkal hatásosabb, és brutálisabb. A játék első koncepcióját a Ubisoft kukába dobta, és teljesen elölről kezdte a fejlesztést montreali stúdiójában. Érdekes, új játékelemeket kapunk, ilyen a "Mark & Execute", ahol megjelölhetünk egy célpontot, amit majd a gomb lenyomására Sam megtámad, ám ez a móka egyben prioritást is felállít, azaz ha egy lámpát és egy ellenséget adunk meg célnak, ügynökünk előbb a fényt lövi ki, utána az embert. A másik elem az "utolsó ismert pozíció": ha a rosszfiúk meglátják ügynökünket, oda indulnak, ahol volt (ezt a helyet barátunk sziluettje jelzi), de ha mi közben megváltoztatjuk helyünket, meglephetjük őket. Ezek mellett a függő pozícióból tüzelés vagy a környezet elemeinek kihasználása az információszerzéshez (például kobak belezúzása a tükörbe) és a figyelemeltereléshez (vázák összetörése, autóriasztók bekapcsolása), illetve olyan látványelemek, mint a feladatok kivetítése a falra, az árnyékban a színek kifakulása, mind a jobb beleélést és a zökkenőmentes játékot segítik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AxBattler
félisten
Üdv!
Steam-en újra elővettem a Splinter Cell Conviction-t, hogy betegség alatt játszogassak kicsit vele, de azt vettem észre, hogy teljesen megbolondult a One S controllerem irányítása, holott korábban ezzel toltam végig a játékot, és akkor hibátlan volt.
Minden össze-vissza van (pl. a fedezékbe húzódás a bal ravasz helyett a View Button), vagy leginkább nem is működik/reagál...
Hivatalos MS wireless receiver stick-et használok, STEAM-ben telepítettem az Xbox Extended Feature Support Driver-t, és a STEAM fel is ismer, mint Xbox One S Controller-t.
Próbálgattam Community Layout-okat, de csak az egyik működik, és az sem rendesen, ti. a joystick finomságait nem kezeli, azaz Sam rögtön futni kezd, nincs séta, vagy kocogás... mintha billentyűzetparancsot kapna a játék.
Ráadásul a letöltött layout-okat nem tudom utólag törölni...Ezt az útmutatót is kipróbáltam, sajna szintén se kép se hang... kezdek bepöccenni.

Mi lehet a gond, min kellene változtatnom?
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
66%os akcio van most a uplay storeban a játékban
még 4 napig
-
-
mikrosuttii
aktív tag
-
Geryson
addikt
Sziasztok!
Nemrég belefutottam egy réges-régi SC gameplay videóba és kedvet kaptam hozzá, hogy elővegyem, merthogy annak idején ha jól számolom 3-4 részt kipörgettem. Persze utána rájöttem, hogy akkor már nem egy "régi" részt kellene játszanom, hanem a legújabbat (na jó, ez sem valami fiatal már) és látom, hogy ez a Conviction lenne.
Nézem egy gameplayt, hogy egy kicsit beleszagoljak aztán el is keseredtem, merthogy azt részt néztem rögtön az elején, amikor a máltai piacról ki kell menekülnie plusz utána a fószernak a házába be és konkrétan a gyerek mindenkit fejbelőtt vagy megölt. Ennyire megváltozott volna a játék, vagy csak a srác volt brutál? Én történetesen mindig úgy játszottam, hogy soha nem öltem és ha lehetett, akkor még csak nem is sebesítettem meg pl. leütéssel. Szó szerint mint a macska úgy lopóztam. Van még ilyen játszási lehetőség, vagy így bele se kezdjek a Convictionba? (Steamen amúgy 9.99 Juró).
Köszi a segítséget előre is!
-
maross
nagyúr
Hali. Megvettem nemreg a jatekot, i7 + gtx480-on akad...ez mi? Meg ugy is, ha kikapcsolom az extra dolgokat + low, minden nagyobb ternel 15-20fps, max. 1680x1050, nem is olyan veszes felbontas. Legujabb nvidia driver van fent, masnal is ilyen? Otlet mit lehetne kiprobalni? Koszi, maross.
-
hali
elindítom convictiont minden fasza, de ha be megyek coop, multiba akkor server errort ír, mi lehet a gond? :S
-
BMWFan
senior tag
-
albert8
veterán
Üdv
Valaki tudna esetleg egy kis véleményt mondani?
Az elődjeikhez képest milyen? -
bagó
tag
Sziasztok valaki tudna nekem ajánlani a Splinter Cell Conviction-hez hasonló játékot, ahol van hasonló lopakodási, fedezék, fedezékváltás, takedown, "mark" opció, vagy ezek közül valamelyik? O lényegében hasonló stílusu játékot keresek...
James Bond Blood Stone nem tettszik :|||
előre is köszönöm!
Illetve mikor jön ki a Splinter Cell: Retribution?
O -
cellpeti
nagyúr
üdv, a kamerás pályánál mit kell csinálni?
-
Bjørgersson
félisten
Kb. milyen hosszú a játék single player része?
-
Dj Polc v.2
csendes tag
Valakinek egy kis Xbox-os co-op -mókához nincs kedve?
-
dokee78
félisten
Na ez is behalt topik.
-
dokee78
félisten
A Scart,hogy tudom megszerezni.
-
joco18
csendes tag
Helló!
Talállkozott valaki az alábbi hibával:Játék indít,intró lemegy,főmenü helyett fekete képernyő és a jobb alsó sarokban háromszög alakban három fehér pötty villog.Ez mitől lehet?
Rendszer: windows 7
VGA:Ati Radeon 4670 512mb catalyst 10.5
CPU:Amd phenom X3
Az összes javitást felpakoltam a játékhoz de nem változott semmi.
Tippek? -
Bacardi16
tag
Sziasztok!
Az miért van hogy amikor execute-t akarok használni és akkor amikor kijelölöm az ellenfeleket felettük szürke nyíl van? -
ToBeY
nagyúr
A Splinter Cell Conviction Deniable Ops (hunter mode)-nál a 3 vagy 4pálya közepén van egy olyan rész hogy ilyen számotott területek.Szóval az miért van az hogy nekem soha nem fogy el?

-
ToBeY
nagyúr
Hali valaki tudna segíteni ebben a PEC challanges-ben last known position
Ezt hogyan kell csinálni mi a lényege,mert nem jöttem még rá!? -
polonic
félisten
válasz
Black Dragon
üzenetére
Akkor a gamespotról csináld, ott azt hiszem nincs limit.
-
polonic
félisten
Új map a gamespot jóvoltából. Csak us és uk területen érhető el, de ez egy ingyenes proxyval nem lesz probléma. Meg persze kell gamespot account. Aztán ott megjelenik a kód, azt beírva a játékba, a third echelon nevű coop map lesz elérhető.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Black Dragon
üzenetére
xbox-on tolom szal a magyarosítással nem megyek sokra,azért köszi
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Black Dragon
üzenetére
A P.E.C challenges-ek nincsenek valahol leírva magyarul?
-
planbmokus
senior tag
Kis összeállítás:
Kivágtam egy-két dolgot, hogy ne lőjek le minden poént, meg nem fért volna bele 10 percbe
http://www.youtube.com/watch?v=dkGvaUtqWEg
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Azt megtudná mondani valaki,hogy mi alapján add pontokat amivel updatelni lehet a fegyvereket?Mert nekem volt hogy mikor leütöttem arra kaptam,és volt hogy gránáttal kinyírtam valakit arra....
Meg ruhát hol lehet találni a játékba?
-
polonic
félisten
Megint megkérdezem. Coop mód valaki?
-
válasz
Black Dragon
üzenetére
a controller driveréből van fenn 1.2-es, de már a játékot is frissítettem, és továbbra is szar.
Namindegy, játszom tovább bill+egérrel, csak bassza a csőröm, pláne az hogy nem ez az első játék aminél meg van gajdulva a kiosztás.
-
Crytek
nagyúr
Valaki nemtudja ez a LAST STAND mod hány körig megy?
-
tolta ezt valaki wireless x360 for windows controllerrel, win7 x64 alatt?
Teljesen össze van zagyvulva a gombkiosztás, triggerekre fordul, start gombra lő... stb
Mi a gyík baja lehet? Már más játéknál is tapasztaltam ezt (saboteur, AC2), de pl GRID-ben GTA4-ben meg egy csomó másban meg jó.Egy oldalon láttam hogy valami 1.0-as beta driverrel jo, csak az a baj hogy nekem mar 1.2-es van fenn, es szar.
-
arpeen2
senior tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Nekem abszolút fagyásmentesen megy a legutóbbi ATI driverrel. Először a kettővel ezelőttivel játszottam, de akkor fagyott. Felraktam a legutóbbit, és azóta legalább 10 órát játszottam vele, egyszer sem volt fagyás/hiba. (W7 x64 - HD4870 1GB)
-
Black Dragon
addikt
Bocs, biztos kijött, de nekem semmit nem szedett le eddig.
Az viszont nonszensz, hogy az ati eddig semmilyen normális drivert nemtudott kiadni, ami mondjuk úgy, hogy elengedhetetlen a játékokhoz és máshoz.....
minden szart felkell raknod, külön monitor driver, külön vga driver és még 1.2 őt, hogy minden rendesen mennyen, kicsit idegesítő szerintem.
-
polonic
félisten
válasz
Black Dragon
üzenetére
Hogy ne lenne, nem olvastok vissza? 107-es hozzászólás.
Az ati az ati. . . Az ár/érték arány, a fogyasztási adatok és a melegedés nem ezt mutatja. -
bivalyolo
őstag
válasz
DerStauner
üzenetére
nálam pont fordítva történt.
9.12-es hotfixel nagyon rosszul ment, felraktam a pre 10.4-et és tökéletesen fut.a fagyásokra még megoldás lehet a config átírása, legalábbis sokaknak megoldotta ezt a problémát.
-
Black Dragon
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
Nincs, de mint a kolléga is említette, ha lesz, akkor az autoupdater egyből lefogja neked szedni.
hiába teszel fel bármilyen ati driver, az ati az ati. ennyi.
-
polonic
félisten
válasz
DerStauner
üzenetére
Csak egy kicsit kéne visszaolvasni.

Meg egyébként is az autoupdater leszedi magának, mielőtt elindulna a játék. -
DerStauner
senior tag
feltettem a 10.4-et is, ugyanúgy fagy, és valóban igaz, hogy az addig magas fps-en futó játék drasztikusan lecsökkent.
nincs már valami patch?
-
arpeen2
senior tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Na így már értem, teljesen félreértettem amit írtál.
Köszönöm !
-
arpeen2
senior tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Valszeg nem értetted amit kérdeztem. Olvasd el figyelmesen amit írtam legyél szíves !

-
Black Dragon
addikt
-
arpeen2
senior tag
Azt tudja valaki min múlik az, hogy ha megjelölök vkit (mark) akkor mikor vált pirosra a nyíl felette? Abszolút logikát még nem sikerült megtalálnom. Van mikor pirosra vált ha öten látják is akit lelövök, illetve van amikor sötétben csak én és az áldozat vagyunk, ő tőlem 3m-re és akkor sem vált pirosra.
Köszi előre !
-
polonic
félisten
válasz
silverlightx
üzenetére
Az alapelveket olvastad, mikor regisztráltál? Az oldalon tilos a warez.
Én kódot honnan szednék? A saját kódomat csak nem mondom meg.
Elmész, megveszed a boltban, és a dobozban ott lesz a kód.
-
Black Dragon
addikt
válasz
BalaNce87
üzenetére
Másodszorra elkezdve tapasztaltabb leszel, tudod merre lesznek az emberek stb...
én végigvittem mind a 3 szinten, és tökre király volt.

És most a coop alatti dolgot csinálom, nemtom mi a neve, de kiválasztod a pályát a nehézségi szintet, fegyot, és még amit akarsz, és végigkell menned a pályán, rohadt jo!!!!
-
polonic
félisten
válasz
BalaNce87
üzenetére
A coop mód valami fantasztikus! Most játszottam az egyik kollegával. Esetleg valakinek van kedve? Írjon pm-et, aki szeretne!
A videókat meg egyébként el lehet nyomni, amikor megjelenik az alsó sarokban az erre szolgáló felirat. Addig meg azért nem lehet, mert azalatt tölt a játék. És ez szerintem jó dolog, hogy nem a csíkot kell nézni. -
BalaNce87
addikt
Másodszorra elkezdve úgy mész végig rajta, mint meleg kés a vajon. Egy-két óra alatt elvittem a fehér házig asszem. Szóval a többszöri végigjátszás csak arra jó, hogy bizonyos részeket többféleképpen is meg tudsz oldani.
Jah és hogy nem lehet elnyomni a vidiket, az is rohadtul idegesítő!!! -
Laza pár óra, normal módban egy szál pisztollyal is végigvihető. A karakter mozgása néha idegesítő, összességében kellemes kis játék.
-
sutyi^
senior tag
válasz
mert_csokis
üzenetére
Yup, ott szerintem valami cutscene kellett volna hogy lefusson aztán úgy maradt. Elbattyogtam a következő checkpointig és visszatöltöttem.
-
mert_csokis
senior tag
Nálam az utolsó pályán, mikor kiérek a romos utcára a civilek közé, magától elrakja a fegyvert.
Utána már elővenni sem tudom, sőt leguggolni sem lehet vele. A katonák persze észreveszik, és lőni kezdik. De hoppá, Sam bátyó halhatatlan lett. Lazán sétálok a kordonok közt mint egy úrifiú, miközben géppisztollyal soroznak.
Tapasztalt valaki ilyet? -
polonic
félisten
Új patch van a játékhoz, 1.02 verziószám. Az autoupdater már szedi is le.
Hibajavítások:* Added DLC support
* Added multi-GPU support (Crossfire/SLI)
* Added ATI Eyefinity support
* Fixed graphic glitches when running in low visual quality
* Fixed Microsoft Wireless X360 controller not being detected properly with some drivers
* Fixed many disconnection problems in coop modes
* Fixed interaction buttons overlapping in certain resolutions/aspect ratios
* Low-end video card optimizations
* Various minor fixesÉs ha minden igaz, akkor az első DLC is a mai napon jön. Mindjárt indítom és kiderül.
-
BalaNce87
addikt
Na most befejeztem. Szerintem jó a Story mode, beletehettek volna kicsit több küldetést, kicsit részletesebben.
A probléma az volt, hogy tényleg rá vagy kényszerítve, hogy zúzz. Pedig sokszor meg akartam oldani anélkül, de egyszerűen olyan helyeken állnak az emberek, hogy muszáj. Nyilván a csillár alatt állnak, illetve csoportokban, hogy használd a mark&execute dolgot.
A végére teljesen elfajul, rengeteg ellenfél jön és ahogy belépnek a területre egyből tudják merre vagy. Esélytelen kisurranni. Ami még rossz benne, hogy egy-két checkpointnál ha elvérzel az újrakezdésnél nem ugyanott jönnek az ellenfelek hanem korábban és ezért olyan helyzetekbe lehet keveredni, ahonnan semmi kit nincs és csak a kaszabolás marad.
A hangok nagyon jók, az ellenfelek élethűen mozognak és keresnek. Ha kicsit is kilátszol egyből észrevesznek. Én mondjuk Realistic fokozaton nyomtam, de így visszanézve jobb lett volna könnyebb fokozaton kezdeni, mert sajnos azokban a helyzetekben ahol rögtönözni kell csak úgy tudtam megoldani, ha már ismertem mi fog történni. Főleg, hogy gamepaddal céloztam...
Összességében jó lett, de nem a legjobb. A Chaos Theroynál jobbat nemtudom képesek e alkotni.
-
polonic
félisten
válasz
silverlightx
üzenetére
Milyen SC ez? Eredeti?
-
BalaNce87
addikt
Azért így megírni egy programot...

-
BalaNce87
addikt
Annyira nem is rövid ha valaki nem egész nap játszik vele...
Viszont az elég buta, hogy még nem fejeztem be a storyt és le akarok játszani egy pályát mondjuk, hogy végig menjek lövések nélkül stb. Erre kiírja, hogy akkor az felülírja az eddigi mentésemet. Ez botrányos...
Miért nem lehet 200 mentési fiók és akkor én döntöm el hová teszem? -
polonic
félisten
válasz
silverlightx
üzenetére
Ez érdekes. A notebook videókártyákkal szokott ilyen lenni. Nekem is asus van egyébként, de nvidia, ott még nem tapasztaltam ilyet.
-
polonic
félisten
válasz
silverlightx
üzenetére
Miért ne lenne az? Ezt a dolgot el kell felejteni. Tedd fel az amd drivert. A sapphire csak a gyártó. Lehet, hogy csinál az is drivert és valami finomhangolást benne, de ennek az alapja ugyanúgy az ati/amd driver. Ezek a driverek teljesen jók.
-
viktor82
őstag
Hali,nekem is 4850-es van a játék már menünél szaggat a game meg 5percig megy és kidob,másnál is volt ez a jelenség,driver 10.2-es!
-
athomi
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
nekem is fagy random szerűen a 4850-esen, de nekem 1-2 perc után visszajön a kép grafikai hibákkal pl. az emberek nem jellennek meg a képen, de a pisztolyuk igen :)
-
sutyi^
senior tag
válasz
silverlightx
üzenetére
Próbáld meg ezzel - [link]
Ha nem segít, akkor passzolom.
-
mert_csokis
senior tag
válasz
BalaNce87
üzenetére
Pedig hidd el, a texture detail és az environmental detail két külön fogalom.
Miért dolgoztatja meg annyira a vga-t?
A választ te is leírtad. Ott a példa a vidámparkos részre. Iszonyatosan komplex pályarész volt, baromi sok tereptárggyal telepakolva.
Ott már teljesen mindegy, hogy tudod-e lökdösni vagy babrálni. Ki kell számolnia és kész.
Ha valaki alapból high-ra állítja, majd néhány pálya után leveszi low-ra vagy medium-ra, egyből észreveszi mennyivel jobban fut a motor. Hiszen sokkal kevesebb mindent kell számoltatni a vga-val.
Ez van, kaki az optimalizáció.
A HDR kikapcsolásával nem lesz kevesebb fényforrásod, csak a "fényudvar" lesz kevésbé hangsúlyos. Szvsz reálisabb, nyugodtabb az egész kép. De ez már ízlés kérdése.A HL2 Lost Coast jó példa volt. Az egyik legjobb próbálkozás a HDR terén, de a tökéletestől igen messze van még. Gondolok itt a sárgán vakító falfelületekre, ami egy csöppet irreális, akárhogy is kap napfényt. Viszont a víz meseszép volt.
-
sutyi^
senior tag
válasz
silverlightx
üzenetére
Géped paraméterei?

-
BalaNce87
addikt
válasz
mert_csokis
üzenetére
Azóta utána néztem és találtam egy olyan lapot, ahol nagyon is jól látszanak a különbségek a beállítási variációk között.
A környezet részletessége nem a textúrák minőségét jelenti!!! Hanem azt, hogy van e pálmafa kuka, virág stb. Namost ez egy kurva nagy faszság.
Úgyértem ez miért dolgoztatja annyira a vidkarit? Hogy berak statikus tárgyakat a mapra? Ne mondd nekem, hogy azok mind olyan tárgyak, amiket fellökhetek és hat rájuk a fizika! 
De inkább az az iszonyat, hogy amikor sok a fény és a sok az ember egyszerűen szétesik a téma... az fps iszonyat ahogyan ugrál. Ritka szar lett a program, pedig az ubitól nem ezt vártam az utóbbi néhány játék tükrében.
És akkor mi van a multival? Ott többen is vannak nem?! Akkor ott low beállításokon kell játszani?
Hát a HDR a HL2ben mikor először megjelent tökéletes volt. Ha esetleg játszottad a lost coastot...
És végtére azt kell mondanom, hogy ha kikapcsolom a részletességet, a fényeket akkor az megöli a játék lényegét, oda lesz a hangulata az utcának.
-
sutyi^
senior tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Nem, a megoldás az hogy ezt a játékot nem notebookon és Mobility HD3450-en kell játszani.
-
DerStauner
senior tag
csúcs ez a játék.
okulva mások hibájából, a catalyst ai-t egyből letitottam a ccc-ben, és úgy játszok a játékkal. de úgy látszik, ez sem segít. a játék teljesen random egyszerűen lefagy. megáll a kép. pl most olyan volt, hogy a vidámparkba töltött volna be, a kamera ment volna körbe, és megáll a kép. oké, már nyomám a ctrl+alt+del-t, erre felpörög 100%-ra valamelyik ventilátor (vga, vagy cpu), a monitor nem kap többé jelet, és érdekes hangot hallat a számítógép. mintha valamelyik elektronikus alkatrész meghalt volna. reset sem segített, csak a főkapcsoló lekapcsolása. frankó, mondom. de azért elindítottam mégegyszer. most már nem fagyott le ott, ahol előbb, hanem pár perccel odébb, miután kihallgattam a 3 muksót a vidámparkban. de itt legalább nem volt ventilátorpörgés meg stb.
10.2-es ccc van fenn, az lehet a gond?? őrjítő ez a játék. ubiék ezt most szerintem elszúrták.
-
BalaNce87
addikt
Hát ilyen géppel kb senkit nem érdekelne hogy AA bevan kapcsolva, mert megteheti hogy ennyi pénzt költ luxus számitógép alkatrészekre.
Furcsálom is hogy ph tele van ilyen 300-500ezres értékű gép tulajdonosokkal.
Témához: Ebbe a játékba meg eléggé látni hogy tiszta rece minden legalábbis összehasonlító képeken, amúgy csak gépzabálásra jó az AA, multi fps játékokba off-ra teszik általába, mert ott nem azt nézi az ember. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
mert_csokis
üzenetére
Én speciel utálom a recéket a játékokban és ha tehetem inkább "tisztább" képeket nézek.
De nem csak én gondolom így.
-
mert_csokis
senior tag
Tényleg hihetetlen, és sem értem ez hogy fordulhat elő.

Egyébként nem akarok vitatkozni, de az AA sem kimondottan képminőség javító eljárás. Nem lesz tőle szebb az adott játék, nem lesznek magasabb felbontásúak a textúrák.
Csak mesterségesen elmossa az éleket, néha az egyes feliratokat is.
Kicsit sznob szagú a dolog, de nyílván a játékos társadalomnak feltétlen szüksége volt erre, ha már kitalálták. Ámen. -
Menyus911
tag
2 óra játék után azt mondhatom, hogy nem rosz, de tényleg nincs sok koze az elozo SC.hez, max a torténet..

-
Nagyjából 6 óra alatt végigtoltam, de másodszorra biztos menne 5 alatt is.
Annyira azért nem szar, mint elsőre tűnt.Az idegesít nagyon, hogy az eddigi részekkel ellentétben - ahol majdnem minden helyzetet meg lehetett oldani lebukás és gyilkolás nélkül -, most nagyon sokszor egy kupacon van pár ellenfél, akiket megkerülni lehetetlen, hentelni kell.
-
Black Dragon
addikt
válasz
mert_csokis
üzenetére
Akkor lehet jól játszani, ha jo a grafika, mert mégsem mindegy, hogy ha a távolba elnézel, egy tégla van ott, vagy egy üveg.

Persze ez erre a játékra nem vonatkozik, mert itt eleve jobb a graf, de azért számít az AA rendesen.

-
ADAM1337
nagyúr
válasz
mert_csokis
üzenetére
AA nélkül 2éve nem játszom hihetetlen hogy van aki még tud nélküle játszani.

-
mert_csokis
senior tag
válasz
BalaNce87
üzenetére
Felesleges high-ra pakolni, nem lesz tőle szebb a játék.
Mivel nem a textúrákra vonatkozik, hanem a környezeti elemek számára. Kukák, dobozok, vérfoltok a falakon, guminyom az aszfalton, ésatöbbi. Tedd medium-ra, annyival kevesebbet kell számolnia a vga-nak.
A legtöbbet az árnyékokon lehet spórolni. Nálam Low-on mennek. Játék közben úgysem figyeled, és egyáltalán nem vészes, mivel alapból soft shadows-t használ. Tehát "mosott" árnyékokat.
HDR-t sem használok. Alapból utálom, mert irreális és röhejes, ahogy fénylik minden mint a nem tudom micsoda. Értem én, hogy mit akar megmutatni a technológia, de egyelőre ez még mindig gyerekcipőben jár. Még nem tudja kiszámolni mit kellene megvilágítania és mit nem. Úgyhogy csillog minden mint egy jobb bazárban.
A Conviction meg pont az a játék, ahol szinte semmi különbséget nem látsz a HDR be vagy kikapcsolt állapota közt. Ja de. Néhány helyen le kell mondani az ablakon beszűrűdő fénycsóvákról. Na bumm.
Kíméld a vga-d, hamár az uborkás fiúk elfelejtettek optimalizálni. Persze a valós tükröződések nálam is be vannak kapcsolva, legyen valami szép is a játékban. Az UE3 mindig is a durva shader-eiről volt híres.
Ennyi. Nálam így, az adataimnál lévő vason vajsimán fut. Nagyon ritkán röccen be, ha elkap a hév, és az egérrel egy embereset akarok fordulni. Azt nem szeresse Sam bátyó.
AA-t használni itt? Életveszély. Sosem használok, általában 1440x900-on játszok, és nem vettem észre hogy zavaróan recés lenne.
Játszani akarok, nem az éleket figyelgetni. -
ADAM1337
nagyúr
Látom mindenki hibákra panaszkodik nálam érdekes módon hibátlanul megy a game.
Igaz még csak rá pillantottam kb 1 órát ha toltam vele, este megnézem részletesebben. -
BalaNce87
addikt
válasz
sniper elite
üzenetére
Neked mennyi framet produkál amúgy?
-
sniper elite
senior tag
Most meg exe hibával kilép kb 20 percenként, nálatok is?
-
mang0o0
tag
Valaki tudja, hogy hány fős co-opja van? mert már hallottam 2 főset meg ilyen 2v2-set is.
-
BalaNce87
addikt
Mik a játék igényei? Mert felraktam highra és az első mapon egyből 30fps alá csökkent
És sajnos AA nélkül kurvára kegyetlenül recések az élek. Sosem használok AA-t, de itt nagyon durván gázak az élek. Alapból mediumra tette, kíváncsi vagyok úgy mit produkál... -
polonic
félisten
válasz
Black Dragon
üzenetére
Én nem írtam, hogy kiírna valamit is.

Csak nem történik semmi.
Nem kell havert hívni, hogy játszhass az azért milyen lenne már.
-------------
Aki játszani szeretne coopot, az írjon nekem pü-t, benne a ubi azonosítóval és felveszem barátok közé. -
nepszter1
addikt
Nagyon fasza játék .
Mennyi idő alatt lehet végig játszani a játékot? -
Thome
veterán
válasz
Black Dragon
üzenetére
Megódás: Tödd fő.

-
polonic
félisten
válasz
DerStauner
üzenetére
Pedig itt is látni videót, hogy elütötték a lányát. A double agent elején volt először egyébként, ott akkor megtudta fisher, hogy a lánya meghalt.
Most Fisher a lánya gyilkosát keresi, aztán lesz egy beszéde Grim-mel (ő segítette a chaos theoryban) és érdekes dolgok derülnek ki.
Jobb lenne, ha ismernéd az elődök történetét, úgy könnyebb lenne, meg magyarázni is, bár akkor lehet nem is kéne.
-
DerStauner
senior tag
valamit a készítők ezen a játékon nagyon elrontottak. A metro2033 fényévekkel szebb, és stabilabban fut, mint ez az UE-val készült játék. Amikor megláttam az elején a powered... logót, na gondoltam, mehet maxra minden. Fel is tettem, aztán jött az első videó. Iszonyat merevlemezpörgés, diavetítéssel párosítva. Úgyhogy inkább levettem a standard beállításokra. Így elfogadható, de még így is vannak néha nagy fps csökkenések. A grafika ezt egyáltalán nem indokolná.
sztori: ez az első splinter cell játék, amivel játszok, szóval nem tudok hozzászólni érdemben. Viszont azt nem értem, hogy az elején visszaemlékezik a lányára, és most meg őt keresi. De az emlékekből nem derül ki, hogy mi történt a lányával. Szóval eddig úgy néz ki számomra, hogy van egy manus, aki keresi a lányát, de hogy miért?
-
Thome
veterán
Valakinek kedve egy kis Co-op-ra? Persze a Chaos Theory-ban... PÜ jöhet...

-
Thome
veterán
válasz
Black Dragon
üzenetére
Hát, akkor egyenlőre pihenőre teszem a játékot.

-
Thome
veterán
Mivel jött a Conviction, addig -gondoltam- előveszem a Chaos Theory-t. Mert a Double Agent nem igazán lett jó, de rossznak se mondanám. A Chaos Theory hihetetlenül jól eltalált játék lett, most játszottam vele először.
Nem fizettem a Convictionért, de nem is fogok. Ilyen ramatyul futó játékot én még nem b*sztam.. Na jó, igen, a Metro2033 és a Cryostasis személyében. Játékmenet egyébként nem rossz, de köze nincs az előző SC-khez, lebutított irányítás, mindenkit megölünk (WTF?!)...
Na meg hol van a láthatóságmérő sáv? (Tudom fekete-fehér a kép ha sötétben vagyunk).
Mi az, hogy nem én állítom Sam mozgásának sebességét?
Nem tudom elcsalni a jónépet semmilyen tárgy segítségével?
Hol van a hő és éjjellátó?
Mi az, hogy mindenkit megölünk?
Na meg ebben a játékban nem lehet sunnyogni, lehetetlen...
Nincsen semmi megoldás arra, hogy az én ATI kártyámon élvezhető sebességgel fusson? Mert nem ehhez szoktam az UE-s játékok futtatásakor (15-25fps leglowabb beállításokon, 640x480-ban...miezmá?)
-
Scholes9
nagyúr
Elég fos lett a játék, bár ezt a videókból is le lehetett szűrni..inkább előveszem a dobozos Chaos Theorym...
-
feka007
veterán
Kipróbáltam én is (bár nem fizettem érte..
), hát tényleg nem vmi nagy szám, teljesen lebutították. A grafika se olyan nagy szám, mint a Chaos Theorynak volt.
Mondjuk nekem már a Double Agent se jött be, de a 3-at anno még meg is vettem. -
sniper elite
senior tag
-
athomi
veterán
és persze ati kártyákon megint vannak grafikai problémák
-
Lionel
csendes tag
Nagy Splinter Cell rajongó voltam a kezdetektől. Volt olyan rész, amit többször is végigjátszottam. Nagyon vártam már, hogy új rész jelenjen meg. A rosszullét környékez, mikor arra gondolok, majdnem megvettem ezt a játékot. Még szerencse, hogy alkalmam volt kipróbálni előtte. Akkora csalódás volt, hogy csak egy órát töltött a gépemen. A Splinter Cell sorozathoz nem sok köze van. Kiherélt, bugyuta konzolos játék. Persze attól még a tizenévesek körében biztos nagy sikert arat majd. Azt hiszem, elfelejthetem ezt a szériát is.
-
válasz
mert_csokis
üzenetére
Ezzel egyetértek néha van ahol 20fps-el megy ami nem az Unreal motorokra vall.
Öszzecsapott konzol port az egész ezért pénzt adni kár, szerencsére én nem is adtam, de funolni jó vele.
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
mert_csokis
üzenetére
Kár sírni, konzolon ennyit sem lehet állítani. Egyébként pedig szebb mint a konzolos verzió, csak a hangja szarabb.
-
mert_csokis
senior tag
Az environmental detail csak a pályaelemek számát változtatja meg, vagy a textúrákat is?
Én úgy vettem észre, hogy csak az előbbit.
Egyébként érthetetlenül lassú a motor. A többi UE3-as játék legalább 3x ilyen gyorsan képes futni.
Látszik az idióta "lemezt berak és csak play gomb" konzol fíling. Semmi grafikai finomhangolás, minden egybe van integrálva. A játékmenet megnyírbálása is csak a konzol hatást erősíti.
Elhagyták a szemüvegeket, se hullacipelés. Pedig a JÁTÉK minden morgás ellenére jó, jó.
Sose áldoznék ennyi pénzt egy műanyagkorongra. Pár óra játék, és mehet a polcra... -
polonic
félisten
A coop módot ki tudtátok próbálni? Nekem nem talál más játékost.
-
Fail:

Ettol fuggetlenul szepen fut, mindent kimaxolva 50 fps, de akkor is lol.

-
sniper elite
senior tag
Megtudtam csinálni a képet, most már okés, hát a régi részek jobban bejöttek mint ez, nem nagyon jön be ez a vénfaszi elmegy gyilkolászni stílus...
-
Ez az Iraqos pálya valami kegyetlen szar lett nem is értem minek rakták bele a grafika annyira rusnya hogy hihetetlen.
Látszik a gémen, hogy már nem a régi Splintet Cell vonalat követi a másik meg ahol nagyobb események vannak az fps se kielégítő mellé nem valami jó grafika társul közel se.
-
Este rapillantok en is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Játszottam egy keveset, elsőre nekem csalódás az előző részekhez képest (Double Agentet nem próbáltam).
Nvidia videokártyával semmi probléma nem volt vele. -
Dillon
tag
válasz
sniper elite
üzenetére
Nekem hasonló módon viselkedett, amíg ki nem kapcsoltam az élsimítást a driverben és a játékban is.
-
válasz
sniper elite
üzenetére
Ati-val mint minden új játéknál ezzel is probléma van lassan meg lesz nekem is majd elválik milyen.

-
válasz
sniper elite
üzenetére
Vettél volna Nvidiát...
-
sniper elite
senior tag
Nekem megjött a game tegnap, menü szétvan esve totál, játékközben pedig átlátszó emberek stb... valami nagyon elvan baszva az biztos. Remélem javítás hamarosan kijön, mert nem azért vettem Collector's csomagot, hogy ekkora hulladék legyen a képe.

-
tomi_mod
aktív tag
Friss ropogós, megjelent mi kell még? "Na rúgjunk szét pár diplomata segget!"
Akinek szintén megjött a progi attól kérdezném, hogy felbontásoknál tud 1650x vagy e feletti értékeket állítani?
Nálam 1600*900 a max... -
UFO11
csendes tag
ezt a játékot többször is elhalasztották

-
Gyusz
őstag
Megnéztem, de nem találtam meg rajta, amúgy meg tutira kamu. Jó rég nem prezentáltak a játékból semmit, pedig állítólag eléggé át kell dolgozniuk. Splinter Cell pedig még nem jelent úgy meg, hogy előtte ne nézhettünk volna csomó képet/videót belőle, szóval májusban biztos nem kerül csak úgy a boltokba.
-
mad1
veterán
Nah ugy nez ki jon konzolra majusban.sokat nem szokott kesni a pc s sem.
az iment nezegettem a topic elejet,mindenki azt irta hogy nem ingame kepek.
haat most igy az assassin utan mar szerintem ez lehetseges hogy igy nezzen ki. -
keIdor
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Utobbi hidegen hagy.
FarCry 2 viszont jöhetne! 
-
just
aktív tag
Csak h kicsit felhozzam a topikot, úgy néz ki h 2007. november 16-án fog megjelenni PC-re a játék. Remélhetőleg nem lesz sokkal nagyobb a gépigénye mint az elődjének.
-
Winner_hun
félisten
Trailer és gameplay: [link]
-
sharpapa
senior tag
Wikipédián megnéztem, ugyan gyenge az angolom de ez itt neked ad igazat:
Nothing concrete has been revealed regarding the story premise of Splinter Cell: Conviction. However, given the ''To Be Continued'' ending of the previous game Splinter Cell: Double Agent, it will likely deal with Sam Fisher on the run from the FBI, who does not know of his NOC status.
Vki leforditaná? -
-
sharpapa
senior tag
Mit gondoltok itt már mi lesz a sztori? Visszaemlékezések? Sam meghal? Vagy kap valami utolsó küldetést és kilép az NSA-ből? Szerintetek?
Amúgy ennél jobban már csak a Splinter Cell filmet várom jobban, de az még 2010
. -
Hack3er
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Valójábe lesz ilyen nevű SC?
Mikór fogják kiadni? soha?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SLYM
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
jó kis képek. majd ha a játékból is ilyen képek jönnen nem csak a tervezőasztalról akkor lesz jó nekünk

-
bigman00
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
De hát ezek csak rajzok nem ? Mmint ha ilyen lessz a game akkor az vagy 2050-re jön ki vagy én most megyek is ásni a sírom ...

-
Dj Sügi
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Gyorsan csináltál neki topikot!!!

-
Winner_hun
félisten
--- Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
Az ötödik Sam Fisher kaland, amely már egy kiégett, lánya halála miatti bosszútól hajtott exügynök irányítását adja a kezünkbe, aki mindent feléget maga körül, hogy Sarah gyilkosát megtalálja, ám a szálak alaposan összegabalyodnak... Sam ebben az epizódban sem az NSA-nak, sem a JBA-nak nem dolgozik. Öregebb, de mégis gyorsabb, erősebb és brutálisabb. Nem kap speciális támogatást a fegyverek területén. A vallatás sokkal hatásosabb, és brutálisabb. A játék első koncepcióját a Ubisoft kukába dobta, és teljesen elölről kezdte a fejlesztést montreali stúdiójában. Érdekes, új játékelemeket kapunk, ilyen a "Mark & Execute", ahol megjelölhetünk egy célpontot, amit majd a gomb lenyomására Sam megtámad, ám ez a móka egyben prioritást is felállít, azaz ha egy lámpát és egy ellenséget adunk meg célnak, ügynökünk előbb a fényt lövi ki, utána az embert. A másik elem az "utolsó ismert pozíció": ha a rosszfiúk meglátják ügynökünket, oda indulnak, ahol volt (ezt a helyet barátunk sziluettje jelzi), de ha mi közben megváltoztatjuk helyünket, meglephetjük őket. Ezek mellett a függő pozícióból tüzelés vagy a környezet elemeinek kihasználása az információszerzéshez (például kobak belezúzása a tükörbe) és a figyelemeltereléshez (vázák összetörése, autóriasztók bekapcsolása), illetve olyan látványelemek, mint a feladatok kivetítése a falra, az árnyékban a színek kifakulása, mind a jobb beleélést és a zökkenőmentes játékot segítik.
[ Módosította: 7 ]
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jogász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 26
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Steelseries Nova 1P Gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Szimplán vidd végig úgy a pályát, hogy ne vegyenek észre a kamerák.

Úgyértem ez miért dolgoztatja annyira a vidkarit? Hogy berak statikus tárgyakat a mapra? Ne mondd nekem, hogy azok mind olyan tárgyak, amiket fellökhetek és hat rájuk a fizika! 
Holnap megint végigviszem, de mostmár a legmagasabb fokozaton.

), hát tényleg nem vmi nagy szám, teljesen lebutították. A grafika se olyan nagy szám, mint a Chaos Theorynak volt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)