- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Az ötödik Sam Fisher kaland, amely már egy kiégett, lánya halála miatti bosszútól hajtott exügynök irányítását adja a kezünkbe, aki mindent feléget maga körül, hogy Sarah gyilkosát megtalálja, ám a szálak alaposan összegabalyodnak... Sam ebben az epizódban sem az NSA-nak, sem a JBA-nak nem dolgozik. Öregebb, de mégis gyorsabb, erősebb és brutálisabb. Nem kap speciális támogatást a fegyverek területén. A vallatás sokkal hatásosabb, és brutálisabb. A játék első koncepcióját a Ubisoft kukába dobta, és teljesen elölről kezdte a fejlesztést montreali stúdiójában. Érdekes, új játékelemeket kapunk, ilyen a "Mark & Execute", ahol megjelölhetünk egy célpontot, amit majd a gomb lenyomására Sam megtámad, ám ez a móka egyben prioritást is felállít, azaz ha egy lámpát és egy ellenséget adunk meg célnak, ügynökünk előbb a fényt lövi ki, utána az embert. A másik elem az "utolsó ismert pozíció": ha a rosszfiúk meglátják ügynökünket, oda indulnak, ahol volt (ezt a helyet barátunk sziluettje jelzi), de ha mi közben megváltoztatjuk helyünket, meglephetjük őket. Ezek mellett a függő pozícióból tüzelés vagy a környezet elemeinek kihasználása az információszerzéshez (például kobak belezúzása a tükörbe) és a figyelemeltereléshez (vázák összetörése, autóriasztók bekapcsolása), illetve olyan látványelemek, mint a feladatok kivetítése a falra, az árnyékban a színek kifakulása, mind a jobb beleélést és a zökkenőmentes játékot segítik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Na most befejeztem. Szerintem jó a Story mode, beletehettek volna kicsit több küldetést, kicsit részletesebben.
A probléma az volt, hogy tényleg rá vagy kényszerítve, hogy zúzz. Pedig sokszor meg akartam oldani anélkül, de egyszerűen olyan helyeken állnak az emberek, hogy muszáj. Nyilván a csillár alatt állnak, illetve csoportokban, hogy használd a mark&execute dolgot.
A végére teljesen elfajul, rengeteg ellenfél jön és ahogy belépnek a területre egyből tudják merre vagy. Esélytelen kisurranni. Ami még rossz benne, hogy egy-két checkpointnál ha elvérzel az újrakezdésnél nem ugyanott jönnek az ellenfelek hanem korábban és ezért olyan helyzetekbe lehet keveredni, ahonnan semmi kit nincs és csak a kaszabolás marad.
A hangok nagyon jók, az ellenfelek élethűen mozognak és keresnek. Ha kicsit is kilátszol egyből észrevesznek. Én mondjuk Realistic fokozaton nyomtam, de így visszanézve jobb lett volna könnyebb fokozaton kezdeni, mert sajnos azokban a helyzetekben ahol rögtönözni kell csak úgy tudtam megoldani, ha már ismertem mi fog történni. Főleg, hogy gamepaddal céloztam...
Összességében jó lett, de nem a legjobb. A Chaos Theroynál jobbat nemtudom képesek e alkotni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1 humoros
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xcover 7 128/6
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest