Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BalaNce87

addikt

Na most befejeztem. Szerintem jó a Story mode, beletehettek volna kicsit több küldetést, kicsit részletesebben.
    A probléma az volt, hogy tényleg rá vagy kényszerítve, hogy zúzz. Pedig sokszor meg akartam oldani anélkül, de egyszerűen olyan helyeken állnak az emberek, hogy muszáj. Nyilván a csillár alatt állnak, illetve csoportokban, hogy használd a mark&execute dolgot.
    A végére teljesen elfajul, rengeteg ellenfél jön és ahogy belépnek a területre egyből tudják merre vagy. Esélytelen kisurranni. Ami még rossz benne, hogy egy-két checkpointnál ha elvérzel az újrakezdésnél nem ugyanott jönnek az ellenfelek hanem korábban és ezért olyan helyzetekbe lehet keveredni, ahonnan semmi kit nincs és csak a kaszabolás marad.
    A hangok nagyon jók, az ellenfelek élethűen mozognak és keresnek. Ha kicsit is kilátszol egyből észrevesznek. Én mondjuk Realistic fokozaton nyomtam, de így visszanézve jobb lett volna könnyebb fokozaton kezdeni, mert sajnos azokban a helyzetekben ahol rögtönözni kell csak úgy tudtam megoldani, ha már ismertem mi fog történni. Főleg, hogy gamepaddal céloztam... :W
    Összességében jó lett, de nem a legjobb. A Chaos Theroynál jobbat nemtudom képesek e alkotni. ;)

Új hozzászólás Aktív témák