Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Az ötödik Sam Fisher kaland, amely már egy kiégett, lánya halála miatti bosszútól hajtott exügynök irányítását adja a kezünkbe, aki mindent feléget maga körül, hogy Sarah gyilkosát megtalálja, ám a szálak alaposan összegabalyodnak... Sam ebben az epizódban sem az NSA-nak, sem a JBA-nak nem dolgozik. Öregebb, de mégis gyorsabb, erősebb és brutálisabb. Nem kap speciális támogatást a fegyverek területén. A vallatás sokkal hatásosabb, és brutálisabb. A játék első koncepcióját a Ubisoft kukába dobta, és teljesen elölről kezdte a fejlesztést montreali stúdiójában. Érdekes, új játékelemeket kapunk, ilyen a "Mark & Execute", ahol megjelölhetünk egy célpontot, amit majd a gomb lenyomására Sam megtámad, ám ez a móka egyben prioritást is felállít, azaz ha egy lámpát és egy ellenséget adunk meg célnak, ügynökünk előbb a fényt lövi ki, utána az embert. A másik elem az "utolsó ismert pozíció": ha a rosszfiúk meglátják ügynökünket, oda indulnak, ahol volt (ezt a helyet barátunk sziluettje jelzi), de ha mi közben megváltoztatjuk helyünket, meglephetjük őket. Ezek mellett a függő pozícióból tüzelés vagy a környezet elemeinek kihasználása az információszerzéshez (például kobak belezúzása a tükörbe) és a figyelemeltereléshez (vázák összetörése, autóriasztók bekapcsolása), illetve olyan látványelemek, mint a feladatok kivetítése a falra, az árnyékban a színek kifakulása, mind a jobb beleélést és a zökkenőmentes játékot segítik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Na most befejeztem. Szerintem jó a Story mode, beletehettek volna kicsit több küldetést, kicsit részletesebben.
A probléma az volt, hogy tényleg rá vagy kényszerítve, hogy zúzz. Pedig sokszor meg akartam oldani anélkül, de egyszerűen olyan helyeken állnak az emberek, hogy muszáj. Nyilván a csillár alatt állnak, illetve csoportokban, hogy használd a mark&execute dolgot.
A végére teljesen elfajul, rengeteg ellenfél jön és ahogy belépnek a területre egyből tudják merre vagy. Esélytelen kisurranni. Ami még rossz benne, hogy egy-két checkpointnál ha elvérzel az újrakezdésnél nem ugyanott jönnek az ellenfelek hanem korábban és ezért olyan helyzetekbe lehet keveredni, ahonnan semmi kit nincs és csak a kaszabolás marad.
A hangok nagyon jók, az ellenfelek élethűen mozognak és keresnek. Ha kicsit is kilátszol egyből észrevesznek. Én mondjuk Realistic fokozaton nyomtam, de így visszanézve jobb lett volna könnyebb fokozaton kezdeni, mert sajnos azokban a helyzetekben ahol rögtönözni kell csak úgy tudtam megoldani, ha már ismertem mi fog történni. Főleg, hogy gamepaddal céloztam...
Összességében jó lett, de nem a legjobb. A Chaos Theroynál jobbat nemtudom képesek e alkotni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, Új akku, W11, Számla, 1 é
- Eladó Konfig I7 13700K 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest