Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mert_csokis

senior tag

válasz BalaNce87 #66 üzenetére

Felesleges high-ra pakolni, nem lesz tőle szebb a játék.
    Mivel nem a textúrákra vonatkozik, hanem a környezeti elemek számára. Kukák, dobozok, vérfoltok a falakon, guminyom az aszfalton, ésatöbbi. Tedd medium-ra, annyival kevesebbet kell számolnia a vga-nak.
    A legtöbbet az árnyékokon lehet spórolni. Nálam Low-on mennek. Játék közben úgysem figyeled, és egyáltalán nem vészes, mivel alapból soft shadows-t használ. Tehát "mosott" árnyékokat.
    HDR-t sem használok. Alapból utálom, mert irreális és röhejes, ahogy fénylik minden mint a nem tudom micsoda. Értem én, hogy mit akar megmutatni a technológia, de egyelőre ez még mindig gyerekcipőben jár. Még nem tudja kiszámolni mit kellene megvilágítania és mit nem. Úgyhogy csillog minden mint egy jobb bazárban.
    A Conviction meg pont az a játék, ahol szinte semmi különbséget nem látsz a HDR be vagy kikapcsolt állapota közt. Ja de. Néhány helyen le kell mondani az ablakon beszűrűdő fénycsóvákról. Na bumm.
    Kíméld a vga-d, hamár az uborkás fiúk elfelejtettek optimalizálni. Persze a valós tükröződések nálam is be vannak kapcsolva, legyen valami szép is a játékban. Az UE3 mindig is a durva shader-eiről volt híres.
    Ennyi. Nálam így, az adataimnál lévő vason vajsimán fut. Nagyon ritkán röccen be, ha elkap a hév, és az egérrel egy embereset akarok fordulni. Azt nem szeresse Sam bátyó.
    AA-t használni itt? Életveszély. Sosem használok, általában 1440x900-on játszok, és nem vettem észre hogy zavaróan recés lenne.
    Játszani akarok, nem az éleket figyelgetni.

Új hozzászólás Aktív témák