Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pokers
senior tag
Érdekes

Wernher topiktárs miért lett törölve???
-
pokers
senior tag
Néha azért lehet találni igazán szép mapokat is. Ezen pl állandóan le akartam esni a szerpentinekről, mert mindig a kamerát forgattam és néztem a szépen megcsinált tájat

Bár felfedezve a mapot jöttem rá, hogy nem jó kezdő gépparkot választottam, kezdhetem elölről

-
pokers
senior tag
válasz
üzenetére
"...bármit megváltoztathatok ahogy akarom akár játék közben is..."
Ezt hogy érted pontosan?
Mert már régóta keresek olyan modot, amivel mentést lehet szerkeszteni, de eddig nem találtam.
Amire gondolok, hogy ha megunom a kezdéskor berakott mod járművet, azt ki tudjam cserélni egy másikra játék közben, vagy a mentésben.
Ilyenbe tudsz segíteni? -
pokers
senior tag
Aki még játszik ezzel a játékkal, annak ajánlom ezt a mapot. [link]
Nem egy nagy terület, viszont cserébe inkább a kisebb járművek használhatóak rajta. Szerencsére nem az az állandóan elakadós-csörlőzős, amiket egyébként se szeretek.
Nem sok map tetszik meg így elsőre, de ennek van hangulata.Mapról jut eszembe, valaki nem tudna Spintiresből Mudrunnerbe mapot konvertálni?
Keresgélem, de úgy tűnik az örök kedvenc Russian Taiga mapot nem frissítette a készítője Mudrunnerre
-
pokers
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Mintha azt olvastam volna, hogy az American Wilds dlc fizetős lesz.
Ezzel a kieggel véget is ér a Mudrunner "támogatása", a kiadó ezentúl a Mudrunner II-re koncentrál. -
pokers
senior tag
Nekem valami nagyon összeveszett az új frissítéssel, nem akart fullscreenbe futni, ha átállítottam a felbontást és nyomtam egy alt-entert, szó nélkül bezárta a játékot. Nem reagált a space-re sem, így a kéziféket se tudtam kiengedni.
Hiába futtattam steam fájlellenőrzést, nem segített, csak a manuális teljes törlés még a user/appdata rejtett könyvtárt is töröltem.
Ezután újratelepítettem, és most már működik. -
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Mindenki várja az új DLC-t, ami elméletileg 29.-én kedden jelenik meg.
-
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Nem tudom, nekem ez a nagy Maz nem jön be. Hosszú az első túlnyúlása, alacsony, szinte mindenbe felakad. Az Ulyanovka mapon is alig tudtam áthozni a map északi felére, a szűk fordulókba állandóan le akart esni a szakadékba, plusz a gödrökbe állandóan "belefejelt"

-
pokers
senior tag
Hát srácok, megnéztem a steam fórumban a legnehezebb pályának mondott Silvery Mountains mapot.
Ez szerintem már annyira a valóságtól elrugaszkodott terep, hogy 10p és 3 restart után töröltem is
Viszont a korábban linkelt Ulyanovka v2.0 map annyira bejött, hogy másodjára játszom végig, de most az egyik kedvenc járművemmel, az Ural Next-el.
Igaz, korábban ezen a pályán akadt be a Huntsman kereke a sziklába, de utána 10p küzdés után csak ki bírtam ugrasztani és be tudtam fejezni. Azóta meg kerülöm azt a sziklakiugrást
(#2868) bajuszatti
Ez a kép a rönktelep feletti vizes területen készült? -
pokers
senior tag
Hogy vágnám hátba Pavel barátunkat, amikor 2018-ban még ilyen programozási hiba van egy játékban.

Beszorulni beszorul az objektbe a kerék, de kiszedni már nem lehet. Hardon garázs visszaállítás sincs, úgyhogy ezt a pályát kezdhetem előről

Vagy mérgembe letörlöm a pics@ba a játékot. Hú de felidegesített

-
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Nem tudom mi változott, de itt a v2.0 [link]
Eddig tetszik, szép map
-
pokers
senior tag
válasz
Viktoár
üzenetére
Én is töltögetem az stmods-ról, vagy a mudrunnermods-ról.
Az előbbi oldalon jelzi, hogy hanyan töltötték le, mennyire értékelik. Amit sokan letöltenek, arra én is ránézek.
De ha már az első métereken csörlőzni kell, megy a kukába az a map. Én se szeretem az olyan mapokat, ahol csak gyök-kettővel lehet haladni.
-
pokers
senior tag
Ez ám a feladvány
Végigjöttem a szűk hegyi úton, és ez várt. A híd közepén vannak azok a rönkök, amiket ugye fel lehet használni hídépítésre 
És ez komoly, hogy itt van a Lumber Mill?

-
pokers
senior tag
Van már MudRunnerhez is olyan map, ahol hidat kell építeni?
A Spintiresbe nagyon csipáztam azokat a mapokat, jobban bejöttek, mint azok amiken 2km/h-val lehet haladni a nagy malajba, vagy fától-fáig kell csörlőzni.Egyébként nekem is pont ma tűnt fel ez a többször járt út egy idő után járhatatlan lesz dolog. Ilyenre én nem emléxek a Spintiresből. És hiába a nagy, erős oshkosh, az is csak egy helyben kapar

-
pokers
senior tag
Ti egyébként hogy játszotok?
Minden mapot a hozzá adott járművekkel teljesítitek, vagy vannak kedvenc modok, amikre cserélitek?Én pl beraktam most a Ford Raptort felfedezőnek, szállítónak pedig az Oshkosh Huntsmant

-
pokers
senior tag
Adtam még 1 esélyt Pavelnek, megvettem akciósan €6-ért.
Lenne gyorsan is pár kérdésem a modokkal kapcsolatban.
A sima spintireshez volt egy jó kis program a JSGME, amivel egyszerűen lehetett modokat hozzáadni, eltávolítani. Nem próbáltam, de szerintetek működik a Mudrunnerrel is?
Ha nem, akkor hogy kell modokat betenni a legegyszerűbben, hogy ne kelljen a media.zip-et állandóan kitömöríteni, visszatömöríteni?A spintiresnél annyira megszoktam a "tisztább" grafikát, hogy eszméletlen zavar újra ez a "fátyolos-ködös" táj.
Erre letöltöttem ezt a modot, de megállt a tudomány az installnál, mert orosz könyvtárak vannak a zip-en belül
-
pokers
senior tag
válasz
WhiteHawk24
üzenetére
Ha jól olvastam, akkor ez egy nem megszerezhető acsi, mert olyan dolgot kell csinálni, ami nem került bele a végleges játékba, így az acsi is "hidden".
-
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Nem unatkozok, töröltem egyelőre a játékot, kellett az ssd-n a hely az ETS2-nek

Abban is annyi újdonság megjelent, hogy újra elővettem. -
pokers
senior tag
Azt a takarást a másik oldalról tudod elérni, ahogy átmész a nagy vízen, utána jobbra lesz egy kis ösvény, amin fel tudsz menni egy darabig, majd a végén fától-fáig csörlőzve tudod elérni.
Egyébként a gyári pályáknál 100x jobbak tölthetőek le az itt korábban említett oldalakról

-
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Remek pálya ez a Lesozavodsk v4.1.
Élvezetes rajta menni, nem az az agyig sárba süppedős és emiatt csak lépésben haladós. Tetszik, hogy nem lehet rajta unatkozni, nem győzöm forgatni a kamerát, hogy minden irányból lássam az utat, merre dől, csúszik az autó. Néhol már-már truck trial ügyességgel kell menni
Persze a korábban linkelt 4tengelyes Kamazzal, mert a gyáriakkal sztem meg se lehet moccanni a pályán
-
pokers
senior tag
válasz
Gubu0101
üzenetére
Ez a Kamaz kicsit extrémre sikeredett. 150 literes fogyasztás, a kísérleti pálya meredek emelkedőjén 4.-ben húzza a megrakott pótos szerelvényt, a saras részen simán végigmegy szintén rakott pótosan

(#2286) Heller2
Nem a zipbe kell másolni, beletömöríteni a modokat, hanem a media könytárba kicsomagolni
-
pokers
senior tag
Én a HDR, SMAA, Lumasharpen, Lenzflare effekteket pipáltam ki.
A ködöt pedig a media.zip fájlba lévő media.xml-ben az összes fog density értéket átírva 0.00-ra lehet megszüntetni.
Bár most találtam egy olyan mapot, ami saját media.xml-t tartalmaz, így azon a mapon újra van köd
-
pokers
senior tag
Srácok!
Használjátok már azt a kis egyszerű JoneSoft Generic Mod Enabler programot a modok kezelésére.
Ennél egyszerűbb módja nincs annak, hogy modoljátok a játékot.
Egy dologra kell figyelni, hogy a letöltött és kitömörített mod könytárszerkezete a következő legyen: modnév/Media/levels, classes, trucks, stb, és ezt be kell másolni a Spintires/MODS mappába, majd a kis progival lehet aktiválni, vagy deaktiválni, ha már nem kell.Wernher
Már megint milyen negatív élmény ért
Nekem végre sikerült feltuningolnom a játék grafikáját úgy, hogy mellette működik a SpintiresPlus is
-
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Erre kár volt elpazarolnom annyi időt, amennyit rászántam

A fákkal teleszórt pályák után az ilyen köves pályákat nem szeretem. Egyszerűen nem tudtam semmivel felmenni a köves úton a garázspótér, így nem is tudtam kiváltani a garázst. Szerintem cheat nélkül ez a pálya nem teljesíthető. -
pokers
senior tag
Sajnos nem megy együtt a SpintiresPlus mod és a SweetFX grafmod. A SweetFX d3d9.dll-je felülírja az eredetit, és emiatt valahogy, valamiért már nem működik a SpintiresPlus

Csak tudnám mi köze a kettőnek egymáshoz, hisz a SpintiresPlus az xml fájlon keresztül módosítja a játékot
-
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Én még a siberia express-el se végeztem

-
pokers
senior tag
válasz
üzenetére
Köszönöm, ki fogom próbálni.
Így már egyébként felszedhető, vagy arrébb rakható a rakodóval?
Egyelőre ez a Siberia Express map viszi az időmet. 12,2km a pálya hossza, más útvonal nincs, végig kell menni az egész mapon
Igaz itt nem a fák okozzák a "csapdát", hanem maga az út. Elég sok helyen vannak olyan gödrök, amik igencsak amortizálják a járművet. Egyébként a hátsókerekes Kamazzal végig tudtam menni, igaz több helyen jól jött a gyáritól hosszabb, 40m-es csörlőkötél
-
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Na, ez már tényleg jó map. Tetszik

-
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Nem tudom, nekem nem jön be az olyan map, ahol ennyi szétszórt fa hever mindenhol. Rosszabb, mint a sár, és ami még dühítőbb, hogy a rakodóval se lehet arrébb tenni, mert valami irreális súlyt állítottak be neki

-
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Simán vinnie kell ennek a konfignak a játékot.
Azt nézd meg, hogy nem-e az apu megy a gpu helyett. -
pokers
senior tag
Kipróbáltam volna a Bax8 pályát, de nem találtam belőle jó verziót.
Mindnél a levegőben volt az autó, így nem lehetett tudni az egyébként is nagyon xar maptexturán, hogy hol is vagyok éppen.
Egyébként megjelent a Spintires Plus 3as verziója, itt már állítható a snorkel magassága is, ami szintén hasznos, mert sztem nagyon sok autónál el van csúszva kicsit. A légszűrőkivezetés még javában kint van a vízből, de a motor már sebződik

-
pokers
senior tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Ezt valami hibás mod okozza, nem a játék tehet róla

-
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Én a Motornoe-t kijátszottam fullra. Nagyon tetszett a map, főleg hogy új, modernebb objektek is vannak

-
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Akkor kapcsold be a sérülésmentességet, és már nem is kell újrakezdeni

-
pokers
senior tag
Az xml tartalmazza a leírást, hogy mi mit változtat. Alapból be van kapcsolva a sérülésmentesség, a 0 fogyasztás, nincsenek takarások. Ezeket én visszakapcsoltam, mert elveszi a játékélményt, a felfedezés örömét

Jó testreszabást mindenkinek
-
pokers
senior tag
válasz
Zolka75
üzenetére
Ezt most nem teljesen értem.
Volt egy hét, mikor a balhé miatt bekerült egy crash a játékba, de azóta rendeződött a dolog, a 3.3.16 verzióval eddig egyszer se fagyott le a játék.
A modok, pályák berakása semmivel sem bonyolultabb, mint bármely más játéknál. (Főleg ha még valaki használja is a guglit.)
Az utóbbi pár felháborodott hozzászólás nem a játékról szólt, hanem a modok tulajdonviszonyainak kérdéséről.Egyébként végre találtam egy olyan modot, amibe be lehet állítani, hogy milyen hosszú legyen a csörlőkötél, működjön-e lefulladt motorral, vagy csak járó motorral. Ezzel is kicsit közelebb került a valósághoz, mert mint kiderült, alapból 14m a kötél, de a valóságban azért legalább 29m kötél van a dobon, így ezt állítottam be magamnak. Az elektromos csörlők működéséhez pedig nem kell járó motor.
Ja, és a másik idegesítő dolog is megoldódott ezzel a moddal, hogy "állítsd megfelelő pozícióba" a szerelvényt. Agyamra ment, miért kell? Való életben is meg tudják rakni a szerelvényt, ha az akár kanyarban is áll, nem kell nyílegyenesen beállni rakodni. -
pokers
senior tag
válasz
üzenetére
Én ezt az egész mod kérdést nem igazán értem.
Elvileg ingyenesek, nem? Akkor hogy pénzel belőle a készítő, hogy ennyire veri a nyálát? inkább megköszönné, hogy dolgoztál vele, hogy újra használhatóak lettek.Az már tuti, hogy a Steam műhely teli van hulladékokkal, inkább ezeket szűrné a Valve, ne az olyat, aki segíti a régi modok aktualizálását.
-
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Akkor jól haladsz

Én most nyitottam meg a garázst a rus19 v2 mapon, nem kis küzdés árán. Itt nem a folyók okoztak nehézséget, hanem a játék működéséből adódó bugok.
Első hülyeség, mikor megközelítettem a Gaz66-tal a kis utánfutóját, az fogta magát és eldőlt, pedig hozzá se értem, csak megközelítettem. Sebaj, rátolattam, felcsatoltam, és már repült is az egész szerelvény bele a folyóba

A másik hülyeség, hogy mikor megépítettem a hidat a két-két rönkkel, azok annyira nem passzolnak, hogy mikor húztam át a garázspótot, az Ural vékony kereke beesett a két rönk közé, onnan se előre, se hátra

Nem értem miért erőltetik ezt a fajta hídépítést, mert valóban többször szorultam már be a vékonykerekes autókkal.
Helyette lehetne a betonlapos megoldás, vagy a most újdonságként megjelenő Thorny Mapon a betongerenda. Ez utóbbi nagyon szuper, egy betongerenda mellé betettem egy farönköt, és minden autó vidáman szaladt oda-vissza rajta
Egyébként találtam egy jó kis felfedező autót, most ezt használom minden map bejárásánál: GAZ-2975.
Igaz kicsit túlzás a tank kapacitása és a sérüléspontja, de akinek nem tetszik, seperc alatt átírhatja valami valósabb értékre. Én is visszavettem 250L és 500 pontra. -
pokers
senior tag
Kijött az Ural is. Szétakasztottam, a pót viszonylag könnyen kijött, utána meg a nagy Mazzal kitapostam a tuskókat a vontató elől, és már kint is volt

Viszont a víz alatt világítós híd nem tudom mi lehet, de elég furán fogja a vasakat. A kis B66 már az elején beleállt, mint a szög

-
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Épp ez az, hogy ennél óvatosabban már hova? Egyszerűen a folyóátkelések amortizálják le a gépeket.
@bitovi
Akkor neked még kötélből vannak az idegeid, hogy negyedszer is képes vagy újrakezdeni
Egyébként én is így alkalmazom az időtekerést, de a hard path v5-nél ez se kivitelezhető, mert előbb el kellene jutni a benzinkútig
Most próbálom a Thorny Path mapot, a Kamazt seperc alatt kirántottam a MAN TGA-val, meg a saját csörlőjével, így már van garázsom. Ez a pálya sokkal jobban tetszik, nem is értem miért áldoztam annyi időt a hard path v5-re

Mást nem idegesít ez a borzalmas kamerakezelés?
Elkezdtem gamepaddel játszani, mert sokkal jobban adagolható a gáz és a kormányzás, de a kamera valami katasztrófa. Soxor emiatt sérül az autó, mert nem lehet megfelelő szögbe beállítani a kamerát, ami a gamepaddel még macerásabb -
pokers
senior tag
Most töröltem le a píbe ezt az after hard path v5 mapot, teljesen kiidegelt. A garázst fel tudtam oldani, de már a rönktárolóig nem tudtam sehogy eljutni, állandóan maxra sérült az autó.
Aki ezt ki tudta maxolni, annak hatalmas gratula, nekem már az ilyen szopatós pályákhoz nincs ingerenciám, meg türelmem
Ezen a pályán próbáltam volna követ arrébb daruzni, ami persze nem sikerült.
Azért a valóságban ha egy daru fel tud emelni egy hosszú rönköt, akkor egy kis kő nem okozhatna problémát.
De ezt a darukapacitás ellentmondást korábban is észre vettem, mikor a new jersey elemet kellett volna elpakolni a híd elől. Ott se tudtam felemelni, de persze a betonlapokat meg gond nélkül emeli
Szóval lenne még mit csiszolgatni ezen a játékon

-
pokers
senior tag
Aki már végigment az after_hard_pathv5 mapon, küldene egy térképet, bejelölve hol lehet átkelni a folyókon?
Jó map lenne, de kezd frusztráló lenni, hogy mindig újra kell kezdenem, mert elsüllyed az autó a folyóba. Mert arra már rájöttem, hogy az utaknak, amik neki visznek a folyóknak, közük nincs az átgázolhatósághoz
-
pokers
senior tag
És mik a megfelelő járművek?
Mert én küzdök, mint malac a jégen, de eddig nem sikerült eljuttatni a garázspótot a garázsig. Hamarabb leamortizálódnak az autók a folyóátkeléseknél, mint elérném a célt.
Mondjuk erre a pályára pont el tudtam volna képzelni hídépítést, ahol ennyi különálló sziget van. -
pokers
senior tag
Most az új verzióban hogy kell "kicserélni" az alapautókat?
Működik még az az xml átnevezés, mint korábban?
Mert a gyári krazt szeretném lecserélni muzden új krazára. -
pokers
senior tag
-
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Jól értelmezem, hogy nem lehet hídépítés(javítás) nélkül eljutni a garázshoz?

-
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Nem tetszett meg, ment a kukába

Még mindig a Russian Taiga a kedvenc. Már vagy harmadjára viszem végig, mindig más-más gépparkkal.
Meg most az új pecshez kicsit módosították is a mapot. -
pokers
senior tag
AJAJ, nagy a baj

[link] -
pokers
senior tag
válasz
üzenetére
Nem.
Találtam egy szép és jó KrAZ-t, most minden mapon ezzel szállítok, és ehhez van kétféle terepgumi.
Pont a Factory mapon fuvarozok, a rövid útvonalon a híd előtti emelkedővel küzdök. Nem próbáltam még a másik terepgumit, de az egyikkel nem tudok felmenni a 6 pontos rakománnyal, a közelben lévő benzinkútról hoztam el az alap KrAZ-t, azzal vontattam fel eddig.
Azért kérdeztem, hátha te tudod hogy érdemes-e a másik terepgumival próbálkozni, de ezexerint nincs különbség, csak "eye candy"
-
pokers
senior tag
Wernher,
Te biztos tudsz rá válaszolni, hisz készítettél már autót editorba, hogy ha egy autóhoz van többféle választható kerék, akár terepmintásból több is, az befolyásol a terepjáró képességben bármit is?
Annyit észrevettem, hogy van különbség az utcai és a terepgumi között, de terepgumi és terepgumi között? -
pokers
senior tag
Valamit nagyon elb@sztak a központban, mert nálam is már a főmenüben úgy lefagy a játék, hogy csak a számítógép újraindításával tudom lelőni

-
pokers
senior tag
Hát én nem tudom mi van ezzel a játékkal

Mindent mindenhonnan letöröltem, a modokról is leiratkoztam, mégis egy idő után eltűnik a jármű és kressel a játék
Csak a vegytiszta játék van fent, és mégis... -
pokers
senior tag
Nekem is elkezdett fagyni, le is töröltem az egészet. Majd ha végre kiadnak egy normálisan működő pecset, újra felrakom.
Még jó, hogy anno akciósan vettem kispénzért, mert ebben a formájában nem is ér többet. -
pokers
senior tag
válasz
üzenetére
Ha már ennyire cimborák lettetek Pávellel, felvethetnéd neki a kamera módosítás ötletét is

Szinte az összes külföldi fórumon megemlítik, hogy mennyire "fura".
Nekem se a kedvencem ez az "elliptikus" pálya, vagy mit tudom én mi a hivatalos megnevezése. Pl a Farming Simulator kamerakezelése nagyon jó lenne itt is. -
pokers
senior tag
Jut eszembe, valami jó kameramóddal nem találkoztatok?
Nagyon nem tudom megszokni a kameramozgást. Keresgettem már a mod oldalakon, de amik vannak, azok a gyári "tákolmányai", ami meg ugye alapból "fura".
Valami olyasmire gondoltam, mint a Farming Simulatorban is van. Annál jobb kamera nem kell szerintem. -
pokers
senior tag
válasz
Musicking
üzenetére
Kíváncsiságból próbáld ki ezt a mapot.
Ha a garázstól haladsz a nyugati szélen déli irányba, a táv közepétől (ahol megtalálod a zil-t) igen durván elkezd akadni nálam.A 2,2gb-nál VRAM-ra gondolsz? Mert nálam abból csak 2gb van

-
pokers
senior tag
Az szerintetek mitől van, hogy egyre több olyan mapba futok bele, ami durván akad? Másodperceket kell várni, mire követi a grafika a kameramozgást, így egy percbe is telik, mire "körbenézek".
Eddig pedig nem volt panasz a gépem grafikus teljesítményére. -
pokers
senior tag
válasz
üzenetére
Hozz létre multit csak barátok részére és nem tud csatlakozni a sok bunkó.
Engem is felvehetsz steamen, ha gondolod pokers5.Egyébként megtaláltam számomra az eddigi legjobb mapot. Russian Taiga. Van hangulata, nem tiszta sár az egész map, hogy még véletlenül se tudj haladni, viszont vannak "csapdák", amikből csak segítséggel lehet kijönni. A haladás így se könnyű, pl ural+póttal 3 napig és 3 tankolással értem célba

-
pokers
senior tag
Nerm tudjátok véletlenül, hogy a jóváhagyott (steames) modokat hova tölti le a program?
Át akarnám azok típusneveit is írni a valósra, de nem találom hova mentődtek.
Vagy a gyári hu assets fájlt kell kibővíteni a modok neveivel? -
pokers
senior tag
Megint jött egy frissítés.
Ez alkalomból újratelepítettem a játékot, de azóta meg nem hajlandó a gyári modokat letölteni
-
pokers
senior tag
válasz
Waresz79
üzenetére
Ugyanúgy, csak a régi modok már nem jelennek meg, csak a kimondott 25.10.15 verzióhoz készült autók és mapok használhatóak.
Egyelőre még csak pár új jármű jelent meg, de olvastam az orosz fészen, hogy lassan elkészül a "konvertáló" segédprogi, amivel a régi verziós járművek egy klikkel átalakíthatóak
Nekem már hiányzik az oshkosh
-
pokers
senior tag
Csak nekem nem tűnt fel, vagy már az előző verzióban is ilyan xar volt az automata váltó?
Most az új verziónál feltűnően megáll váltásnál, és soxor felvált ott is, ahol nem kellene.
Pl megyek fel a domb mapon a betonúton a kezdő garázshoz megpakolva, és alig haladok, mert állandóan fel akar váltani 2be, de a gép nem bírja, így megáll, vissza 1be, majd újra bepróbálja a kettőt, de persze továbbra se bírja, megint megáll, vissza 1be, és ez így megy addig, míg fel nem érek a dombtetőre.
Lehet ezen valahogy jobbítani? -
pokers
senior tag
És az új verzióval nem működik egyetlen mod sem

Új hozzászólás Aktív témák

- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest