Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elvenni dolgokat egy elkezdett térképen nem tanácsos mert ha vissza akarsz lépni akkor nem tőlti be hibára hivatkozva. Hazzáadni viszont lehet bizonyos mértékben. Például ha nem akarok a medium rönkökkel csak 4 pontot akkor átírom többre, vagy átírod az egyébb beállításokat, üzemanyag, motorteljesítmény, stb. Vagy közben beraksz egy mod pótkocsit vagy felépítményt és hasonlóak. Amit te írtál ezért érdemes a térképeket megbabrálni és több járművet elhejezni rajta illetve a kezdésnél több kezdö jármű helyet elhelyezni rajta. Vagy próbálkozhatsz az átnevezéssel, de abba bele fogsz kavarodni a végén. Tehát ha játszol egy Zil 130-al és kicserélnéd akkor azt a járművet nevezd át Zil 130-ra amit helyette akarsz. Lehet ez így kicsit érthetetlen, de nagyvonalakban ennyi. Ha szerencséd van a program nem fog hibára hivatkozni és minden megy tovább csak másik járművel. Ezt még nem tudom mitől függ, de van hogy elfogadja és van hogy nem. Nagyon nem cserélgetem a járműveket menet közben mert kezdés előtt előre átgondolom mivel mit szeretnék szállítani az adott térképen és úgy állítom össze a kezdő szettet. Lehetne ugye a játékhoz készített mindíg frissülő csalást is használni amiben alapból vannak map editorok és hasonlóak, de én azt nem szeretem. Jobban szeretek az xml fájlokban babrálni kézzel mint ilyen segedprogikkal, ezért nem használok jsgme-t sem ha jól írtam a nevét.
Új hozzászólás Aktív témák

- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest