Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
donmackó
addikt
Akkor sajna ott marad, mert nem tudok olyan közel menni hogy azt beadja csatolási pontnak. Nagyon mélyen van (ha a MAZ nem jött ki magától amikor sikerült talpra állítani, akkor az tényleg mély árok). Próbáltam print screent csinálni az esetről, de valamiért csak egy fekete képet csinált.
-
donmackó
addikt
Köszi. Akkor még várok rá.
Még egy kérdés:
A vulkános pályán beborultam a D537+benzines póttal (tele benzinnel) az egyik árokba. Sikerült E7310-zel (darus) kipecázni, de ehhez le kellet kapcsolni a pótot, mert a kettőt együtt nem bírta. Na akkor most a pótot hogy tudnám kivarázsolni? Még mindig ott van beborulva (vonóhorgos kapcsolást nem enged), nem messze tőle meg egy D537 hosszú rönk kocsival 0 benzinnel. -
Musicking
aktív tag
Az idehaza kapható lemezes verzió is steames, akkor gondolom az oroszoknál és az ukránoknál is. Tegyük fel ha én azért adok pénzt akkor azt se használhatom fel legálisan?
A Steam is elmehet a sunyiba, a support is egyre gázabb, ráadásul 100ból 2 cd-kulcsom ILLEGAL lett (pedig csak én használom a gépet), fél év alatt sehova se mozdul a dolog, csak jönnek mennek az emailek, de konkrét magyarázat nincs hogy miért lett tiltva.
Ha nagyon nem megy a dolog akkor a VPN miatt fogok beújítani egy 3ik steam accountot.
Direkt ki fogom próbálni hogy vpn-ről járatom a steamet egy darabig, azt nem szabhatják meg honnan használjam a klienst.
Ezek után dorogjanak a warezzal, hogy hiába van választék akkor is csak a drágábbat veheted meg. -
westcoastog
veterán
-
westcoastog
veterán
És érdemes beparkolni minden járművet a garázsomba amíg nem csináltam meg velük a feladatokat?
Ja és esetleg tudni hogy a játék hol tárolja a mentéseket?
Mert igazából most bűnbe estem, és nagyon remélem hogy jövőhéten megtudom vetetni a játékot, csak már nem bírtam kivárni, ki kellett próbálnom, na lényeg, hogy a mentéseket ha vannak jó lenne ha majd áttudnám vinni mikor megveszem a játékot. -
-
fagy53
nagyúr
Nagyon tetszik ahogy az UAZ ringatódzott a platón, akárcsak a valóságban! Félelmetes fizikája van, bár némely dagonyából csak itt a játékban lehet kijönni, így viszont nem unják meg 10 perc után egyesek a játékot. Tetszik a külső nézet is, bár kezdetben nem lelkesedtem érte, de itt a terepen jól jön, veszít ugyan a szimulációból így a játék, de élvezhetőbb....
-
-
pietrrr
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest