Hirdetés
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Musicking
üzenetére
Ha eladta ha nem Pavel nélkül az Oovee nulla és igen tényleg egy tróger cég. Sebaj, Pavel szerint ő még támogatja a játékot, de közben már mást is tervez. A nagyközönség felé pedig úgy sem fogják lekommunikálni az igazságot.
Egyenlőre örüljünk a játéknak és a működésének a többit meg majd hozza a jövő. -
törölt tag
válasz
Musicking
üzenetére
Nem is tudom mit vacakolnak ezzel a JSGME progival? Én soha nem használtam azt a sz.rt. A multi úgy is egy nagy nulla. Csak addig érdemes használni amíg megcsinálod a feladatokat. Mindenki arra megy amerre akar, nincs összetartás, ha meg van akkor valaki biztosan bénázik és azért élvezhetetlen a közös játék. A franc se akar hajnalig kínlódni másokkal egy pályán, se szünet se mentés se semmi. Egyedül jobb nyomni, ha megunod váltasz, ha azt is megunod folytatod az előzőt, nincs nyafogás meg másokra várás.
-
pokers
senior tag
válasz
Musicking
üzenetére
Kíváncsiságból próbáld ki ezt a mapot.
Ha a garázstól haladsz a nyugati szélen déli irányba, a táv közepétől (ahol megtalálod a zil-t) igen durván elkezd akadni nálam.A 2,2gb-nál VRAM-ra gondolsz? Mert nálam abból csak 2gb van

-
törölt tag
válasz
Musicking
üzenetére
2014.12.03-as a szerkesztő de van egy újabb is a 2015.07.22 bétához de az meg el sem indul egyenlőre. Továbbá level convert stb. Azt hiszem mindent beszereztem. Még a legacy-ra visszalőve is próbáltam, de valami nem stimmel. Valamin átsiklok az tuti, csak nem tudom min.
-
Dtomka
veterán
válasz
Musicking
üzenetére
Neked felesleges bármit is mondani....
" De itt a PH-n felesleges a megúnt vagy kevés tartalmon nyavajogni mert ezek a szavak nem találnak meghallgatásra fejlesztők részéről, úgy meg nem sok értelme van." Nem nyavalygok, a véleményemet írtam le... és az ilyen stílust hagyd otthon....
De nem hiszem el , hogy 2015 ben mindenféle másolgatás vagy +program lenne a megoldás arra, hogy ha az ember több mapot & járművet szeretne a játékba...Ha dlc lesz hozzá és normális áron megveszem. Témát lezártam! -
Dtomka
veterán
válasz
Musicking
üzenetére
"Ezt a játékot már csak az nem veszi meg aki nem akarja , akinek meg nem teszik az ne akarja moddolni."
1- Nem vagyok modder....
2- Ha már moddolás akkor másolgatás ide vagy oda...vagy működik vagy nem...utána crash....
3- És , hogy mit tetszik nekem, azt majd én eldöntöm nem TE!52 pálya? Hol, mert aki megveszi az csak a 6 alapot és az alap járműveket fogja tudni használni...(Nem ma kezdtem, a PC-s pályafutásomat). De vannak akik nem fognak mindenféle módoló programot telepíteni, h pályát vagy járművet tegyenek bele a játékba. És ha mégis moddolja akkor az achievementnek búcsút mond6...
-
peti500tc
tag
válasz
Musicking
üzenetére
Először is szerintem nem rossz indulatból írta. Másodszor ha te játék kiadó lennél és üldöznéd a moddereket akkor tőlük várnád,hogy kiegészítőket gyártsanak a játékodhoz? Én próbáltam moddolt pályát és kocsit is és sajnos sok az illúzió romboló közöttük. Gondolok itt a tereptárgyak kidolgozására, akadó tereptárgyakra vagy kavicson megpattanó ugráló kocsikra. És én is jobban örülnék neki ha fokoznák a tempót, bár nem értek a programozáshoz ,de biztos vagyok benne ,hogy ők többet űlnek a gép előtt egy nap mint én egy hónapban.
-
Pityesz82
tag
válasz
Musicking
üzenetére
Szia! Azt a leírást te csináltad? lol
Ezer hála érte, sehol semmit nem lehet találni ezzel kapcsolatban és nagyon megörültem neki !! Egyébként úgy néz ki hogy a bug lesz a felelős,mert amúgy működne a dolog. Értem ez alatt hogy megvan a gombkiosztás és csinál is mindent, de konkrétan elindulni nem bír. Motorbőgés, füst minden és csak 1-1 cm-t rángatózik előre, meg hátra is. A legacy-t akartam végül megpróbálni,de arra írták a steam-en hogy valszeg repülni fog minden achievement is. Na fasza, mondom ugyanis pont azért küszködök itt hogy végre meglegyen a 100%
Marad a pihi egyelőre, egyébként megmondom őszintén, hogy nem tartom fair-nek azt hogy egy achievement egy ilyen dologhoz legyen kötve, mint pl. legyen kormány/pedál szett vagy mehetsz a p....ba 
-
Dtomka
veterán
válasz
Musicking
üzenetére
Ejha...jó sok időt töltöttetek el vele...
Nem tudtam melyik map az, rákerestem és ezt találtam
Spintires 2014 | The Umpqua | Unofficial New Custom Map | Raakry Buggy Mod | 60FPS | GTX770 -
zolee5016
őstag
válasz
Musicking
üzenetére
érteném de nem
Az Ets-ben pont azért adnak ki havonta(akár 2x is) új pöcs-öt ,hogy az addigi mod-ok ne menjenek,az új verzsönnel......DLC-ket meg (mint pl hivatalos kamion)meg ők adják...és vesszük is,mert kell
De a moddolhatóság nélkül elveszne az ETS-is.
.ecetera
adnának szabad utat a moddereknek ezáltal
-megoldható lenne több variáns egy járműre
-több feladat egy térképen,szakaszon belül
-lehet a crashelést is orvosolnák
-egy adott szakaszon tovább eljátszana a játékos
ezáltal az Ovisok
-DLC térkép,jármű
-átemelhetnék a jobb modokat
-lenne több idő a gém kipofozására
nekem túl egyszerű ez? -
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Musicking
üzenetére
Nem pánikolok, leírtam, én már nem várok semmi érdemi javulást a játéktól.
Jelenleg nincs semmi beta, a 24-én jött, új pályát tartalmazó, stabil(nak kinevezett) kiadást sem merném stabilnak nevezni; ráadásul nem is tudni, ki "fejezte be", mert egyáltalán nem biztos hogy Pavel. Ez, és hogy 16-a óta (ekkor volt Pavel "kirohanása" a vk oldalán) nincs semmi állásfoglalás, csak a marketing - minden rendben, csak kommunikációs gondok voltak az Oovee és Pavel között - bullshit, eléggé aggasztó szerintem. Illetve mielőtt Pavel eltűnt a hivatalos Oovee fórumról (aláírásában elköszönt, utána törölgették pár hsz-ét), leírta, hogy még összekalapál egy szerkesztőt a játékhoz, és részéről vége a projectnek. Rá nem sokra orosz oldalakra "valahogy" felkerült a pályaszerkesztő.3rd party cuccok nem érdekelnek, nehogy már egy alap dologhoz külső - nem tudni milyen - forrásból származó szoftvert kelljen használnom.
Nem kell nekem egéremuláció a csörlőhöz (de megoldható lenne, mert egyszerre nem csörlőzöl és daruzol), de single player esetén elég macerás egy kézzel a kontrollerrel irányítani a vasat, a másik kezem meg egy az egyben lefoglalja, hogy egy F betűt nyomok a billentyűzeten. Szintén nem érdekelnek 3rd party cuccok, mint írtam, max 2 sor a kódban... Egyszerűen ezt nem engedhetné meg magának egy kiadó/fejlesztő sem. Abszurd. Én kifizettem a terméket (, megjelenés előtt, a tett ígéretek miatt!), le akarok ülni, és játszani, nem pedig egyéb szoftvereket telepítgetni ahhoz, hogy az rendesen, élvezhetően működjön.
Oovee azt írta, bármi történjék is, folytatódna a fejlesztések. Arra kíváncsi leszek, hogy egy külsős hogy fog boldogulni, mert az még egy jól kommentezett kódnál is nagyon nehéz...
-
Musicking
aktív tag
válasz
Musicking
üzenetére
NEW EARTH 2 MAP – SPIN TIRES 2014
SLY ROAD MAP – SPIN TIRES 2014
Mivel ez egy mod , így ajánlott a JSGME (Jonesoft Generic Mod Enabler) és indítás előtt a clearcache használata.
-
Dtomka
veterán
válasz
Musicking
üzenetére
Köszönöm, lehet én vagyok a láma, de nekem nem működött a garázsfeloldás
. Illetve az új map egy k@k@, mert az egyik célt teljesítettem, a másodikhoz (ugyanott van) leszállítottam a faanyagot, és mégis az első célnál 10/8 szerepel 
(#843) Macka
Egyetértek! (pedig eddig csak dicsértem a játékot!) -
Dtomka
veterán
válasz
Musicking
üzenetére
AZ új térképen (level_thepit) nem lehet feloldani a garázst. Ezért Az utility és az üzemanyag-os járműnek nagy szerep jut.
SPOILER!
Én ugy fogom megcsinálni, hogy a szerpentinről ha feljöttem, oda viszem a 2 említett járművet, és akkor van repair és üzemanyag is
.
Amúgy az új map nekem tetszik! -
Rossi
addikt
-
Rossi
addikt
válasz
Musicking
üzenetére
Végigolvastam azt a topicot, ami a pár perc játék utána crash-t tárgyalja.
Annyit fogok tenni elsőre, hogy megvárom a végleges 14.11-es catalystot (elvileg dec. 5.), és telepítés előtt a oovee supportos RobeN által ajánlott driver fusionnal szedem le a 14.11.2-t.
Addig esetleg nyomok egy 3DMarkot, de nincs két hetes a VGA...
-
szacsee
nagyúr
-
zsiz
őstag
válasz
Musicking
üzenetére
köszönöm! így működik, de belső nézet hiányában hanyagolom.. csak ki akartam próbálni kormánnyal, de igazuk volt azoknak akik azt mondták h kontrollerrel jobb.
nem tudtam, hogy a játék mappájából kell indítani a programot, nyilván ezért nem volt jó nálam, mivel én csak az asztalról indítottam
-
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
Musicking
üzenetére
Csak azt nem értem, hogy pl ha beragadsz a folyóba a Zillel, és nincs mihez csörlőzni, akkor saját erőből hogyan jössz ki? Pláne póttal
Szerintem sehogy.Amúgy nekem az nem tetszik, hogy ha van egy sima emelkedő, de kemény a talaj (vagyis annak látszik) és mész felfelé pl egy kitaposott földúton, miért kezd el még a MAZ kereke is pörögni egy idő után, mikor még nem is annyira meredek az oldal? De pl az Uralnak is simán fel kellene menni ilyen helyeken. De inkább elássa magát. Azért annak a széles guminak van tapadása... és a gépnek súlya... és nem siratófalon kell felmenni.
-
Viktoár
addikt
válasz
Musicking
üzenetére
Köszi én valami értelmesebbre gondoltam.
Például egy nehéz rakományt A-ból B-be eljuttatni és a felmerülő problémákat megoldani. (üzemanyag utánpótlás vagy meghibásodott gépjármű javítása vagy ha nem lehetséges akkor vontatása a garázsba,kézi felpakolás (daruval) stb..)Ezek a dedós kitalációk nem kötnek le hogy minél kevesebb üzemanyaggal megoldjam a pályát..Az orosz gépezetek nem a fogyasztásukkal vívták ki a tiszteletet (negatív értelemben lehetséges
) hanem a teljesítményükkel és hogy olyan helyen is boldogulnak ahol más nemigen.
A következő "feladat" is hasonlóan kreatív lesz?
Igaz hogy normál játékmódban játsztottam de tulajdonképpen a szimulációs fokozat szabályait betartva mentem végig,kivétel a kézi váltós diffizár.
-
westcoastog
veterán
válasz
Musicking
üzenetére
Nálam szemből olyan szépen beásta magát hogy öröm volt nézni....
Pedig difi, összkerék kapcsolva van, anélkül nincs is értelme beindítani a motort sem..
(#260) Francia91
a cloacking felirat a takarás közepe, oda kell menni, tehát pontosan a közepénél fogod tudni feloldani.
Ha közel érsz látni fogsz egy fekete tölcsérszerű akármit, abba bele kell állni, az oldja fel a rejtett részeket. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyenlőre örüljünk a játéknak és a működésének a többit meg majd hozza a jövő.

Ezer hála érte, sehol semmit nem lehet találni ezzel kapcsolatban és nagyon megörültem neki !! Egyébként úgy néz ki hogy a bug lesz a felelős,mert amúgy működne a dolog. Értem ez alatt hogy megvan a gombkiosztás és csinál is mindent, de konkrétan elindulni nem bír. Motorbőgés, füst minden és csak 1-1 cm-t rángatózik előre, meg hátra is. A legacy-t akartam végül megpróbálni,de arra írták a steam-en hogy valszeg repülni fog minden achievement is. Na fasza, mondom ugyanis pont azért küszködök itt hogy végre meglegyen a 100%
Marad a pihi egyelőre, egyébként megmondom őszintén, hogy nem tartom fair-nek azt hogy egy achievement egy ilyen dologhoz legyen kötve, mint pl. legyen kormány/pedál szett vagy mehetsz a p....ba 

csupán az évezet kedvéért cserélnék ki pár ( szekeret ) 

) hanem a teljesítményükkel és hogy olyan helyen is boldogulnak ahol más nemigen.