Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Üdv!

Szóval haladgatok a mod dologgal és mivel eléggé szerteágazó, már egyre nehezebb odafigyelni arra mire, hol, milyen kiegészítőt rendeltem hozzá. Így most megosztom az [1.0 változatot] és csinálgatom tovább. Ha lessz rá érdeklődés a többi bővített változatot is felteszem, addig magamnak szerkesztgetem a dolgot. Szeretem ha egy járműből több színválaszték is elérhető ezért van egy típusból több elérhető színű. Kissé unalmas mindíg a katonai vagy egyébb alapszínekkel játszani. Több jármű is kapott új kiegészítőket egyébb modokból és ez még nem végleges. A Kiro is visszakapta régi kinézetét és kiegészítőit, persze az új dolgokat is meghagytam. A Kironál kellett egy kis plussz "kakaó" mert van egy pót amit megrakva a tesztpályán már nem tudott felráncigálni az emelkedőn és minimális plussz tapadást is kapott. A Maz 6317 és az MZKT 7429-nél mivel a titkosított mesh fájlokba 3D-ben nem lehet belenyúlni, ezért "maszkolással" csaltam a hűtőrácsoknál. Nekem még így is jobban tetszik mint a Pavel féle gusztustalan függőleges hűtőrácsok. Kép [elötte] és [utána]. Természetesen a többi jármű is visszakapta a normál hűtőrácsait, de ők már nem "maszkolással" mert hejettük volt eredeti régi mesh fájl. Szóval amint azt már írtam a többi Spin verzióból próbálom összehozni a gépeket. Itt egy kis lista melyikben milyen gépek találhatóak és a jelenlegi mod-ban mik vannak. Persze vannak még plussz kiegészítők is ahogy írtam, de csak a járműveket szedtem össze a felsorolásban. [link]

Új hozzászólás Aktív témák