- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Magisk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Aktív témák
-
NitroServer
csendes tag
Na szóval... Nekem van egy ilyen eggyüttesem (Billentyűzet, egér). De nincs ilyen sorozatszámú cucc sehol. SL-6493. a legközelebbi amit találtam az 6491 - de ez is csak billentyűzet. Ha valaki segítene a driver keresésében akkor annak nagyon örülnék. Egyébként mi az az Fn gomb? mire való egész pontosan?
-
kamikaze boci
őstag
válasz
NitroServer #3 üzenetére
Felület érzékelés probléma kizárva, proci terhelés szintén, nincs tippem. Az biztos, hogy az egérnek driver nélkül is hibátlanul kellene működnie, de próbálj meg a gyártó lapján körülnézni utána.
-
NitroServer
csendes tag
28 folyamattal kb. 0-2% között mozog a CPU használat, de kül. ha az lenne a hiba akkor azt a billentyűzeten is érezném hiszen mind2 wireless. Vagy te másra gondoltál? Hát... Sztem ez nem gyári. Sőt biztos, hogy nem az. Ez lehet a hiba? De ha le is töltöm a drivereket akkor is... külön progi van hozzá szted?
-
kamikaze boci
őstag
válasz
NitroServer #1 üzenetére
Egérpad hiba nem lehet, mert akkor a kurzor nem darabosan mozogna, hanem ''eltévedne'', vagyis össze-vissza ugrálna a monitoron.
Nézd meg a Feladatkezelőben, hogy mekkora a CPU-használatod?
Gyári drivert nem adtak hozzá? -
NitroServer
csendes tag
Hali!
Nemrég vettem egy SpeedLink termékcsaládból származó billentyűzetet + egy egeret. Ezeke RF technológiával készültek, tehát vezeték nélküliek. Minen nagyon jó, csak ha pl játszom valamilyen FPS játékkal darabosan tudom odébbtolni a célkeresztet (kb. 0.5 cm-enként megy) Eléggé zavaró mert ez mindenhol ahol használatban van az egér darabosan megy. Mi lehet a gond? Arra gondoltam esetleg, hogy az asztalom, mivel az egér maga optikai, az asztal meg szemcsés. A kérdésem a következő lenne:
- Nem ismer véletlenül valaki olyan segédprogit ami az egér beállításaival foglalkozik?
- Vegyek egérpadot? (Ha igen akkor milyet?)
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó PC i7 8700, 16 GB RAM, GTX 1060, 460 GB SSD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -65% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- Eladó Lego Star Wars - Mandalorian Fang Fighter vs Tie Interceptor (75348)!
- Asus AM1M-A AMD AM1 alaplap + Quad Core AMD Sempron 3850 Processzor
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest