- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Akkor nem is kérdés:vegye meg az eredeti kártyát. Igaz, a szoftveres átalakítással gyorsabb kártyát kapna, de: az általad említett kártyák nem minden esetben alakíthatók, de erről a Guru3d fórumán lehet biztosabb infót szerezni. A 980XGL szerintem még versenyképes kártya, ha valaki nem nagyon komoly dolgokat alkot.
-
nemtommi
senior tag
Régóta érdekelt már ez a dolog, de most, hogy egyik barátom, tőlem kért tanácsot, nem tudtam neki választ adni. Az ő problémája konkrétan a következő: Vehet 40k-ért egy Quadro4 980XGL-t 128MB memóriával, vagy kb. ennyiért egy 6600GT-t esetleg egy Radeon X800GT-t. Utóbbiakat viszont nem alakítaná át szoftveresen. Ő kb. 7-ből 6 napot 3dsmax-al és AutoCAD-el dolgozik, a játék teljesen másodlagos számára.
-
Atlantis
veterán
Najó, hagyjuk...nincs igazad, de lehet nekem sincs.
Na, akkor a témához: szerintem a szoftveres megoldások messze nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a régebbi eredeti kártyák. Elég, ha összehasonlítjuk pl.: a szoftveres FireGL X2, X3 eredményeket akár egy eredeti Quadro 4 kártyával. A NV40 magra épülő kártyák pedig szoftveres átalakítás után még ennél is gyorsabbak, majdnem elérik az eredeti jelenlegi csúcskártyák eredményeit. -
nemtommi
senior tag
Látom tele lesz offolva a topic, úgyhogy nyugodtan zárd be!
Nem az aktuális Quadro és FireGL sorozatok érdekelnek, hanem a régebbiek, és az ezekkel egy árban kapható modern, nem prof kártyák, de ezt szerintem érthetően leírtam. A stílusommal szerintem meg nincsen baj, kiváncsi lennék, mit szólnál hozzá, hogy az általad nyitott topicban már az 1.hozzászólás ilyen magasröptű és építő jellegű lenne. Ha a szövegértéssel van a baj, azt meg én nem tudom orvosolni. -
Atlantis
veterán
Nem teljesen értem, mi a kérdés. Az aktuális Quadro és FireGL sorozat Specview-eredményei fent vannak az NVidia és az Ati oldalán is, így a kártyák ''ereje'' ott összemérhető. Ráadásul ott ugyanolyan konfiggal tesztelték őket...(természetesen gyártón belül)
Kicsit vegyél vissza a stílusodból is, nem akart Rover623 semmi rosszat és igaza is van. Egyelőre maradjon a topic, de szerintem is felesleges téma. A Softquadro topicban sok eredmény be van írva, a Guru3D fórumán is találsz eredményeket. Akinek módja van eredeti profi kártyával dolgozni, az meg ritkán fórumozik. Annyira szűk réteg ez, hogy az átlagfelhasználó számára otthon a szoftveres mod kifizetődőbb, munkahelyen meg nem tesztelgetünk. -
-
nemtommi
senior tag
A benchmarkot azok ismerhetik, akik már gondolkoztak professzionális 3D gyosítók (NVIDIA Quadro, ATI FireGL, 3Dlabs Wildcat) vásárlásán.
Azonban ezek ára nem ritkán van 150e Ft fölött, gyakran nincs más megoldás, mint egy 1-2 generációval korábbi kártyát megvenni, ami egy modern, közepes szintű videókártya árában már fellelhető.
A kérdés: mit nyújthatnak professzionális 3D-s alkalmazásokban egymás ellen ezek a kártyák? Egy mai videokártya el tudja-e látni ugyanazon feladatokat?
Kérném az idő/sávszélesség-hiányban nem szenvedő fórumozókat, osszák meg velünk tapasztalataikat!
A benchmark letölthető innen: Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest