- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemtommi
senior tag
Régóta érdekelt már ez a dolog, de most, hogy egyik barátom, tőlem kért tanácsot, nem tudtam neki választ adni. Az ő problémája konkrétan a következő: Vehet 40k-ért egy Quadro4 980XGL-t 128MB memóriával, vagy kb. ennyiért egy 6600GT-t esetleg egy Radeon X800GT-t. Utóbbiakat viszont nem alakítaná át szoftveresen. Ő kb. 7-ből 6 napot 3dsmax-al és AutoCAD-el dolgozik, a játék teljesen másodlagos számára.
-
nemtommi
senior tag
Látom tele lesz offolva a topic, úgyhogy nyugodtan zárd be!
Nem az aktuális Quadro és FireGL sorozatok érdekelnek, hanem a régebbiek, és az ezekkel egy árban kapható modern, nem prof kártyák, de ezt szerintem érthetően leírtam. A stílusommal szerintem meg nincsen baj, kiváncsi lennék, mit szólnál hozzá, hogy az általad nyitott topicban már az 1.hozzászólás ilyen magasröptű és építő jellegű lenne. Ha a szövegértéssel van a baj, azt meg én nem tudom orvosolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest