- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Akkor nem is kérdés:vegye meg az eredeti kártyát. Igaz, a szoftveres átalakítással gyorsabb kártyát kapna, de: az általad említett kártyák nem minden esetben alakíthatók, de erről a Guru3d fórumán lehet biztosabb infót szerezni. A 980XGL szerintem még versenyképes kártya, ha valaki nem nagyon komoly dolgokat alkot.
-
Atlantis
veterán
Najó, hagyjuk...nincs igazad, de lehet nekem sincs.
Na, akkor a témához: szerintem a szoftveres megoldások messze nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a régebbi eredeti kártyák. Elég, ha összehasonlítjuk pl.: a szoftveres FireGL X2, X3 eredményeket akár egy eredeti Quadro 4 kártyával. A NV40 magra épülő kártyák pedig szoftveres átalakítás után még ennél is gyorsabbak, majdnem elérik az eredeti jelenlegi csúcskártyák eredményeit. -
Atlantis
veterán
Nem teljesen értem, mi a kérdés. Az aktuális Quadro és FireGL sorozat Specview-eredményei fent vannak az NVidia és az Ati oldalán is, így a kártyák ''ereje'' ott összemérhető. Ráadásul ott ugyanolyan konfiggal tesztelték őket...(természetesen gyártón belül)
Kicsit vegyél vissza a stílusodból is, nem akart Rover623 semmi rosszat és igaza is van. Egyelőre maradjon a topic, de szerintem is felesleges téma. A Softquadro topicban sok eredmény be van írva, a Guru3D fórumán is találsz eredményeket. Akinek módja van eredeti profi kártyával dolgozni, az meg ritkán fórumozik. Annyira szűk réteg ez, hogy az átlagfelhasználó számára otthon a szoftveres mod kifizetődőbb, munkahelyen meg nem tesztelgetünk. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest