- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemtommi
senior tag
Régóta érdekelt már ez a dolog, de most, hogy egyik barátom, tőlem kért tanácsot, nem tudtam neki választ adni. Az ő problémája konkrétan a következő: Vehet 40k-ért egy Quadro4 980XGL-t 128MB memóriával, vagy kb. ennyiért egy 6600GT-t esetleg egy Radeon X800GT-t. Utóbbiakat viszont nem alakítaná át szoftveresen. Ő kb. 7-ből 6 napot 3dsmax-al és AutoCAD-el dolgozik, a játék teljesen másodlagos számára.
-
nemtommi
senior tag
Látom tele lesz offolva a topic, úgyhogy nyugodtan zárd be!
Nem az aktuális Quadro és FireGL sorozatok érdekelnek, hanem a régebbiek, és az ezekkel egy árban kapható modern, nem prof kártyák, de ezt szerintem érthetően leírtam. A stílusommal szerintem meg nincsen baj, kiváncsi lennék, mit szólnál hozzá, hogy az általad nyitott topicban már az 1.hozzászólás ilyen magasröptű és építő jellegű lenne. Ha a szövegértéssel van a baj, azt meg én nem tudom orvosolni. -
nemtommi
senior tag
A benchmarkot azok ismerhetik, akik már gondolkoztak professzionális 3D gyosítók (NVIDIA Quadro, ATI FireGL, 3Dlabs Wildcat) vásárlásán.
Azonban ezek ára nem ritkán van 150e Ft fölött, gyakran nincs más megoldás, mint egy 1-2 generációval korábbi kártyát megvenni, ami egy modern, közepes szintű videókártya árában már fellelhető.
A kérdés: mit nyújthatnak professzionális 3D-s alkalmazásokban egymás ellen ezek a kártyák? Egy mai videokártya el tudja-e látni ugyanazon feladatokat?
Kérném az idő/sávszélesség-hiányban nem szenvedő fórumozókat, osszák meg velünk tapasztalataikat!
A benchmark letölthető innen: Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest