- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemtommi
senior tag
Régóta érdekelt már ez a dolog, de most, hogy egyik barátom, tőlem kért tanácsot, nem tudtam neki választ adni. Az ő problémája konkrétan a következő: Vehet 40k-ért egy Quadro4 980XGL-t 128MB memóriával, vagy kb. ennyiért egy 6600GT-t esetleg egy Radeon X800GT-t. Utóbbiakat viszont nem alakítaná át szoftveresen. Ő kb. 7-ből 6 napot 3dsmax-al és AutoCAD-el dolgozik, a játék teljesen másodlagos számára.
-
nemtommi
senior tag
Látom tele lesz offolva a topic, úgyhogy nyugodtan zárd be!
Nem az aktuális Quadro és FireGL sorozatok érdekelnek, hanem a régebbiek, és az ezekkel egy árban kapható modern, nem prof kártyák, de ezt szerintem érthetően leírtam. A stílusommal szerintem meg nincsen baj, kiváncsi lennék, mit szólnál hozzá, hogy az általad nyitott topicban már az 1.hozzászólás ilyen magasröptű és építő jellegű lenne. Ha a szövegértéssel van a baj, azt meg én nem tudom orvosolni. -
nemtommi
senior tag
A benchmarkot azok ismerhetik, akik már gondolkoztak professzionális 3D gyosítók (NVIDIA Quadro, ATI FireGL, 3Dlabs Wildcat) vásárlásán.
Azonban ezek ára nem ritkán van 150e Ft fölött, gyakran nincs más megoldás, mint egy 1-2 generációval korábbi kártyát megvenni, ami egy modern, közepes szintű videókártya árában már fellelhető.
A kérdés: mit nyújthatnak professzionális 3D-s alkalmazásokban egymás ellen ezek a kártyák? Egy mai videokártya el tudja-e látni ugyanazon feladatokat?
Kérném az idő/sávszélesség-hiányban nem szenvedő fórumozókat, osszák meg velünk tapasztalataikat!
A benchmark letölthető innen: Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest