- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
mivel nem sok tapasztalatot olvastam róla,ezért ma én is feldobtam a gyengébbik gépemre (kabini).gyorsaságban nem vettem észre változást.azonban van 1-2 hasznos funkciója.pl az általad említett video letöltője (ami tud mp3-ban is letölteni),illetve a képkivágó progi is nagyon hasznos!
az adblockot automatikusan feltette (bár lehet hogy én állítottam be valami kattintgatással),de tényleg nem működik úgy,ahogy kellene:youtube videónál ott volt a "skip ad".
mivel kínai,így én is tartottam/tartok tőle,hogy mennyire biztonságos,dehát lassan már nem a "nyugati" dolgok lesznek a high-tech cuccok,hanem a kínaiaké,hiszen van lóvéjuk bőven a fejlesztésre és egyáltalán nem biztos hogy vannak hátsó szándékaik.
ami érzékenyen érintett még,az az hogy rendszergazdai jogosultság kell mindenképp,így a munkahelyi gépemen nem tudtam kipróbálni.
amire még kíváncsi lennék,az a torrent kliense,de a meglévő itthoni torrentaccaimat nem akartam kockáztatni,nehogy banoljanak,hogy nem megengedett klienst használok. -
betyarr
veterán
ITT olvastam erről az új kínai csodáról.kérdésem,hogy hallott-e már róla/használja-e valaki?ha igen akkor mik a tapasztalatok?
illetve természetesen ide jöhetnek a témával kapcsolatos dolgok is majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Konteó topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest