- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
Hello!
Én tegnap,a cikk hatására feltettem kíváncsiságból. Első meglepetés, kérdés nélkül átmásolta a Firefoxból a könyvjelzőimet, a második a sebessége. Nagyon gyors, nem kamuztak a cikkben. Sajna a magyar nyelv hiányzik, de mivel chrome az alapja, így boldogulok vele. Erőforrása nálam a legkevesebb a többi böngészőéhez képest(firefox, ie, chrome, opera). Az adblock nem működik tökéletesen, hiába tettem fel a magyar filtert, van amit kézzel hozzáadok, és egy oldalfrissítés után újra ott a reklám. A videóletöltőjét kipróbáltam, tökéletesen, és gyorsan leszedte amit kijelöltem neki. Van bennem egy kis félsz a jelszavakkal kapcsolatban, lévén, hogy kínai a kicsike. Ma ezt is megnéztem, beléptem egy olyan oldalra, ahol vissza tudom nézni, mikor léptem be korábban az épp aktuális belépésem előtt. Nem vettem észre semmi rendelleneset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Magisk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- LG LCD és LED TV-k
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest