- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Igen azt winampban és is állítgattam, de nem segített...
Keresgéltem neten, jópár emberkének volt hasonló, ill. pont ilyen problémája, volt aki kx drivert használt és megoldotta, de azzal nem ment a mikrofon, ill. nem mindenkinek.Ill. láttam ezt a CMSS beállítást is. Majd este megnézem ha hazaérek.
Nekem az a furi, hogy mikor felraktam először, semmit nem kellett állítani, egyből ment minden szépen 5.1-ben. És utólag se buheráltam semmit. Ezért nem értem...Konkrétan a CoD 4-ről van szó, mással nem teszteltem egyelőre. Eddig az alatt is simán ment az 5.1 a Windows Setting beállítással. Most csak ha kiválasztom az 5.1-et, akkor megy a többi hangszoró is, de a Center csak sistereg...
-
Zolee11
senior tag
Tegnap 3 órát gányoltam, de kezdetnél nem lett jobb. A center nem szól. Játék alatt ha a hangnál a Windows settings marad akkor csak stereo-ban, megy, ha átrakom 5.1-be akkor megy a többi hangszóró is, de a center csak sistereg, de már sistereg (tehát valami gond van valamivel). Zene alatt még azt sem. Itt lett elegem. Win reinstall...
És simán felment a driver, de ugyanaz a helyzet... Szerintem ez hardverhiba lesz... A hardware-teszporgramja nem is látja a kártyát... Ugyanazt a programot használtam mint amikor először telepítettem, és akkor tökéletes volt. Mostmeg...
Azt nem értem, hogy a hangszoró tesztnél, akkor megy hogy a p*cs*ba szól a center, ill. DVD esetében meg miért szól? -
Zolee11
senior tag
Oh csodálatos, most már újratelepíteni se tudom...
[link]Mikor unistalláltam, és a végén kidobja, hogy újra kell indítani a gépet, szépen levágta magát a win, újraindult leállás nélkül. Innetől kezdve se normálisan leszedni nem tudom a drivert, se felrakni... A tesztprogi nem látja a kártyát... A Win igen. Most dőlt el, hogy soha többé nem veszek Creative kártyát. Meg kellene tanulni már drivert írni, ez a Creative-nak sose ment...
-
Zolee11
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a Live 5.1 Digital kártyával ha zenét hallgatok (mp3), akkor szólnia kellene a centernek is, vagy nem?
5.1-es DVD-vel minden kimenet rendesen szól, de zene alatt a center nem szól. Teszt alatt ok, mélynyomó is mindig megy, csak a center nem.
Amikor feltelepítettem (kb. 3 hete) szerintem szólt, de nem vagyok benne bíztos, most sehogy nem tudom előcsalogatni a hangot bele...
Lehet újra kellene telepíten, mert valaki valamit elállított, mert nem csak éb használom a gépet, és minden zugát még nem ismerem az EAX felületnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Revolut
- Energiaital topic
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Chrome
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-roller topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest