- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sancho79
csendes tag
Hát tekintve hogy szinte mindent végigböngésztél, nekem van egy ötletem, de nem biztos hogy örülni fogsz neki...Sokszor hallottam olyat hogy bizonyos gyártók bizonyos termékei nem férnek össze másokéval. Én leginkább az alaplapodra gondolok. Szerintem azt ki kellene cserélni. Mindamellett már csak azért is mert elképzelhető hogy a PCI rendszerben van a hiba. Kipróbálhatnál valamilyen PCI eszközt beletenni a hangkártyán kívül,mert ha az is lefagyasztja akkor tuti tudod hogy az alaplappal van a gáz.
-
UNQL.Charlie
tag
Hi.
Hat multkor enyhen bepipultam, mikor egymas utan 5x lefagyott es adtam egy sallert a haznak.ennek oromere kicsuszott a tv tuner kartya.
En ezt nem vettem eszre, csak azt, hogy nem muxik.Ujra raktam a drivereit es csak utana lattam, hogy kicsuszott.
Na azota egyenlore muxik a dolog, igaz eddig csak 1 napot ment hibatlanul.
Lehet telleg a sok allitgatas pecs installalgatas megtette a hatasat es a vegen mar csak a tv tunerrel akadt, de ezt sehol sem jelezte es meg az irq sem volt ugyan az.
Na meg mar anno probaltam full kibelezve a gepet, igaz a drivereket nem szedtem le akkor.
Csak az a baj, hogy lovesem sincs, hogy pontosan milyen kombotol muxik a rendszer
De legalabb azt a mondast megdontottem, hogy tobbet esszel mint erovel, mert itt az ero segitett
Udv
Charlie -
UNQL.Charlie
tag
Hi.
az xp ugyanarra ossza ki, a biosban mas van beallitva.
Me ben kulon osztotta, de az irq mizeria nem jott be, azt is vegig jatszottam.
Az elozo topik sem nekem valo
A melynyomo azert szol amugy halkan, mert az analog 5.1 hangrendszerek sajna sb kartyakkal ilyenek.
A creativ mernokei elcseszerintettek a dolgot es csak akkor lesz jo, ha erositot vagsz ele.
Az a driver amit emlitettetek, az segit, mert allithato szoftveresen a melynyomo hangja, de nem a legjobb megoldas, mert nekem az eax jatekban nem muxott.
Mas otlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest