- Google Pixel topik
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
UNQL.Charlie
tag
Hi.
Nagyon eltuntel, csak nem kekhalal?
Amugy felmerult meg egy kerdes, problema.
Nem tom nektek, feltunt e, vagy csak nalam van, hogy ha megy az 5.1 akkor a kozepso hangfalnal nincs melynyomo.Szal, pl van egy jatek.A faszi elottem all es lo, ha szemben allok vele akkor a kozepson jon a hang, de nem tarsul melle a melynyomo.Ha forgok es az oldlsokra atmegy a hang, akkor mar van melynyomo is mellete.
Nalam van valami rosszul bealitva, vagy ez szokvanyos jelenseg?
Bye
Charlie -
UNQL.Charlie
tag
Hi urak, mindenre megtalaltam a megoldast, isten vagyok
)
Nem fagy most mar az alaplappal a hankartya, mert 27.000 uj alaplapot kellet vennem ''rohadjanak meg''
A driver is meg lehet oldani.Fogod a cd-t amit a hangkartyadhoz adtak es az egeszet felrakod vinyora.A javitott natur drivert letoltod es bemasolod a vinyora masolt install driver helyere.
Es ugy installalod fel.
Lenyegeben igy a javitott magyar oprendszerhez jo drivert rakja fel es minden mas extrat ugyan ugy melle rak.
Csak kicsit furcsa ez a csinald magad mozgalom, ahelyett, hogy kiadnanak egy egybedrivert, de mind1
Van egy elado Abit KG7 alaplapom, csak live kartyat ne rakjatok bele erdekel valakit?2200 XP ig megy bele
Bye
Charlie -
UNQL.Charlie
tag
Pontosan.
Ugy tudom van ra megoldas, csak nem tudom, nem emlexem, hogy hol lattam.
De egyenlore ha az eredeti drivereket nezed, akkor magyar xp es ha jol tom magyar mas oprendszer alatt is hibasan, mukodik.Magyarul nincs control panel, stb.Ha csak 2 hangfalad van akkor nem gond, de szerintem keves ember hasznal 2 hangfalra audigyt.
Bye
Charlie -
UNQL.Charlie
tag
Hi.
Igen ez 1x nekem is bejott 1x
Felment ugy a driver, hogy nem vagta haza a rendszert teljesen, csak hibasan mukodott a hankartya.Raraktam a javitott drivert es utana mionden jo volt.
De ez olyan mint az orosz rulett, mert utana 2x nem jott be, akkor mar teljesen hazavagta
Amugy az en fagyasaim mas jelleguek.Valami akad valamivel, nagyon gyanus az alaplap, de lehet most mas is kepbe kerult.
A live driverei mar ki vannak javitva, azok tokeletesen felmennek a magyar oprendszerekre is, szal nyugodtan vegyel live hankartyat.
Udv
Charlie -
UNQL.Charlie
tag
Hi all.
Kellene egy kis segitseg.A problema megoldasa erdekeben beszereztem egy audigy hangkartyat.Sajnos a problema ugyan ugy fent all, pedig a kedves hozzaerto elado eskudott ra , hogy ez mar jo lesz ezzel nem lesz gondom.
Sajnos a fagyasok ugyan ugy fent allnak, de lehet most megis megtalaltam a megoldast.
Lenyegeben viszont sajnos felmerult egy masik problema is.
Az eredeti drivercd-n van xp ala driver,csak a magyar win xp-t szetfagyasztja es tonkrevagja ha installalni akarod. Errol a problemarol hallotam mar es sajnos tapasztaltam is
2x is tonkrevagta az xpmet mikor installaltam a drivert.Resetelte a gepet install kozben es szeva.A neten neztem drivert de csak egy update van ami ezzel a szoveggel van fent, hogy az eredeti installalasra kell rarakni
Na itt bukott is az egesz creative rule
Igaz, fel lehet rakni, de csak driver es semmi allitasi lehetoseg nincs.
Ami eleg nagy gond, mert az 5.1 es hangrendszerhez kellene a control panelja, kulonben nem mukodik a melynyomo.
Winben hiaba allitom be , hogy 5.1 es hangfalam van, sajna a melynyomot o is figyelmen kivul hagyja.
Remelem valaki meg tudja mondani, hogy mi a lopikulat csinaljak, mert mar lassan 1 honapja szivok a creativ szuper termekeivel(
Ezzel nem azt mondom, hogy rossz cumokat csinal, csak en fogtam ki valahogy
Lenyegeben heeeeeeelp!!!
Udv
Charlie -
UNQL.Charlie
tag
Hi.
Hat multkor enyhen bepipultam, mikor egymas utan 5x lefagyott es adtam egy sallert a haznak.ennek oromere kicsuszott a tv tuner kartya.
En ezt nem vettem eszre, csak azt, hogy nem muxik.Ujra raktam a drivereit es csak utana lattam, hogy kicsuszott.
Na azota egyenlore muxik a dolog, igaz eddig csak 1 napot ment hibatlanul.
Lehet telleg a sok allitgatas pecs installalgatas megtette a hatasat es a vegen mar csak a tv tunerrel akadt, de ezt sehol sem jelezte es meg az irq sem volt ugyan az.
Na meg mar anno probaltam full kibelezve a gepet, igaz a drivereket nem szedtem le akkor.
Csak az a baj, hogy lovesem sincs, hogy pontosan milyen kombotol muxik a rendszer
De legalabb azt a mondast megdontottem, hogy tobbet esszel mint erovel, mert itt az ero segitett
Udv
Charlie -
UNQL.Charlie
tag
Hi.
az xp ugyanarra ossza ki, a biosban mas van beallitva.
Me ben kulon osztotta, de az irq mizeria nem jott be, azt is vegig jatszottam.
Az elozo topik sem nekem valo
A melynyomo azert szol amugy halkan, mert az analog 5.1 hangrendszerek sajna sb kartyakkal ilyenek.
A creativ mernokei elcseszerintettek a dolgot es csak akkor lesz jo, ha erositot vagsz ele.
Az a driver amit emlitettetek, az segit, mert allithato szoftveresen a melynyomo hangja, de nem a legjobb megoldas, mert nekem az eax jatekban nem muxott.
Mas otlet? -
UNQL.Charlie
tag
Udv mindenkinek.
A segitsegeteket szeretnem kerni, mert en mar teljesen feladtam a remenyt es epp az eletemet keszulok eldobni
Vettem egy SB Live 5.1 digital hangkartyat.Beraktam a gepbe install, stb.
Ment mint a karikacsapas, kb 20 percig.Utana lefagyott a gep.Hang kiakadt es a csak a reset segitett.Tesztelgettem es eleg valtozo, hogy mennyi ido utan fagy le.
Van mikor 5 perc de akar fel napig is muxik.
Az is mindegy, hogy jatszom, vagy filmet nezek e, minden esetben fagy.
Kivettem mar minden mas kartyat a gepbol, felraktam az osszes letezo drivert,atpakoltam az osszes letezo slotba.Csesztettem a biost,frissitettem a biost,
ujraraktam az oprendszert 2x is ,sot xp-t es me-t is.
Kicsereltem tesztre a videokartyam is, mert olyat is hallotam, hogy valaki a gf4 miatt szivott ,de ez sem jott be.Utana jottek a pci latency allitasaval, hogy az a megoldas.
Csak az a gond, hogy az alaplapomon , nincs ilyen allitasi lehetoseg.
Talaltam egy pci latency pecset, de az sem segitett.
Vegelkeseredesemben, lecsereltem a kartyam, mert a kedves elado tanacsolta, hogy az audigy mar nem ilyen azzal nem lesz gondom.
Hat sajna nem valtozott a helyzet
Remelem valaki tudja a megoldast es elarulja nekem is.
A gep.
abit kg7 lite, alaplap 1700+ xp, msi gf4 4200,512 mb ram, 15gb q fireball+ 20 gb maxtor, win xp professional magyar.
A segitseget elore is koszi.
Udv
Charlie
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest