- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Raymond
titán
''A kártya egyébként BULK/OEM. Csak az a száma SBO220''
Ez volt a gond. Van meg rajta egy szeriaszam, ott lathattod hogy SB022x - valamelyikek nem mennek a LiveDrvUni-Pack-el. Bulk/OEM kartyahoz mindig kell driver CD, mert a Creative oldalon csak retail kartyak meghajtoi vannak, es elojohet olyan gond mint nalad - nem telepul, mert nem ismeri a hardware-t. -
Prozac
aktív tag
kaptam egy régi telepítő CD-t. most működik.
De a letöltött driver csomag még mindig u.a -t üzenni, hogy nem találja a kártyát.
Mindegy már gyötröm tovább vele magam.
A kártya egyébként BULK/OEM. Csak az a száma SBO220
De a Windows akkor sem tudodtt mit csinálni vele.
Csak kiabált hogy talált egy Multimédiás hangvezérlőt vagy mit.
Nekem ennyi egyelőre :) köszi. -
_Volkovy_
nagyúr
Helpeljetek addig is nekem,köszi :) Az miért van,hogy a Creative Recorder progit nem tudom feltenni a Live VE mellé?A driverpack fel van rakva,viszont a telepítésnél a progi azt írja hogy nincs.Egyszer fel volt már rakva,de most nem megy fel..
-
Raymond
titán
Nem upgrade. Ez egy standalone install. Ami meg lehetseges az az, hogy ezt a Bulk/OEM verziot nem ismeri a meghajto. He megnezed a szeriaszamot akkor az egesz Modelnr. lathato, nem csak SB0220. A szeriaszam egy hosszu betu/szam sor, de az SB02xx megtalalhato az elejen.
Amugy ami a mghajtonak kell az csak annyi, hogy a kartya bele van dugva a PCI slot-ba es akkor a Windows a sajat meghajtoit telepiti. Egy restart utan ott van az Eszkozkezeloben az SB Live! Series. Ezutan indithatod elmeletileg az LiveDrvUni-Pack-et.
OK. Hetfon fojtatjuk. Ha meg megtalalom a topic-ot ;-) -
Raymond
titán
Ezek a meghajtok. Ezt hasznalod ?
LiveDrvUni-Pack(ENG).exe
http://hu.europe.creative.com/support/drivers/eula.asp?id=1972 -
Prozac
aktív tag
Miután szétcsomagoltam nem csinált alkönyvtárat. De ott van setup.exe ami ugyanoda lyukad ki.
Van driver.cab cabinet fájl viszont.
Azt kicsomagolva is akad XP mappa, de setup.exe nincs benne, és a Windows XP saját driver telepítője nem ismeri fel, hogy az neki kellene... :( -
Prozac
aktív tag
válasz
Cyberslider #10 üzenetére
Köszi ezen már rég túl voltam.
A Winrar-al simán kicsomagoltattam az exe-t egy mappába.
Ott minden benne van ahogy mondtad, de nem ment úgy sem.... -
Cyberslider
őstag
Hmm, hát először is menj fel a www.creative.com-ra,és a serial number alapján keress drivert. Furcsa,mert szerintem univerzális van.
A serial number a kártyán fel van tüntetve.
Hasonlóval én is találkoztam.
Átmeneti megoldás:
Indítsd el a setup programot. Ki fogja csomagolni magát a x:documents and settingselhasznalolocal settings emp könycvtárba egy speciális nevű mappába.
Amikor kiírja,hogy nem talál kártyát,ne zárd be,hanem menj be ebbe a mappába pl. total commanderrel vagy mittudomén,és másold át ezt a könyvtárat (install dolgok nézd meg egyértelmű) egy másik helyre.
Ezután keress egy olyan mappát hogy drivers - talán - pontosan nem tudom. Xp is lesz benne.
Lesz benne egy exe file,olyan pirosas ikon. Indítsd el: install driver. Felteszi.
Újraindítás,van hang.
Menj be az audioHQ könyvtárba, valamint oda amit még fel akarsz tenni onnan és setup. Felteszi :)
Lesz hang,és audioHQ is,stb.............. :-)
Aztán törölheted az ideiglenes mappát.
Magyarul felteszi,de nem automatikusan,a deteknálásnál elakad. Furcsa,nemtom mér,nekem így sikerült megoldani,más gépén.
Üdv: Cyb -
Prozac
aktív tag
De a KxProject igen! :)
-
dain
tag
http://kxproject.lugosoft.com/index.php?skip=1
ezzel egész használható kártya az sb live, persze a minőségétől eltekintve :DD -
Male
nagyúr
Esetleg próbáld meg eltávolítani azt a drivert előbb, amit a win felrakott hozzá (előtte csinálj egy restore piontot a biztonság kedvéért). Amúgy jó drivert töltöttél le?
Jó neved van :)
(''Here we go, here comes the Prozac'' - Sopranos -> egy ideig ezzel indult a win nálam) -
Prozac
aktív tag
Kaptam egy SB Live 5.1 Digital kártyát, de nincs hozzá driver CD-m.
A letöltött dec.03.-i driver elindításkor azt mondja nincs kártya, holott előtte az XP megtalálta és kiabált a driver miatt.
Nem értem, mert előtte NT 4.0 alatt ment. Igaz aztán az alatt utána már nem.
Mi lehet a gond?
A letöltött driver csak frissítés? kell az eredeti CD hozzá?
Aktív témák
Hirdetés
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Peugeot, Citroën topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest