- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
Hmm, hát először is menj fel a www.creative.com-ra,és a serial number alapján keress drivert. Furcsa,mert szerintem univerzális van.
A serial number a kártyán fel van tüntetve.
Hasonlóval én is találkoztam.
Átmeneti megoldás:
Indítsd el a setup programot. Ki fogja csomagolni magát a x:documents and settingselhasznalolocal settings emp könycvtárba egy speciális nevű mappába.
Amikor kiírja,hogy nem talál kártyát,ne zárd be,hanem menj be ebbe a mappába pl. total commanderrel vagy mittudomén,és másold át ezt a könyvtárat (install dolgok nézd meg egyértelmű) egy másik helyre.
Ezután keress egy olyan mappát hogy drivers - talán - pontosan nem tudom. Xp is lesz benne.
Lesz benne egy exe file,olyan pirosas ikon. Indítsd el: install driver. Felteszi.
Újraindítás,van hang.
Menj be az audioHQ könyvtárba, valamint oda amit még fel akarsz tenni onnan és setup. Felteszi :)
Lesz hang,és audioHQ is,stb.............. :-)
Aztán törölheted az ideiglenes mappát.
Magyarul felteszi,de nem automatikusan,a deteknálásnál elakad. Furcsa,nemtom mér,nekem így sikerült megoldani,más gépén.
Üdv: Cyb
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest