Új hozzászólás Aktív témák
-
bisiz
tag
válasz
d.beni #14228 üzenetére
Nekem Z906 van és most a Q800b csalódás ahhoz képest sajnos, úgyhogy küldöm is vissza.
Egyszerűen a terhangzas amit reklámoznak egyáltalán nem nyilvánul meg számomra.
Szolni nagyon szépen szól, de szinte olyan, mintha minden hang a tvbol jönne kis túlzással, pedig jól van beallitva. -
ricsip
addikt
válasz
d.beni #14220 üzenetére
így indul minden anyagi csőd: hát csak kell vmi a 2milliós oled tv pocsékszar hangját feljavítani, nem kell nagy cucc. De hat igazából ha mar veszek valamit, szóljon rendesen. Na akkor a 2.1 már ki is löve, legyen 3.1. De még azok is szarok mind, nem ismernek egy csomó formatumot. Az 5.1 már egész jól néz ki. Ja de akkor már legyen benne atmosz isz. Akkor már 5.1.2. De abban még mindig nincs hátsó hangszóró mert mind az 5 elöl van (ezt amúgy nem is értem hogy lehet). Na így lesz 7.1.2. Onnan meg már csak egy lépés a 9.1.2. Akkor meg már legyen több atmosz sugarzó. Innen meg már szinte adja magát a 11.1.4
-
Grampy
aktív tag
válasz
d.beni #14220 üzenetére
Ha rendes térhagzást akarsz, akkor azt csak fizikai háttérsugárzókkal lehet előcsalni.
Érdemes rászánni azt az összeget, soundbar terén a Samsungban én sem csalódtam, pedig szkeptikus voltam velük kapcsolatban, TV-vel megjártam pár éve, hármat kellett egymás után vissza vinni.
Q sorozat soundbar közép és magasabb kategóriái elég jól sikerültek.
A füleid meg fogják hálálni. -
Grampy
aktív tag
válasz
d.beni #14218 üzenetére
Q800B idei modell, Q800A tavalyi. Előbbi 5.1.2, utóbbi 3.1.2
Q800B-hez tudsz venni SWA-9500S hangszórókat, amelyek a tavalyi csúcsmodellhez jártak, a Q950A-hoz. Így lesz egy 7.1.4 csatornás rendszered. A Q930B-hez viszont alapból jár a két hátsó hangszóró, amik szintén idei modellek. Illetve itt már 9.1.4 csatornád van. Szóval szerintem a Q930B-t válaszd.
Állványból én ezt rendeltem Amazonról a Q950A-hoz. Masszív, stabil, rengeteg funkció, rejtett kábelvezetés. 52 ezer ft volt szállítással. Van olcsóbb is magyar webshopokban, de azok nem a legstabilabbak. -
-
dugesz77
őstag
Pénz kérdése. Szerintem zenére sztereó rendszer, házimozihoz AV erősítő min 5.1 kiépítésben hangsugárzókkal, költség/hely/följebb lépni mint az alap tv oda megfelelő egy soundbar. Vannak átfedések az tény de az árban mindig drágább. Zenéléshez is jó AV erősítő drága ugyanígy egy jó Surround soundbar sem olcsó pláne zenét hallgatni róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest