Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
forcegt #16127 üzenetére
Kb 15-20m^2-re kellene. Jobb oldalról kicsit visszaverődős lesz, mert van egy rackszekrény a tv állvány mellett és azt nem is tudom eltenni onnan.
Őszinte leszek a hátsó dobozok meglétén agyalok sokat, hogy kell-e az nekem. A tápellátást meg tudom oldani, és még a konzolt is, mert ha jól sejtem 5kg-t elbíró konzol megtartja.
Csak agyalok rajta, hogy megéri-e a felárat, nekem.
-
ricsip
addikt
válasz
forcegt #15481 üzenetére
a netflix újraszinkronizálja azokat a filmeket, ahol amúgy soha nem volt magyar dolby atmos track bluray/UHD lemezes kiadásnál? Vagy hogyan csinálnak egy gagyi DD AC3 5.1-ből atmost? Tudtommal 1 db magyar atmos hangsáv sem jelent meg a bolygón lemezes változatban mai napig sem.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
forcegt #15313 üzenetére
A trükközést pont a sávszél miatt írtam hogy "csak" DD+ -ra megy a meta adat és nem TrueHD-ra.
Nekem is van nem kevés remux-om, tisztában vagyok mennyi a difi a Blu-ray és szolgáltatós filmek között. A lanos Plex servert emiatt is kellett cserélnem mert sok magas bitrátájú (90+Mbps) film már stutterelt. Kell a gigabites csatlakozó, vagy wifi de utóbbit nem akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged