- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
RP1980
tag
Tegnap este egyből nekifeküdtem, és sikerrel "betanítottam" a MR-ot. Nagyon köszi az ötletért és a sok segítségért, persze mindenki másnak is.
Így már jobban megszerettem a cuccot. Igaz azon, hogy monóbb hatást produkál mint a TV (gondolom a hangszórói közelsége miatt) még nem lendültem túl. Hangereje és a basszus ami javult a TV hangszóróihoz képest. A közepek és a magasak (az utóbi a fétisem) nem javult észrevehetően.
-
dugesz77
őstag
Azért durva,hogy október elején vettem 49900 Ft-ért Euronicsban de valami 50-53 körül volt a legtöbb helyen most inkább 60 körül megy. De a legszebb ajánlat így BF előtt az emag. Ott 53 körül volt emlékeim szerint ,mert majdnem onnan rendeltem. Most 71800. Gondolom ,majd nyomnak egy nagy leárazást 50-re és ők lesznek a jó fejek
-
smoochEing
újonc
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Xiaomi mélyben jobb, viszont nincs távirányító, (állandóan kézzel állítani, elég macerás), illetve Csak PCM hangokat tud fogadni, a Dolby és a DTS néma marad rajta (vagy épp sistereg). Nem tudom, hogy az ilyen kódolású filmeknél mi lesz, van-e PCM is, illetve a TV SPDIF kimenetnél a PCM-et választva, átalakítja-e a jelet.
Mi a legolcsóbb ajánlott soundbar, aminek távirányítója is van, és a különböző hangformátumokkal sem lesz probléma? -
pinnacle
nagyúr
Köszi Dwatti, flegga92! Van valakinek ilyen? Jó lenne, ha már kipróbált termék lenne. BlitzWolf is jónak tűnik, csak ugye ez reklám oldal, a valós felhasználói tapasztalat az igazi.
Fene ezekbe a TV gyártókba. Amikor először vettem LCD TV-t, a hangja gyengébb volt, mint a CRT-nek, de megszoktam, a mostani meg kész katasztrófa. -
Laca19 (a)
aktív tag
Azt hiszem írja a használati, hogy a SIMPLINK funkció bekavarhat, azt ki kell kapcsolni.
Az Auto On/Off funkciónak működnie kell.
De enélkül is a készüléknek 10-15 perc múlva ki kell kapcsolnia, ha nem kap jelet, ma már mindegyiket ilyenre csinálják."Magas hangok sehol" - lehet nincs is benne magas, sőt valószínű...
Amúgy nagy szemétségnek tartom, hogy a soundbarok elejét ma szeretik eltakarni, nehogy meglásd mit is tartalmaz, hány közepet illetve magasat. Láttam soundbart 100+ ezerért, aminél szintén nem látszottak a hangszórók, használati szerint mindössze 2 magasat tartalmaz a központi rész, semmi közép.
Az meg még durvább, hogy a használati sem tartalmazza ezen adatokat -
danielgalaxy
aktív tag
Ha bármit lenyomsz a távirányítón, a piros led felvillan visszajelzésként a soundbar paneljén. Nálam működnek az effektek. Standard és a Cinema egész más hangzást ad, a bass mennyisége pedig külön léptethető. És ott van még az a gomb, ami felismeri és az adott "műsorhoz" kalibrálja a beállításokat.
A TV-n ne felejtsd el beállítani, hogy a hangok az optikai out-on menjenek, különben egyszerre szól a TV hangszórója és a Soundbar, ami elég pocsék hangzást eredményez.
-
danielgalaxy
aktív tag
Kikapcsolásnál átvált pirosra a led. Bekapcsolásnál végigmegy fehéren, majd megállapodik a megfelelő helyen (BT,HDMI,Opt, stb...).
Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Hatalmas idézőjelek között értendő, de a TV saját hangszórói után "mozis élmény" a filmezés és a játék rajta.
-
danielgalaxy
aktív tag
Automatán bekapcsol, ha érzékeli, hogy bekapcsolt a TV, vagy ami rá van kötve. Ugyanígy, pár másodperc tétlenség után leoffolja magát. Zenehallgatáskor azzal keltem, hogy rákapcsolódom Bluetoothon, és ha nem szól a zene, fél-egy perc múlva kikapcsol. Mióta megvan, a távirányítóját sosem hasznaltam on/off-ra. Standby, tudom, de teljesen áramtalanítani minek?
-
danielgalaxy
aktív tag
SJ4-et vettem két hete én is ennyiért, nekem nagyon bejön. Optikaival kötöttem össze a TV-vel, így a konzol és a filmek hangja is rajta keresztül jön. 4K hang nálam nem aktuális, de ha az lesz később, én is áttérek a HDMI-re.
Bluetooth-on zenét hallgatok rajta, tabletről vagy telefonról, hangminőség teljesen megfelel.
Azt vajon meg lehetne oldani, hogy HDMI kábellel legyen összekötve a TV és a PlayStation is, hogy ne kelljen dugdozni egyik után a másikat, ha váltok? -
zsoika
addikt
Szia!
Bluetooth: pocsék hangminőség, de egyszerű csatlakozás.
Optikai kábel: Elavult, de nem rossz és a régebbi cuccokkal kompatibilis.Galvanikusan leválaszt de HD hangokat nem tud (csak sima DD,DTS)
HDMI: Modern, nagy sávszélesség , ARC, CEC vezérlés, HD tömörítetlen hangok is mennek rajta.HDMI az ajánlott, ha az nem opció akkor az optikai és bluetooth helyett DLNA..... ha hálózatképes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged