- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoika
addikt
válasz
danielgalaxy #5262 üzenetére
Igen valószínűleg a kábel a ludas.
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
danielgalaxy #5261 üzenetére
Bár így meg valami miatt szakadozik a kép, pár másodpercenként elmegy, majd visszajön... Sőt, most kompletten el is ment szegény. Hang marad. Hmm... Lehet az egyik kábel a hibás?
-
dugesz77
őstag
válasz
danielgalaxy #5259 üzenetére
Lehet hülye kérdés de az SB-n a helyes bemenet van kiválasztva?
-
dugesz77
őstag
válasz
danielgalaxy #5257 üzenetére
Nem 4k-n akarod hajtani? Azt nem engedi át az LG.
-
zsoika
addikt
válasz
danielgalaxy #5254 üzenetére
Ps-sb-tv hdmi vel.
-
zsoika
addikt
válasz
danielgalaxy #5251 üzenetére
A PS is tud lejátszani filmet nem?
-
Dwatti
addikt
válasz
danielgalaxy #5251 üzenetére
"tizedmásodperces késés kép és hang között. "
TV-n az LG Sound Sync beállítás nem segít rajta ? -
dugesz77
őstag
válasz
danielgalaxy #5210 üzenetére
Ma hazafele megvettem az LG-t az Euronics-ben . Tesztelgettem egész estig, kellemes meglepetés , jól el leszek vele , köszi
-
pinnacle
nagyúr
válasz
danielgalaxy #5195 üzenetére
Köszi! TV nézéshez kellene a soundbar. Film nézésre, média lejátszóról, van még régről Genius 5.1 rendszerem. Filmekre tökéletes, de a TV-vel valahogy nem jó.
-
flegga92
senior tag
válasz
danielgalaxy #5178 üzenetére
Köszi! Egyik barátomnak is ilyen van azt hiszem. Valami EQ szerű van rajta? Nála nem voltam kibékülve a hangzással, túl sok volt a mély, magas nuku. (Nála minden hagcucc a lehető legtöbb mély hanggal szól...)
-
Dwatti
addikt
válasz
danielgalaxy #5151 üzenetére
OK utána nézek mart amint látom amit adtak hozzá abban nem sok minden van
De lehet nálam a UPC set top box kavar be mert azt kezeli a TV távirányítója be és ki kapcsra is. -
Dwatti
addikt
válasz
danielgalaxy #5149 üzenetére
Csak az Optikai kábel van beállítva. Van egy LG TV bemenet led ( ? ) de az Optikai világít -mivel az van bedugva.
Led felvillanás visszajelzés megvan. Mély léptetés is müködik , mozi és a standart hangzás is. De a "műsorhoz" kalibrálás nem érzékelem.
Tv távirányítót is össze hangoltam elvileg... kiválasztottam az LG hangprojektort távirányító típusokra nem igazán reagál. Optikai hang beállításoknál bejelöltem az LG eszközt most a tv-n mutatja a hangerőt számozással is. De Be és kikapcs nem megy . -
Dwatti
addikt
válasz
danielgalaxy #5141 üzenetére
Én vártam hogy kikapcsolásnál kigyulladjon a piros led .
-
ftt
tag
válasz
danielgalaxy #5121 üzenetére
létezik HDMI elosztó
-
Dwatti
addikt
válasz
danielgalaxy #5121 üzenetére
Talán van valami 2 az 1 ben bemenet csatlakozó.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
danielgalaxy #5061 üzenetére
Köszönöm hogy megnézted!
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
danielgalaxy #5056 üzenetére
CEC akkor tényleg nincs a tv-vel?
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
danielgalaxy #5041 üzenetére
Közben megérkezett az LG SJ4. Mivel eddig a TV hangszóróin keresztül élvezhettem csak a "dübörgést", ez a hangprojektor egy elég nagy minőségi ugrás. Negyed óra PlayStation, negyed óra zenehallgatás után azt tudom mondani, hogy abszolút elégedett vagyok, jobban szól, mint amire számítottam egy 50 ezres soundbartól. Bluetooth zenehallgatásnál persze érződik, hogy nem lesz itt audiofil-élmény, de így is nagyon kellemes hangja van. A bluetooth masodpercek alatt csatlakozik, és egyelőre a mély hangjai is tetszenek. Megérte.
Egy Samsung HW-K335 és egy HW-K450 volt még versenyben, de az előbbi kipróbálva sokkal gyengébb volt, a másodikat nem hallottam, de az meg 15 ezerrel drágább, de specifikációiban tulajdonképpen megegyezik az SJ4-gyel.
-
zsoika
addikt
válasz
danielgalaxy #5045 üzenetére
Samsungnál a CEC-et Enynet néven keresd a menüben és a ARC meg oda van írva a TV hátuljára a HDMI port mellé ha tudja, csak meg kell nézni.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
danielgalaxy #5045 üzenetére
Ne bass# hogy nincs rajta cec sem. Nekem 9 eves samum van es van rajta. ARC persze nincs, de pont az erdekelt volna hogy a cec megy-e egz samuval.
Ha mas nem a hangjarol a velemenyed erdekel azert -
szabi__memo
nagyúr
válasz
danielgalaxy #5041 üzenetére
Milyen tv-hez? CEC miatt kérdezem?
Elégedett vagy vele?
És amúgy milyen bővíthetőség, kifejtenéd?
Köszönöm -
Tengri
senior tag
válasz
danielgalaxy #5024 üzenetére
Szia!
Sajnos egyiket sem hallottam még, de a Samsung felé hajlanék a (vezeték nélküli) bővíthetőség miatt. Ahogy néztem az idei N450 is csak +10k val drágább az ED-nél, ha beleférne a büdzsébe...
-
ftt
tag
válasz
danielgalaxy #5024 üzenetére
Google-ba írd be . Samsung Hw-K450 vs lg sj4
vannak összehasonlító leírások
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest