- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
mocsyvitya99 #15879 üzenetére
Valószínűleg TCL nyűg. Nekem szinte semmilyen szinten nem működött a CEC és ARC-n is rendszeresen eldobálta a kapcsolatot/hangot.
TCL-nél még szokták javasolni a gyorsindítás kikapcsolását, vagy próbálj meg esetleg másik fw-t.
-
Digitalis
senior tag
válasz
mocsyvitya99 #13909 üzenetére
Az előzményeket nem láttam. nagyon ritkán az swa9500s szokott lenni, ezért asszociáltam rá, bocsi.
Eddig is irreálisan drága volt, most meg
BoneDragon
És ez mind a nemzetközi imperializmus aknamunkája miatt van. -
Digitalis
senior tag
válasz
mocsyvitya99 #13904 üzenetére
swa9500 lesz az a 9200s. egyébként meg húb+, jó, hogy lehet kapni, előre megyünk nem hátra, de ennyire ne siessünk már!?
-
ribarszki
őstag
válasz
mocsyvitya99 #13859 üzenetére
Nem tudom.. felhívtam a Samsungot 1 hónapja, hogy mennyi gari van az ajándék termékre. Azt mondták, hogy semmi.
-
TOZ
addikt
válasz
mocsyvitya99 #13619 üzenetére
Egy mailt meg meger, hogy amennyiben nem tudjatok ezt a problemat kozesen es bekesen feloldani, akkor kovetkezo leveledben a bekelteto testulet es a fogyvedelem fele is fordulsz, valamint (csak hogy erezzek a torodest) jelzed az adohatosagnak, hogy valami gebasz van, az ajandekozas korul...
S ha hallgatnak, akkor meg megirni az emlitett hatosagoknak az ugyet, hiszen nem kerul semmibe, rosszabb helyzetben mar nem leszel. -
pn4hvq
senior tag
válasz
mocsyvitya99 #13615 üzenetére
Melyik Samsung sb volt ez?
-
TOZ
addikt
válasz
mocsyvitya99 #13615 üzenetére
Az mondjuk tenyleg vicc, mert gondolom az ajandek utani kozterhek nem lettek a Samsung reszerol befizetve... marpedig, ha ingyenes (nullas), akkor ez ajandek, aminek a szokasos piaci ara utan bizony kell ezt-azt fizetni.
-
viperabácsi
addikt
válasz
mocsyvitya99 #13611 üzenetére
Ha garis minek szedetted szét mással ? Egyből vissza , vagy elállás 14 napon belüli vásárlás esetén.
Reméld , hogy nincs nyoma , hogy meg lett bontva a motyó , akkor még a garit is buktad. -
ricsip
addikt
válasz
mocsyvitya99 #13609 üzenetére
A kazánszerelők is mindig alaplap meg vezérlőpanel hibát mondanak, amikor fingjuk sincs mi a baja a gázkazánnak, oszt az én zsebemre tippelgetnek próbálkozgatnak.
A te bevizsgáló szakértőd is ilyen kóklerkontár kategórias sarlatán? Az ilyen baromságaik árulják el őket, mint ez az 1millióból-1 nagyotmondó hantázások. -
viperabácsi
addikt
válasz
mocsyvitya99 #13605 üzenetére
Esetleg smart things-el frissíteni nem próbálod meg ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Medence topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged