- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RobexX10 #5013 üzenetére
1080p-s forrással ment a cec, és az arc-ot is jól kezelte. A bluetooth ugye egy külön modul csak, amit ajándékba adnak hozzá, működik, jó minőségű, aptx-et is tud. Ami viszont még negatívum, és most ugrott be: az érintőkijelző katasztrófa, néha nem érzékel, ez valami hw design hiba lehet, mert firmwareben is próbálgatták javítani, de sokat nem sikerült rajta reszelni. Távirányítóval persze oké.
-
válasz
RobexX10 #5011 üzenetére
Pörgess vissza pár oldalt, hosszan írtam róla (itt és itt).
Amit nem árt tudni: Focal minőség, egykori fél milliós árkategóriához passzoló hang. Viszont régi (ezért kerül most fele annyiba mint anno), így nincs benne pl. 4K támogatás a HDMI-n. Ha nem gond, hogy optikán kell bekötni, akkor hajrá, csak ajánlani tudom, olyan hangminőséget kapsz, hangban és design-ban is, amit ennyiért semmi más nem fog adni. De ha kellenek a funkciók, modern csatlakozási lehetőségek, multiroom, stb.., akkor ne ezt válaszd.
-
-
F_Peter
őstag
válasz
RobexX10 #2290 üzenetére
Én azt mondom, hogy bárki véleményénél sokkal jobban számít a saját meghallgatás. Teljesen eltérő véleményekkel találkozni.
A fent említett Heosal is a fórumtárs teljesen elégedett (és hiszek is neki) míg több teszt lehúzza és több helyen torz énekhangokra panaszkodnak. A JBL450 nekem teljesen megfelel és nagyon szeretem a hangját, de sokaknak túl dübörgős és kevésnek érzik a középhangokat.
Különbözünk.
Csak neten vásárolj és hallgasd és ha nem vagy elégedett akkor visszaküldöd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óra topik
- Futás, futópályák
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged