- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Peter
őstag
válasz
tropehus #2275 üzenetére
Fura, mert páran még sokalják is magas hangokat. Azt feljebb is írtam valakinek, hogy Bt-n elég nagy a veszteség közép és magas tartományban, szóval azon való tesztelés nem mérvadó, ha jó minőséget akarunk. Ez igaz a Yamahara is természetesen.
A Klipschekre többen írták hogy kiegyensúlyozott a hangja, talán érdemes meghallgatni. Én csak az rsb 4est hallottam sajnos. -
F_Peter
őstag
válasz
tropehus #2273 üzenetére
Ezt csak úgy fogod tudni ha sokat meghallgatsz, mert ízlés kérdése is. Én tucatszám hallgattam üzletben, és otthon is jó párat mire eljutottam a véglegeshez.
Nekem jbl 450es van, de nem mondom hogy "azt vedd meg az jó", mert én nagyon kedvelem a - talán túlzott, de mozisabb - mélyét. -
tomp
félisten
válasz
tropehus #2224 üzenetére
BT kapcsolattal a sony ct80-as projektorom ha sok magast tartalmazó zenét kell adnia akkor eléggé tompa. Chromecast Audio-n fogadva ugyan azt már más a fekvése. Gyönyörű és tiszta magas.
Alap bluetooth kapcsolat 384kbps-el adja a zenét. Vannak olyan Sony projektorok amelyek már támogatják a veszteségmentes bt tömörítést de ahhoz a küldő eszköznek is támogatnia kell. -
tomp
félisten
válasz
tropehus #2222 üzenetére
Ha telefonon van a zene akkor wifin átküldi a telefon a komplett fájlt. Legyen az akár 24bites 192kHz-es flac. A Chromecast Audio eredeti minőségben adja ki digitálisan a hangot.
Rádió esetében a TuneIn Radio alkalmazás csak távirányító. Kiválasztod a rádiót, az alkalmazás megmondja az eszköznek, hogy melyiket töltse be. Az pedig a saját internet kapcsolatán keresztül elindítja a rádiót. Az eszköz közvetlenül kapcsolódik a rádió állomás szerveréhez. A telefont ezután akár ki is kapcsolhatod. A rádió megy tovább. -
F_Peter
őstag
válasz
tropehus #2216 üzenetére
Én otthon hálózati lejátszóval játszom a zenéket is, onnan pedig hdmi-n megy a soundbarba, de éppen mehetne optikán is.
Lehet jobb minőséget kapsz ha 300k helyett olcsóbb hangfal és egy lejátszó.
Ahogy mondtam hasonlítsd össze a saját füleddel. Pl. Ugyanaz a zene Bt-n vs kábelen.Tudom hogy sokkal kényelmesebbnek érzed a telefonról, de ennek még minőségbeli ára van, amit ha tudsz elfogadsz.
-
Clever0
senior tag
-
F_Peter
őstag
válasz
tropehus #2206 üzenetére
Én - persze más a fülünk - a jbl-nek a közepeiben nem találtam gondot soundbarhoz mérten. Gyanús hogy volt valami beállítás ; Harman volume, Clear voice.
Nem biztos hogy soundbar végül kifogja elégíteni az elvárásokat.
Ja és még egy gyanús dolog. A médiában szokásuk hogy Bt-n küldik rá a hangot, ami éppen az említett dolgokat csúnyán csorbítja.
-
F_Peter
őstag
válasz
tropehus #2197 üzenetére
A jbl-t és a Yamahat hallgattam. Soundbarhoz képest mind a kettő szépen szól. Talán a yamaha kicsit tisztább hangot produkált, viszont engem sokkal megfogott a jbl öblösebb, erősebb mélye.
A samut nem hallottam.
Ahogy sokszor írták a topikban : ízlés kérdése is, szóval a saját hallgatás a mérvadó (no meg az igények, pl. kimenetek).
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest