- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt0638
tag
válasz
Lavidaloka #4658 üzenetére
Nekem hw k550 van , nagyon tud szólni, van mély is rendesen, de azért azt háromszázpárwattot fenntartással kell kezelni. Ha bekapcsolom a retro videotont 2 x 50 wattal, gyári hangfalakkal, felcsavarom majdnem teljesen akkor a többszáz wattos soundbar már nem is hallatszik. Persze a külső táp 40 wattos, a mélynyomó meg vagy 30 lehet és ez a felvett teljesítmény, ebből lejön a kisegítő áramkörök teljesítménye plussz a veszteségek, stb... a fizikát meg nem lehet megb...ni! Ettől függetlenül gratulálok a samsungnak mert tényleg nagyon szól, nekem 25 nm.-re hibátlan.
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
Lavidaloka #4661 üzenetére
Szerintem hibás darab lehetett...Én egy 5.1-es Samsungot akartam venni régebben, de ott amúgy pont ez volt, mintha nem is lett volna mélynyomó csatlakoztatva. Hogy hibás volt vagy az összes ilyen volt azt nem tudom, de nem is foglalkoztam vele. Nem is szeretem a Samsungot hangban, de pont az utóbbi időben a 450-est vették többen a 100 ezer alatti kategóriában, és tetszett az embereknek.
Szóval már nincs is meg?
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
Jól összevan párosítva a mélynyomó a főegységgel?
Nem lehet, hogy hibás az a Samsung?
Esetleg nagyon rossz az akusztika/elhelyezés? Nagyon sokat jelenthet hova helyezed el a mélyet. Nálam régen amikor rossz volt az elhelyezés többet számított az hogy a mélynyomót előre-hátra teszem fél méterrel, mintha menüben állítgattam -6 és +6 db között az erősségét.
Nem védem a Samsungot, de azért furcsa...persze elhiszem amit írsz. -
ftt
tag
válasz
Szia, ilyesmi Samum nekem is van (még az F sorozatból) és annak olyan a mélye hogy ihaj.
Majdnem hogy lelöki a képet falról, ha azt akarom.Jó a bar kapcsolata a mélyládával?
Emelted - akár a maxig - a basszus szintjét a távirányítóval?
-
zsoika
addikt
válasz
Lavidaloka #4229 üzenetére
"Mondjuk ha halk akkor az igaz hogy szinte semmi basszus nincs onnan fenntről de az nem baj mert nem szeretem ha halkan nézek valamit és a basszus miatt ilyen dörmögős a beszédhang..
Viszont ha rátekerem hidd el nekem hogy még kristályvázák is táncolnak a vitrinben..."
Nem kis bajok vannak ott akkor
Nekem mind1, te hallgatod..... csak próbáltam segíteniMj: Ennél már csak egy rosszabb van ...amikor beteszik a szekrénybe.
Akkor legalább próbáld meg elcsatolni a bútortól, hogy ne rezegjenek a kristályvázák!
Ragasztható Informatékás kúp+alátétet kipróbálnám. -
L.L.
senior tag
válasz
Lavidaloka #4229 üzenetére
Na ilyet sem láttam még.
-
zsoika
addikt
válasz
Lavidaloka #4226 üzenetére
Ugye nem a SB SUB-ja van fent a szekrény tetején? Remélem!
Jobbra a szekrény mellé tenném....úgy látom ott van hely.
Bal oldalon a sarokban sem oké. -
ftt
tag
válasz
Lavidaloka #4226 üzenetére
klassz
-
ftt
tag
válasz
Lavidaloka #4217 üzenetére
35k-ért szinte ajándék.
( Nekem még egy F szériás van, újkorában még valószínűleg Bem apóé lehetett, és még az is teljesen jó. )
-
Kroni1
veterán
válasz
Lavidaloka #4217 üzenetére
Az a lényeg!
A mélyek tettek rád ilyen benyomást, amik eddig nem voltak? A magas és a középtartománya milyen? Soknál tapasztaltam "dobozhangot" sajnos, úgy érzem egy subládával sok gyártó megoldottnak érzi a soundbar kérdést.. Jó áron jutottál hozzá, hol vetted?
-
espi38
őstag
válasz
Lavidaloka #4203 üzenetére
Szia!
Jól választottál hibátlan darab.
Bár sokan lefikázzák alapból a soundbarokat,hogy zenére nem jó max.mozira és azok is bőven csak a 150 ezres kategória.
Nekem HW-K551 barom van kiegészítve hátsó SW8000s hangszórókkal a mély ládát csak hátulra tudtam rakni ami hihetetlen nagyot és szépen szól.
Előtte egy harman kardon 5.1 szettem volt de zenénél a mélye kalap kaka volt csak pufogott,viszont mozizásnál hibátlan tette a dolgát.
Nem véletlen hiszen mozizáshoz tervezték,zenére nem volt jó.Helyette vettem egy HW K450 et ez már mozihoz és zenéhez is megfelelő volt csak nem támogatta az 5.1-et.
Ezért ez is ment a háztól lett a HW-K551 na ez maradt és marad is hibátlanul teszi a dolgát,nagyon jó darab persze nem white fülűeknek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen autót vegyek?
- Projektor topic
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The First Berserker: Khazan
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest