Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
bikfic1 #9950 üzenetére
Kb valami ilyen szettre gondoltam én amit írsz ( bdv e2100). Ezeknek a centerét és frontját használnám valami egyszerű de tv távval irányítható erősítővel, plusz egy erősebb ládával.
Mennyire szól jól az első 3 doboz ezeknél? Annyit tud gondolom mint egy sima soundbar. -
válasz
bikfic1 #9950 üzenetére
Ezek a plafonról visszaverődéses megoldású Atmos-os soundbarok koránt sem adnak akkora élményt!
Szép és jó a marketing rizsa,de nem fog 100-ból 100 szobában működni,vagy legalábbis értékelhető módon működni.
Sajnos itt is úgy van mint a hangzatos virtuális térhangzás funkcióknál egy csak elölről szóló soundbarral,hogy azt mondják körülvesz a hang,aztán jön a csalódás,hogy bizony kell a dedikált hátsó szett,mert meg sem közelíti a virtuális csoda hangzás a rendes 5.1/7.1/stb elrendezés hangjàt.Na én azt mondom Atmosnál is kell egy dedikált,magasan elhelyezett hangszóró pár,ha az ember normális élményt akar.
Csodát ne várj tőle! -
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
bikfic1 #6401 üzenetére
"...hanem a soundbarba van építve."
Ezek sosem tudtak meggyőzni. A jóval drágább Samsung MS650-est hallgattuk haverommal, kb megállapodtunk, hogy vicc kategória. És nem azért, mert a mélynyomós cuccokat úgy használom, hogy mély maxon dübörög...de ha van mélynyomó, az teljesen más kategória, főleg soundbar esetében. Ezért lett többször leírva, hogy mély nélküli sb nem ajánlott. Régebben volt talán 1-2 modell, amiről eltudom képzelni, hogy jól szólhat mélynyomó nélkül: pl. Magnat 400BTX Ezt sem hallottam, de ebből már "kinézem", hogy van rendes mély. -
Laca19 (a)
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged