- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
Ádám16 #18878 üzenetére
Szerintem a kihasználás nem feltétlenül azt jelenti, hogy brutál hangerőn dübörög a szoba. Nyilván egy erőteljes, de tiszta és dinamikus hang nagyon jó, de egy dolog az odaverős hang, az meg egy másik, hogy ugyan nem bömbölteted, de élvezed a térhangzást.
Én amit pénteken próbáltam Q930B-t, kipróbáltam úgy is, hogy a hátsó hangszórókat kikapcsolva kezdtem el nézni ugyanazt a jelenetet. Ég és föld.
Ha választanom kell, hogy nagy hangerő, de nincsenek hátsók, vagy visszafogottabb hangerő a szomszédok miatt, de normális hátsók, továbbá fentről is érkező hang, akkor a tesztelésem során hallottak alapján egyértelműen az utóbbi. -
Danex
addikt
válasz
Ádám16 #18878 üzenetére
Ez hangerő függő, de igazából a mély az ami jól terjed az épületben, itt meg szimplán meg kell próbálni kompromisszumosnak lenni a szomszédokhoz viszonyulva, ahol kisgyerek van ott ne este 10kor kezdj el DieHardot nézni
vagy ahol tudod akkor jön a műszakos ember haza.
De amúgy már van ezekben éjszakai üzemmód, az a mélynyomót visszafogja pont emiatt. -
Lessmessino
tag
válasz
Ádám16 #18878 üzenetére
Szintén lakás miatt az én döntésem a q600c-re esett + hátsó hangszórók és még ez is sok. Kívàncsi lennék az alattam lakó mennyit érez/hall belőle amikor rezeg a lakás😆
A mélyladát én egyebként nem a tv mellé, hanem a kanapé mellé raktam, ahonnan nézem a tv-t, jobb élményt ad, érezni a mélyeket😃 -
siege5
aktív tag
válasz
Ádám16 #18878 üzenetére
Én a 930at úgy használom, hogy gyakran vannak a szomszéd szobában. Kb 15ös tégla mögött két 4*4es szoba egymás mellett.
Tapasztalatom az, hogy 15ös hangerőn este hallgatva (úgy hogy én hangosnak érzem, és tényleg dübörög rezonál szóval simán élvezhető) nem panaszkodtak még hogy ha át is hallatszik zavaró lenne, pláne ha mondjuk ott is megy valami alapzaj.
Valószínűnek tartom, hogy jól szabályozott a hang iránya plusz nem a válaszfal túlsó oldalán van a mély. Így sztem panelban is élhető némi kompromisszummal. -
Danex
addikt
válasz
Ádám16 #18875 üzenetére
Én ajánlom a 930-at, térhatásban ég és föld hogy van hátsó hangszóró, nekem Q990B van, ha belefér és néztek filmeket (de akár sima random netflix sorozatokat is) sokkal tágabb tere lesz a hangnak azzal, hogy vannak hátsó hangszórók.
Én pl Netflixhez csak 12-es hallgatom, filmekhez is 14-16 a max, de azért nem vennék kisebb rendszert, hogy ez a szám nagyobb legyen -
Csandi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Path of Exile (ARPG)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged