- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sordoran
addikt
válasz
scream #16209 üzenetére
Így vaktába belövöm ajánlatnak miután mást nem írtál, nálam még csak egy hete van, de szeretem a Sonos Beam Gen2-t. Ez nem túl széles, nincs külön mélyláda és külön bekapcsolható a beszédhang kiemelés.
Ami negatív lehet, hogy egy HDMI van rajta, tehát nincs passthrough, nincs bluetooth, ellenben Airplay2 van, így inkább apple felhasználóknak kedvez (trueplay amivel "behangolható" is csak iPhone-ról működik). Ára borsos kicsit, és ha kell hátsó hangszóró a legolcsóbb alternatíva (2db IKEA Sonos Symfonisk) is 90ezer plusz költség, mély pedig még durvább, bár ez neked nem szükséges most. -
scream
veterán
válasz
scream #16154 üzenetére
Sajnos bárhogy is próbálkoztam, nem sikerült jobbá varázsolni a jelenleginél a helyzetet.
Az lenne a kérdésem, hogy az említett JBL Bar 5.0 MultiBeam helyére milyen irányba nézelődve induljak? A hely limitált, mélyládát nem igazán tudnám jól elhelyezni (emiatt is esett a választás a mostanira).
-
4264adam
veterán
válasz
scream #16154 üzenetére
Telepítsd fel a Kodi App-ot abban van direct Voice kiemelő csúszka és baromi jól dolgozik.
Próbáltam Samsung B / A 650 Soundbar-t előbbibe van "Voice Enhancer" opció míg az A variáns nem tudott olyat. A párbeszédet valóban kiemeli és irányitja a Centerre. Viszont vannak olyan 5.1 hangsávok ahol a párbeszédnek a hátsókból kellene jönnie és ezeket is irányítja a Centerre elvéve a hátsóktól a jelet szóval nem ajánlom.Maradjon a Kodi lejátszó.
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
scream #10679 üzenetére
Üdv!
Én is soundbarban gondolkodtam, de egy kis keresgélés, olvasgatás után belebotlottam az Edifier S350DB-be. Ez egy 2.1-es rendszer, ami elvileg nem ajánlott zenehallgatásra, de ez egy elég jól sikerült cucc, gyönyörű közép és magas tartománnyal, térrel.
Ugyan most lejárt az akció, 100 papír körül hozzá lehetett jutni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest