- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
De ha ilyen sok helyen nézted meg ugyan azt a típust mást hangprojektort nem is próbáltál ki? Csak mindenhol ezt az általad TV hangjával egyenlő Sony-t?
Na de mind1 te tudod, én mindenesetre megvagyok a kisebb testérével elégedve, úgy hogy több hangprojektorom volt már, és ezelőtt 5.1-es házimozit használtam. Tegnap néztük meg pl barátokkal a Jurassic World-öt, kérdezték hogy hátul hol a hangszóró, mondom sehol, csak ennyi van amennyit elől láttok. Szóval a tér hanghatás is érezhető. Persze sose lesz egy 5.1, de a TV hangjától messze jobb...
-
szgaborsz
tag
Érdekes a véleményed, a három hozzászólásodból arra következtetek, hogy sem a hangerővel, sem a dinamizmusával nem vagy elégedett.
"A sony kinézetre komoly, viszont semmi teljesítmény nincs benne. Max hangerőn is halk, szerintem alkalmi zenehallgatásnál 20 nmen megáll a tudomány."
"Nem feltétlen a hangerőt hiányolom, hanem a dinamizmust, olyan....kicsit semmilyen hangzású, tök ugyanaz, mint a tv, csak irányítottan szórja előre a hangot, de 100-120 rugóért azt hittem valami hangszínt sikerül belecsempészni
"
Igazából mihez hasonlítod, mihez képest gyenge és dinamikátlan? 2.1-hez vagy 5.1-es rendszerhez, vagy aktív stúdióhangfalakhoz? 100.000 Ft-ból olyan rendszert kihozni, amely zenén 20m² feletti szobában hangosan szól illetve kellő dinamikával, mindezt mélynyomóval megtámogatva, hát nem lesz egyszerű. Az is igaz, hogy soundbarokat hasonlítani 5.1-es rendszerhez olyan, mintha az almát vetnéd össze a körtével, de sajnos nincs más alternatíva.
50.000 Ft-ért én is elfogadnám csak filmnézésre, de tartok tőle, hogy ennyiért nem kapsz semmit, ami elérné a sony szintjét.
-
junior11
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest