- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
PonPon
senior tag
Hali! Ehhez nem kell vami crack? nem fog kémkedni a vindoz ha ez fen van?
-
cornelius
tag
Köszi, már töltöm is lefelé.
Egyébként nem adott ez semmilyen hibakódot. Normál esetben van egy link, hogy scan for updates, ez itt meg sem jelenik. elvileg valami szoftvert kellene lefuttatnia, de azt sem teszi. Nem igazán tudom miért.
Lehet, hogy az install nem teljesen kóser, mert svchost errort adott többször is. De amúgy minden működik. Na, majd meglátom mi lesz a Service Pack után. -
cornelius
tag
Sürgős segítségre lenne szükségem.
Újra installáltam a Windows2000 Professional-t (English) és most próbálnám futtatni a WIndows Update menüt, de úgy néz ki halott.
Sürgősen fel kellene tennem a szükséges update-eket a rendszerhez, mert van egy-két hardver ami nem megy a Service Pack-ek nélkül.
Hallottam valami vírusról, ami miatt a Microsoft bezárta vagy megváltoztatta a címet, de hiába próbálom a [L]http://v4.windowsupdate.microsot.com[/L] -ot semmi nem történik. Illetve a képernyő bejön, de nem mutat semmi update-elni valót. Pedig már egy párszor feltettem ezt a Windows-t és eddig mindig minden simán ment, egy csomó letölteni valót talált.
Ha valaki tud valami okosat mondani erre, ne kíméljen!
Előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest