Aktív témák
-
cornelius
tag
Köszi, már töltöm is lefelé.
Egyébként nem adott ez semmilyen hibakódot. Normál esetben van egy link, hogy scan for updates, ez itt meg sem jelenik. elvileg valami szoftvert kellene lefuttatnia, de azt sem teszi. Nem igazán tudom miért.
Lehet, hogy az install nem teljesen kóser, mert svchost errort adott többször is. De amúgy minden működik. Na, majd meglátom mi lesz a Service Pack után. -
cornelius
tag
Sürgős segítségre lenne szükségem.
Újra installáltam a Windows2000 Professional-t (English) és most próbálnám futtatni a WIndows Update menüt, de úgy néz ki halott.
Sürgősen fel kellene tennem a szükséges update-eket a rendszerhez, mert van egy-két hardver ami nem megy a Service Pack-ek nélkül.
Hallottam valami vírusról, ami miatt a Microsoft bezárta vagy megváltoztatta a címet, de hiába próbálom a [L]http://v4.windowsupdate.microsot.com[/L] -ot semmi nem történik. Illetve a képernyő bejön, de nem mutat semmi update-elni valót. Pedig már egy párszor feltettem ezt a Windows-t és eddig mindig minden simán ment, egy csomó letölteni valót talált.
Ha valaki tud valami okosat mondani erre, ne kíméljen!
Előre is köszi.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest