Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Dyrtyho #5290 üzenetére
akkor ne egyél kenyeret, ne egyél szalámit, párizsit, vajat, tejet, ne vegyél levegőt, és legfőképp ne létezz. ha a matektanárod gondolatmenetét követjük...
egyébként meg mióta angliában vagyok nem is írtam, mondjuk idő se volt sok. elképzelhetetlen mennyiségű stout, ale, bitter és társai lelhetők fel itt, majd ha egyszer sok időm lesz, összegyűjtöm az itt megkóstoltakat.
addig is ajánlok egy olyat amit otthon is meg lehet kapni asszem tesco. itt elég olcsó, otthon kevésbé, de mindenképp megér egy próbát a newcastle brown ale, én azt mondom
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
Dyrtyho #5297 üzenetére
Khm..privóba talán..bár egy ideje már elhagytam az oskola padot
Mindenesetre férfi létére szégyen amit összehadovált !Ha nőci lenne..és csinosabb darab akkor elnézem neki ha bizonyos dolgokat úgy tesz ahogyan mondom neki
Szummo fórumtársam megmondta a tutit !!
ha visszaolvasol láthatod ,hogy szinte minden olyan sör ami kis hazánkban kapható már valakinél volt vacsora vendégMárka....ár...és gyártási helytől függetlenül
Ajánlok neked egy sört...nekem ez egy favoritom ...az ára még az elfogadható kategóriában szerepel...350-380 huf / palack.
Ebből is a Dark
Cheers
-
szumoo
senior tag
válasz
Dyrtyho #5290 üzenetére
Nem hinném, hogy ilyen előfordulna, mert amilyen komoly egészségügyi meg mittomén még milyen ellenőrzések vannak világ szerte, simán kibukna ha vmi "pikáns" is kerül az árpa mellé. Figyelemfelkeltőnek jópofa, de nem hinném, hogy bármilyen sörgyártó/sörfőző megmerne engedni magának ilyet.
De a Ti dolgotok mi hisztek el neki.Ha meg félsz a sörtől, akkor meg vegyél normálisat és ne a pár forintos szutykot.
Elég sok félét ajánlottunk már itt a topikban. -
(ÉN)közPONT
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini PC
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Napelem
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kés topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest