-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
kangool #10585 üzenetére
A doboz miatt majd veszek én is, bár sokat nem várok tőle. Úgy rémlik, valaki mesélte már, hogy ivott ilyet, és nem nagy szám, tényleg kb. egy ferde szemű Soproni.
Bár ha kukorica nincs benne, az már jó. Este koncerten voltam, és csak Soproni, Arany Fácán és Kőbányai volt... lazán bevertem 7-8 Kőbambit, érzem is. Érdekes módon, amikor ugyanennyi kevésbé kommerszt, kézművest, Krusovicét, Zlaty Bazant-ot iszok meg, attól kevesebb bajom van, vagy egyáltalán nincs is. Jó, 8-nál már azokat is érzem, de a fejem nem fáj. -
Dr.Zoo
őstag
válasz
kangool #10495 üzenetére
Van pár ismerősöm a világban, Svéd, Finn, USA.
Mindenhol támogatják a lábraállást, és segítenek hogy csináld a saját boltod.
Ezt itthon inkább akadályozzák, de ebbe ne menjünk bele...
Ha itt nincs "csókod", kábé esélytelen az egész.szerk.: sajna az én környékem nem releváns, ott nem "minőségi" alkeszok laknak...
Viszont közelvan Pesthez. -
Dr.Zoo
őstag
válasz
kangool #10492 üzenetére
Szia!
Üdv itt, Hámoriéktól a banánost kóstoltam, az nekem nagyon bejött.
Hely+villany+víz van, de én sajnos nem értek a főzéshez, jómagam egyszerű felhasználó lennék.
Mikor jártam Legendáéknál, Gergővel beszélgettem. Aki látta mekkora az Ő főzdéjük, az tudja miről beszélek, 30-50 millió alaphangon.
Sajnos ennyi nincs zsebben, persze sokkal kisebbet is lehet építeni, egyenlőre az izgat, hogy lenne-e piacképes sör, amit vagy még nem főztek, vagy valamivel kitűnik a többi közül?
Akkor még nem beszéltünk a NÉBIH-ről, ott is kéne ismerős...
Sokváltozós ez a játék. De azért izgat. -
jookomak
őstag
válasz
kangool #10492 üzenetére
Jó sört kell főzni. Főzdénként hármat. Meg egy-egy időszakost. Az a baj, hogy még Magyarország legjobb főzdéi sem jutottak el odáig, hogy konstans főzzenek egy semmi extra hozzá valós sört, mint mondjuk hasraütés: sierra nevada pale ale. Egyszerű, nagyszerű. Ehelyett mindenki belemegy a csináljunk ilyen sorozatot, olyan sorozatot, meg kismacskafarokkal ízesített békasört típusú próbálgatásba.
Hopfanaticnak is volt 4-5 jó söre, meg most már legalább annyi sz@r.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karcos Amazfit GTS 4 okosóra dobozában
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- SEIKO NEO SPORTS CHRONOGRAPH SSB303P1
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest