- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
válasz
Aranypatkány #20949 üzenetére
Én azt hittem, hogy a nálunk kapható "Stefi"-re csak megtévesztésből írják rá, hogy osztrák. De rákerestem és tényleg máig létező sör az osztrákoknál.
Az nem derült ki, hol lehet kapni. A határhoz közeli falvak Spar, Billa, Hofer, Lidl üzleteiben nem láttam. -
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #20932 üzenetére
Mind1 akkor is jobban jár, ha egy helyről rendel, nem kell kifizetni a szállítást minden egyes webshopnál. Csakajót nem ajánlom, pofátlan árréssel dolgoznak
-
nyisziati
veterán
válasz
Aranypatkány #20883 üzenetére
Azokba elég sok komlót raknak tudtommal, nem attól lehet?
-
válasz
Aranypatkány #20878 üzenetére
A telefon dpi-je sokkal magasabb mint a monitorode.
-
Dorian
félisten
válasz
Aranypatkány #20878 üzenetére
A kèt kijelző kalibráciòja nem azonos.
-
Dhampir
félisten
válasz
Aranypatkány #20827 üzenetére
Gut. Besser. Gösser.
-
F-ECT$
titán
válasz
Aranypatkány #20831 üzenetére
Tuti kiönti a nagy részét. Néha szokta mondani, hogy azért is hív vendéget, hogy ne a lefolyóban végezze az a sok sör. Max 1-1 jobb darabot elkortyolgat kamerán kívül.
Vettem Spar-ban Tokyo-t, kíváncsi leszek rá.
-
F-ECT$
titán
válasz
Aranypatkány #20827 üzenetére
Gösserért ki kell menni a sógorékhoz.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Aranypatkány #20823 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy szinte az összes erős (7-10%) nagyüzemi sör szar. Argus, Eichbaum, Steambrew, meg az ilyen sajátmárkás 8%-osok. Igazából nincs is ezek között csak gagyi. A Dreher ugyan lefőzi a Bakot 7%-al, de nagyjából itt vége is itthon az erősebb iható nagyüzeminek.
Faxe tud ihatót csinálni, az 5% körüli barnájuk egész jó, de a világossal sincs semmi baj. Régen vettem akcióban, békeidőben nem tudom, megéri-e az árát. Ezt a 10%-os variánst sose mertem megpróbálni.Az első mondattal pedig maradéktalanul egyetértek, pláne hogy épp grillezni indulok, ahol nem terveztünk sommelierkedni és gurmékodni ma.
-
válasz
Aranypatkány #20823 üzenetére
"Ott van benne az alkohol, ha már ihatatlan, legalább hatása legyen majd... " akkor inkább iszom egy-két kortyot a szülinapos whiskymből
Faxe fuáhh, haverjaim csak fingatós sörnek hívták. -
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #20792 üzenetére
Sajna valóban úgy néz ki, hogy ez ennyi volt, pedig tuti ivósör lett volna a nyárra, még az eddig HB-n és Löwenbraun edződött szomszédom is elkezdte venni, erre eltűnt a kínálatból
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Aranypatkány #20792 üzenetére
itt is egyszeri release volt.
-
xenom0rph
őstag
válasz
Aranypatkány #20788 üzenetére
Én múlthéten kerestem Árkád Interspárban, de nem volt. (Viszont a többi craft szépen felvolt töltve.)
-
F-ECT$
titán
válasz
Aranypatkány #20788 üzenetére
Elvileg igen, viszont én 2 Sparban is jártam a héten és egyikben sem volt. Pedig jó kis ivósörnek tűnik az ár/érték alapján is.
-
válasz
Aranypatkány #20732 üzenetére
"a többi söre ha nem is kuka, de tényleg gyenge." - Ez csak a Te véleményed, egyáltalán nem tudok vele egyetérteni.
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #20742 üzenetére
Other Half indította el, ő adja az alapreceptet, amitől el lehet térni, de a címkedesign mindegyik főzdének ugyanaz, és az eladásából származó kincset a sörös iparágban szereplők vmelyikének kell felajánlani.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Aranypatkány #20678 üzenetére
Ja, látszik, hogy nem jött belőle sok. Én délre mentem oda és összesen 3 kartonnal volt kirakva (10 vagy 12 db van egy kartonban), szerencsére tudtam hozni amennyit akartam, de este beugrottam egy másik Lidl-be és ott már teljesen le volt rabolva.
-
válasz
Aranypatkány #20682 üzenetére
Igen valahogy úgy
az a baj, hogy mostanság egyre több olyan stoutba is belefutok ami egyszerűen nem ízlik és csak ritkán találok olyat ami emlékezetes marad. Ezért nem iszom már azokat a belga söröket amiket régen mert tudom, hogy csalódás lenne újra kóstolni őket.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány #20682 üzenetére
Az a Finback egy kozepesen sikerult DEYA DIPA. Az Omnipollo cuccok amiket soroltal azert elmaradnak a kortars UK kiviteltol, eleg messze vannak egy top10 elmenytol. A legjobb EU cucc most szerintem a Track - What Could Go Wrong? A North TIPA-nak magasabb az Untappd ratingje, de nem jobb, csak hype.
-
F-ECT$
titán
válasz
Aranypatkány #20650 üzenetére
Én is egy sima Spar-ban (Kerepesi út) találtam New York-ot meg Jam 52-t.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Aranypatkány #20608 üzenetére
Ha már BYM: az új Evermind-ból tervez valaki rendelni? Én pont Budapest külső határán lakom, rájuk is írtam, hogy BP-től ~2km-re lévő címre még szállítanak-e, kíváncsi leszek
Ha nem, akkor benne lennék egy közös rendelésbe, akár Foxposttal vagy ilyesmi.
-
válasz
Aranypatkány #20608 üzenetére
Nincs állandó sörük, szeretnek kísérletezgetni. De van állandó visszatérőik. A No Memories már újrafőzött visszatérő (a Big Lies gondolom macerásabb, de elég nagy sikere volt ahhoz, hogy ezt is visszahozzák még majd).
-
Jhonny06
veterán
válasz
Aranypatkány #20602 üzenetére
A Piraat tényleg borzasztó, nálam a csapban végezte.
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #20443 üzenetére
Igen, nekem is a Finback volt a nagyobb élmény, valószínűleg az újdonság ereje is növelte az érzést, de le a kalappal főleg a no memories előtt
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #20432 üzenetére
No és a Finback-hez képest milyennek találod őket?
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány #20423 üzenetére
Szerintem az korrekt ar ekkora adagert, a termeket tekintve.
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány #20421 üzenetére
Nekem még nem volt meg. Az ismerősök pontszámai alapján nem fogsz benne csalódni. Mennyibe került?
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány #20410 üzenetére
Anno letaglózott. Most már nem, de még mindig jó nàlam🙂
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #20398 üzenetére
Amelyek jobbak,azokat a BS nem fogja tudni behozni
@jsk: sabro behűtve, másikat sajna már nem kaptam.Én még mostanában a Horizont Play Groundot kóstoltam, az sem ihatatlan, kicsit vízes, kicsit jellegtelen,kicsit halovány a színe,kicsit kilóg az alkohol, de egetverő hibái nincsenek.
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány #20398 üzenetére
Abban biztos vagyok, hogy sokkal több a hype-olt sör az USA-ban, de azért itt is van rá példa. Ugyanakkor a ipa, stout szinten továbbra is ők viselik a csúcsot. Igaz mostanában nem egy durva UK dipa/tipa jelent meg, ami eléri az ő szintjüket.
Apropó, ki kóstolta már a Mad Scientist két új ipáját az Astral Projection sorozatban. Nekem nagyon bejöttek, főleg a NZL 32-2.
-
looser
addikt
válasz
Aranypatkány #20387 üzenetére
Azért brutál az árrés amiket rátesznek az amcsi sörökre, mire ideér. Ez egy éves bejegyzés, itt a Brix City Triple Powerbomb 5$ (1650 Ft) / doboz (ha négyet veszel), BS-ben 4000 Ft.
-
F-ECT$
titán
válasz
Aranypatkány #20368 üzenetére
Átnéztem a feltétleket, de mivel én pesti vagyok, így gondolom nekem már elég 15.000 Ft-ért rendelni az ingyenességhez:
CSAKAJÓ FUTÁR BUDAPESTRE: Budapest területén belül saját futárjaink szállítják neked házhoz a megrendelt termékeket 36 órán belül. A szállítás 15.000 Ft értékű rendelés felett INGYENES
MPL futárszolgálat...25.000 Ft értékű rendelés felett a szállítást mi álljuk!
Illetve csomagban azért gondolkoztam, mert úgyse kóstoltam még innen semmit, így "minden" jöhet, és legalább van 20-25% kedvezmény. De persze gondolom a csomagokban nem csak a legjobb sörök vannak...
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány #20369 üzenetére
Neipa, 2-3 hetesen adja a legjobb élményt. Utána is megihatod, elromlani nem fog.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Aranypatkány #20369 üzenetére
Utána se fog elromlani, csak jobb ezeket frissen meginni.
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #20363 üzenetére
Na, majd írd meg, én is azokhoz hasonlítottam,kiváncsi vagyok te hogy érzed majd
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #20361 üzenetére
BYM-ok zsiványak lesznek
Retreatot én még januárban rendeltem BS-től. Lehet ez is abból a készletből maradt meg, kicsit necces lesz, egyébként nekem ízlett
-
Dilikutya
félisten
válasz
Aranypatkány #20333 üzenetére
Soha senki egy szóval sem mondta, hogy a Dreher New England IPA lenne. De West Coast se szerintem. Csak IPA.
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #20336 üzenetére
Nyilván google segített, mondjuk a citrára nagyobb összegben is fogadtam volna
-
kökény
aktív tag
válasz
Megmondom én neked kapásból azt a 6-ot: Citra, Mosaic, Cascade, Centennial, Azacca és Pekko
-
Aranypatkány
tag
válasz
Ja, és egy picikét Pilsner Urquell ízű, pedig más stílus
-
NoLF
veterán
válasz
Aranypatkány #20314 üzenetére
Amikor ott eltem, nekem a helyi hulyek azt mondtak, az a kiralyno pintje - a kiralyno nem kepes meginni 568ml folyadekot anelkul hogy az megdogoljon/felmelegedjen, ezert krraltak egy hozza illo mertekegyseget.
a kerek szam miatt ez nekem elegge santit, igy i kabb azt mondom, nem tudom
de kocsmaban nem kapsz 440et soha sehol, az csak dobozosban letezik. Uvegesben van 330ml, 500ml, 568ml, 660ml, 750ml kiszereles a kommerszebb italokbol, amerikaiakbol nyilvan a nekik megfelelo mertekegyseg.
kocsmaban csak pint vagy half pint van - 568ml es 284ml. -
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány #20316 üzenetére
Ittam. Ami most kapható az egy 15%-is imp. stout. Ott még elfogadom. Viszont volt nekik egy milkshake tipájuk. Abból több jobb lett volna.
-
NoLF
veterán
válasz
Aranypatkány #20298 üzenetére
Attol fugg, melyik pintrol beszelunk. Az altalanos angol pint az 568ml. Az amerikai pint a 473ml, tehat az itthoni mertekegyseghez kepest UK-ban nyersz, Amerikaban vesztesz egy korsot rendelve
erdekesseg: a legtobb, altalanos soroskorso amit itthon hasznalunk, a teteje alatt par ujjnyival viseli magan a 0,5l szintjelzo vonalat - ha csurig toltod, akkor elvileg mind pont 568ml
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #20270 üzenetére
Amúgy a csaka-nál elég vastagon fog a cerka, kicsit pofátlanul drágán adják.No memories a főzde oldalán kemény 990 forint volt, Big Lies asszem 1200, ilyen áron ilyen sörök márpedig nincsenek, ár/érték aránya is kimagasló
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány #20064 üzenetére
Na, vegre valami jo, koszi. Majd mondom apukamnak hogy vegre van normalis aru IPA amit tud inni.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány #20058 üzenetére
Azt irtad, hogy IPA-t csinaltak belole. Az ize is valtozott a kinezeten kivul? Meg mindig egy langyos pale ale ize van, vagy kozelebb all mar az IPA-hoz?
-
válasz
Aranypatkány #20055 üzenetére
Pár hete én is belefutottam, és kellemesen meglepődtem, árában egészen jó alternatíva (számomra).
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány #20055 üzenetére
Izre is jo West Coast IPA, vagy csak a kinezete mas? (NEIPA ugye barackle/narancsle jo esetben)
-
looser
addikt
válasz
Aranypatkány #19981 üzenetére
Szörnyen hangzik :-)))
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #19959 üzenetére
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #19959 üzenetére
Még csak egyet ittam, de az teljesen rendben van
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #19944 üzenetére
Jól tetted, 30-at simán el lehet rájuk locsolni, nekem ez a 6 db volt egy húszas
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #19941 üzenetére
Nosza rajta, remélem ezek az amcsi mikrok finomat tolnak elénk
Ha dolgozni megy be az emberfia, azt engedni fogják továbbra is, mi kaptunk egy munkáltatói igazolást, azzal mehetünk.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány #19919 üzenetére
En konkretan annak orulok, ha egyaltalan megmarad a munkam.
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #19891 üzenetére
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Aranypatkány #19891 üzenetére
kulfoldrol en most nem rendelnek.
Magyarorszagrol 9 nap ert ide egy level a heten, egy postai csomag epp 14 napja uton van, ami tobb, mint a karacsonyi "osszeomlik a posta" csucson.
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány #19880 üzenetére
A külföldről rendelés lesz aztán a durva, ha maradnak a mostani árfolyamok. Illetve a külföldi beszerzés is megdrágul a magyar sörös boltoknak.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Aranypatkány #19883 üzenetére
igazabol az alapanyagellatas lehet problema hosszabb tavon ha nem helyben maguknak csinalnak mindent.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
hat fozdek helyeben nem NEIPAt foznek most... egyelore nezem az europai webshopokat, nagyon nincs mozgas.
sved monopol egyelore mukodik, stock van, szallitasi ido is szokasos 3-4 munkanap korul van.
-
válasz
Mindenre hatassal lesz, sztem olcsobbak lesznek. Nem csirkemell vagy teszta, viszont nem szeretnek, hogy rajtuk rohadjon. Benzinarak is durvan beszakadtak. Meglatjuk mit jelent be ma 3kor a nagyfonok.
-
L4D1K
őstag
válasz
Aranypatkány #19864 üzenetére
Őszintén remélem, hogy pár hét alatt lecseng az egész. Sajnos abból kiindulva, hogy a lakosság nagy részének az alapvető higiéniával is gondjai vannak, nem vagyok bizakodó. Mindenben támogatom a kedvenc helyeimet, remélem nem rokkanak bele.
Kérdés, hogy meddig maradunk hordozók.
Még szerencse h van (sör) tartalék.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány #19867 üzenetére
Szerintem pedig fenntarthatatlan a teljes leallas. A jarvany vegig fog menni a lakossagon, csak a halasztgatas megy. Ha mindent lezarunk honapokig, azzal a fertozesek nem lesznek mervadoan kevesebbek hosszabb tavon, de cserebe kiverzik a gazdasag. Mar most kinlodnak nagy cegek is. Rengeteg munkanelkuli, csod es bedolt hitel kovetkezik ebbol.
-
Aranypatkány
tag
válasz
facebookra én ezt nem merem betenni, mert meglincselnek a tulajdonosok, nekik a bevétel a fontos, nem az egészség.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
btw, kulfoldi rendelesekre en a kovetkezo hetekben nem szamitanek.
nagyon ugy nez ki, hogy a posta mindenhol elkezdett csuszni es szamitanek ra, hogy el fog akadni az egesz lanc egy ido utan.
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány #19849 üzenetére
Elvileg működnek, mert a korlátozások csak a személyek mozgását érintik. Az áruszállításnak működnie kell, mert egyik ország sem teljesen önellátó.
Bár engem most jobban aggaszt, hogy fogjuk megoldani a két gyermekünk felügyeletét.
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány #19844 üzenetére
Szerintem amíg központilag nem utasítják őket bezárásra, addig működni fognak. Lehet ott kell leinnunk a Beer Week belépők árát, ha már egy a tulaj
.
-
Dhampir
félisten
válasz
Aranypatkány #19840 üzenetére
Pedig ez az egyik nem hivatalos gyógymód a járványok ellen.
(#19838) proci985
Kár a Porterért. Néhány dobozzal befürödtem, emiatt valószínűleg többet nem is veszek belőle.
-
jsk
senior tag
válasz
Szerintem is lőttek neki. Várjuk a hivatalos nyilatkozatot. Most írták nekem, hogy napokon belül jelzik hivatalosan mi lesz a sorsa.
-
válasz
Valszeg kuka
-
mekker
őstag
válasz
Aranypatkány #19801 üzenetére
Ugar Grey matter a hazai nevekhez
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány #19823 üzenetére
Azért gondolom nem két forint egy főzde beindítása. Most bele invesztáltak jó pár millió forintot, hogy legyen sajátjuk. Azt a pénzt vissza is kell nyerni mielőtt bővíteni kezdenél.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Aranypatkány #19823 üzenetére
Jó, én is egy sörkóstolón ittam, ahol a főzdebuszos Zsófi volt a meghívott előadó, ő hozott pár dobozzal, Szolnokon máshogy nem iszik az ember BYM-ot.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Igénytelen vagyok, nekem jó.
Igen, Balkezes is, könnyen el is érhető, jó is. De minden nekem se juthat eszembe. Meg nem adnék egy top külföldiért 2-3x árat, erősen kétlem, hogy tud annyit.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Aranypatkány #19799 üzenetére
Omnipollo Nebuchadnezzar elvileg leiras alapjan olyan amit keresel.
eleg regota fozik, szoval hasonlot mar valoszinuleg ittal, viszont stiluson belul mindig nagyon jo es stabilan hozza az ivo IIPAt. ja es pl csakajoban szokott lenni mindig, szoval nem kell valahonnan rendelni. best befora pedig nem igazan erzekeny.
-
jsk
senior tag
válasz
Az InVitro Retrowave-je kellemes meglepi volt ősszel. Nem tudom, hogy most kapható-e.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Cloudwater szokott jokat West Coast teren, de amugy eleg gyenge az EU eresztes. USA-ban sem divat manapsag, kiveve a Russian River Pliny the Elder / Younger vonalat. Az Elder-t nem is olyan nehez beszerezni, ha USA-ban jarsz.
-
Aranypatkány
tag
válasz
Lehet ezt keresem?
Mert hát ez nem hazy, magas pontja is van, az üvege is visszafogott, akár valami Kádár kori munkás sör is lehetne
https://untappd.com/b/russian-river-brewing-company-pliny-the-elder/4499/photos -
Dilikutya
félisten
válasz
Mad Scientist Liquid Cocaine
Mad Scientist Jam72
Legenda Jokerface (bár ezt ezer éve nem láttam már)
Rothbeer Távoli Galaxis -
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány #19765 üzenetére
Eleg gejl, sok aromat hasznalnak manapsag. Ha bejon az aroma, ok, ha nem akkor keruld.
Mas topik. Megvolt eletem legjobb stout-ja. 3x is az elmult napokban a Wakefest fesztivalon. Valahogy ilyennek kepzeltem egy igazi top end pastry stout-ot, leuralt mindent amit valaha is probaltam, nem csak egy hajszalnyival volt jobb. Nem lehet belekotni, az osszes alapanyag jol erzodik de egyik sem dominal, maga a folyekony tokeletesseg: https://untappd.com/b/j-wakefield-brewing-bake-kujira-24k-gold-2020/3670551
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány #19765 üzenetére
Néhány imp. stoutot ittam tőlük. Azok mind jók voltak.
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány #19760 üzenetére
Én csak egyet remélek, hogy nem főzdeparkos kirendeltség lesz.
A Hopában a zene változó, csapostól függ szerintem. Mondjuk engem eddig sosem zavart, nem nyomta el a beszélgetést.
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #19684 üzenetére
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Aranypatkány #19660 üzenetére
mondjuk mindig is ott volt. igaz az volt az Omnipollo elso sore, es alapvetoen egy 3 euro alatti IIPArol beszelunk ami itt kb ivosor. amirol aztan mindig eszunkbe jut, hogy ez mennyire jo.
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány #19661 üzenetére
Még decemberben ittam. Tényleg finom.
Az untappd pontszám csak egy iránytű nekem is. Elég jól belövi, hol a helye a sörnek. Viszont tényleg figyelembe kell venni azt is, hogy mennyien pontozták. Vagy nem, és akkor is beszerzed a sört
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #19654 üzenetére
Egyetértek, drágák, de engem is hajtott a kiváncsiság, csomagolást én sem értem, lehet írok nekik, tényleg segítő szándékkal nem bunkóskodásból. Kiváncsi leszek a véleményedre, a sör fogalmától távol áll az tuti, vakteszten buktam volna
Ja és úgy kaparja a torkod, hogy nekem egy kis rántott hússal semlegesítenem kellett.
-
Aranypatkány
tag
válasz
Aranypatkány #19655 üzenetére
Ez esetben az Omnipollónál a Noa teljesít a legjobban, ami már 75 ezer bejelentkezés fölött jár, de még mindig 4,2 fölött hasít. Szóval ezek a juharszirupos Biancák még nagyon friss élmények.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány #19655 üzenetére
Az elejen azert nyomjak ra, mert elsokent altalaban a legnagyobb fanboy-ok illetve sorbuzik jutnak hozza. A laikusok / kezdok altalaban jobban lehuzzak a specko soroket, mert nincsenek hozzajuk szokva.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Aranypatkány #19627 üzenetére
igen. meg arpa (stimmel), zab (stimmel), buza (stimmel) es elvileg laktozelesztovel fozik.
malata nincs.
iz alapjan meg feluton egy indiai / sri-lankai lassi es a lorelei/anagram kozott mozog.
ha meg nem kostoltad egyebkent mindenkepp erdemes, egy elmeny.
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány #19609 üzenetére
Volt már rá példa
.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Aranypatkány #19609 üzenetére
Ja, ilyen elég gyakran van
Mondjuk ezeket mindig jelezték nekem még aznap, vagy a következő nap.
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány #19607 üzenetére
Igen, kb. azt képzeld el. Magyarországon már nem lehet szerintem sehol inni. A Bianca amit ittam édesebb volt. Gondolom a többi is hasonló lesz csak más gyümivel. Remélem sikerül a Beerside-nak jövő héten végre átadni a csomagomat az MPL-nek. (Hétfőn reggel rendeltem.)
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány #19603 üzenetére
Idd frissen. Legtobb gyumolcsos sornel ez fennall, keves kivetel par szolos / meggyes / malnas lambik. Ott is preferencia donti el - van aki tobb gyumolcsot akar, az frissen fogyasztja oket, akinek hianyzik a lambic funk belole az meg erleli. De gose-t ne erlelj.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány #19599 üzenetére
Sok gyumolcs van bennuk. En csak az egyik fajtabol rendeltem, nekem annyi is eleg ezekbol a szirupos desszertekbol. Epp szortirozom egyebkent a cuccaimat, dobozolom ki oket az apartman blokk pincejebe. Kell a hely, a sok lambik meg elall.
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #19599 üzenetére
Nagyon remélem én is, hogy azért látott gyümit a főzet, különben odaadom a gyerekeknek szörpnek
Vasárnap rendeltem a megrendelés visszaigazolásán kívül hozzám se szólnak,de ők ilyenek, egyszer meg csak jön a postától az üzenet, h megjött, 1 héten belül mindig meg szokott érkezni. Hvégén összeragasztom vele az asszon száját
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány #19578 üzenetére
Szerintem a komolyabb darabokra celzott, amikbol nem jon EU-ba, vagy csak ritkan es dragan pl Mikkeller shopba. Oda szokott jonni par havonta The Veil gose, ami szinten top. De a csakajo nem hoz be ilyeneket, nincsenek ilyen szintu kapcsolatai.
-
kökény
aktív tag
válasz
Aranypatkány #19571 üzenetére
Nekem megér ennyit, egyrészt 4,39 untappd körüli pontozásuak, másrészt utazás részemről agose-ok világába, ami új és ismeretlen számomra. Gondolj csak bele Finbacket is berendeltük, ez az Omnipollo van olyan különleges goseban, mint anno a Finback neipaban szvsz. Postázástól azért ne cidrizzél ennyire, sok jó sörről lemaradhatsz, ha egy évre nézed azt a kárt elenyésző, ami élményt meg adtak a sörök az felbecsülhetetlen
-
jsk
senior tag
válasz
Aranypatkány #19571 üzenetére
Van akinek nem éri meg, van akinek igen. Eddig (lekopogom) még sosem történt baj a söreimmel, pedig jött már külföldről is nem egy szállítmány. Egy baj van a Beerside-dal: Írtó lassú az ügymenetük
Engem nem zavar a 0,5l, mert felezem a feleségemmel.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány #19533 üzenetére
Nagyon finomak, ugorj rajuk!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Aranypatkány #19470 üzenetére
[link] jelenleg kb tenyleg nincs kulonbseg.
porternek elvileg vannak valfajai amik kevesbe hasonlitanak a stoutra, kerdes, hogy ilyet UKn kivul foz e barki is.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Aranypatkány #19452 üzenetére
en mondjuk azon lepodtem meg, hogy az eszaki reszen (Skagen) bementem egy kisboltba es egy rakas helyi jo mikro soruk volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Minecraft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- DJI Air 3 drón újszerű állapotban, garanciával
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- Dji Mavic Pro fly more combo
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest