Új hozzászólás Aktív témák

• DelArco
    senior tag

Pénteken én is kinnt voltam most első alkalommal. Azért a fesztiválkártyás rendszer jobb szerintem mint ez a jegyes de végülis ez sem olyan rossz.
    Primátor búza még mindig az egyik legjobb. ittam serforrás IPA-ból is mert az is elég jó sör a többit csak találomra válogattam voltak jobbak meg kevésbé jók is. Volt valami limitált búza amiből 1000 volt egy korsóval és csak 1 hordóval volt belőle. Na az nem ért meg szerintem ennyi pénzt.
    Kaják szokásos fesztiváláron. 800-ért kenyérlángos mégtöbbért kolács vagy csülök. Nem rossz de 800ért kb egy tepsi kenyérlángost meg lehet csinálni vígan...
    Ja és meleg volt. Beültünk a sátor alá ahol szépen megállt a meleg levegő.

Tegnap kicsit kinéztünk az Élesztőbe és 8-tól 10-ig nem is volt olyan veszélyes. Tele volt a hely de nem voltak 20 perces sorbanállások. Talán többen csapolták a sört nem tudom.
    Nagyon jó sörök voltak csapon alig bírtam választani. (van a pultnál egy 20 oldalú dobókocka mint random sör generátor ha esetleg nem tudnál választani :D )
    Aztán a két új kedvencből ittam. Egy Stari White Hops és egy Mézes Köleses. Ez utóbbi kellemes 550-es árával most mégjobban belopta magát a szívembe. (Főzdefeszten 650 vagy 700 volt míg Budavárin 800)

Új hozzászólás Aktív témák