Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ÉN)közPONT
őstag
Ebből a körből a Pittinger ami a legkevésbé.......hát a "sógórék" nem eröltették meg magukat túlzottan az elkészítésénél.
Viszont a Bud nagy kedvencem és ahogyan szavakba öntöd egyenesen olyan mintha elöttem lenne az asztalon ,és tényleg nagyon jó sör ! Nemazért de 250hufért lassan csak egy mély lélegzetet lehet venni ...szal baráti az ára a main stream sörök között.
Én mostanság ezt veszegetem

.....messze nem olyan karakteres mint a Budvar,de nem is azonos súlycsoport amúgy még az iható kategória véleményem szerint , valahol az alsó közép osztba tartozik....mondjuk a nálam negatív csúcsként tesztelt Spa.r Budget vagy TS lagerhez képest egy mennyei nedűnek számít ,bár rossz az összevetésem mert azok nem éppen a sör kategóriába tartoznak hanem egy külön kategóriát képviselnek......húgyúti rozsdamaró?...esetleg maradék szürkeállomány oldó
....esetleg ha nincs autós bolt a közelben akkor féktárcsa tisztító?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
....esetleg ha nincs autós bolt a közelben akkor féktárcsa tisztító?