- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
akkor egeszsegetekre! szabin vagyok, negy honap home office utan ez mar kellett. 30 fok van, viszont reflexbol sikerult levenni egy pastry stoutot a polcrol.
---
Amundsen Dessert In a Can Blueberry Pancake Stack
stout - iperial / double pastryimperial milk / pastry stout
Kozepesen dus mokka hab, fekete testtel. Illatra kave, afonya(dzsem), cukor(szirup) / melasz(?), porkolt malata. Izre afonya(dzsem), melasz, porkolt malata, kave, csokolade, hatterben alkohol es tejszin. Illatban es izben nemi palacsintat is felfedeztem, de ebben nem vagyok biztos, hogy valahogy tenyleg sikerult belerakni, vagy csak kepzelem.Az alkoholt nem fedi el teljesen, cserebe a szeriabol talan ez a legkevesbe mu ugy, hogy kozben reszletgazdag, meg valamennyire az afonya savanyu mellekize is megvan.
Nagyon ajanlott. Nem annyira dekadens, mint egy Omnipollo, cserebe par pillanatban palacsintas-kaves-reggelis asszociacioim voltak tole. Egy jol sikerult reggeli palacsinta, sor formajaban. A dessert in a can recepten meg meg csiszolnak 2-3 iteraciot, es ha egyutt allnak a csillagok, ev vegere ebbol meg valami tenyleg zsenialis is kisulhet.
L4D1K: topikban ahogy en latom kb kostolunk mindent. dreher es soproni ipa szerintem kb mindenkinek megvolt. jo ivosort nem kell lebecsulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Androidos fejegységek
- Házimozi haladó szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- Lego 42161 Lamborghini Huracán Tecnica
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- Potensic Atom 2 - standard kit. Bontatlan + 128GB Potensic microSD (A1 V30 U3).
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest